Social media Detox en nog 4 andere manieren om te stoppen met het haten van je haar | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Social media Detox en nog 4 andere manieren om te stoppen met het haten van je haar

Social media Detox en nog 4 andere manieren om te stoppen met het haten van je haar

De reis naar natuurlijk haar voor sommigen van ons is een emotionele ervaring - gewrocht met frustratie, overspoeld met mislukte producten, en soms ronduit traumatisch.

Social media maakt het niet makkelijker, ofwel - met Instagram accounts gewijd aan ongelooflijk prachtige manen en YouTube tutorials die resultaten die je nooit zult kunnen repliceren beloven. Maar alle hoop is niet verloren - nog net niet bij de pakken zitten op uw eigen haar reis. In vijf eenvoudige stappen (net blijf bij mij voor een moment), zult u in staat om uw houding en perspectief rechts te draaien in de richting van uw eigen haar!

Stap 1: Social Media Detox

Ik hou van social media net zo veel als de volgende persoon. Eigenlijk is waarschijnlijk een beetje te veel (volg me op Instagram te helpen voeden mijn gewoonte). Maar elke keer in de zoveel tijd, zal ik helemaal uitloggen. Niet alleen geeft me een zekere mate van vrijheid, maar het stelt me ​​in staat om los te koppelen van de beelden van de schoonheid van andere vrouwen die ik ben voortdurend gevoed. Begrijp me niet verkeerd - Ik hou van het vieren van de schoonheid van de andere vrouwen, ongeacht haar textuur, lengte, huidskleur of grootte. Maar er is iets ongelooflijk zelfbevestigende over de intensivering afstand van te kijken naar anderen om zich te concentreren op mezelf. Nee, ik heb niet de lengte van Hey Fran Hey, de prachtige uniformiteit van krullen die Melshary heeft, of de jaw-dropping volume van Mahogany Krullen. Maar Raad eens? Dat is goed. En hoe meer tijd besteed ik de nadruk op het begrijpen en waarderen van mijn haar as-is (in plaats van kruiperig dan de hunne), des te meer het aanvaarden word ik van mijn natuurlijke haren. Dit wil niet zeggen dat ik niet volgen, abonneren, en ondersteunen alle deze dames - omdat ze zijn allemaal dope om verschillende redenen. Maar mijn waardering voor hun haar kan niet opwegen tegen mijn waardering van mijn eigen.

load...

Stap 2: begrijpen wat uw haar niet kan doen

Dit lijkt contra-intuïtief. Populaire denken dicteert dat om lief te hebben, bevestigen, en iets over onszelf te accepteren, moeten we ons concentreren op de positieve en de "cans" in plaats van "can'ts". Terwijl je het verslaan in de grond over de dingen je haar niet kan doen, is onproductief, is er een zekere vrijheid in het hebben van een goed begrip van wat je haar niet heel goed in staat. Hoeveel keer heb je vrijwel verslaan je haar tot onderwerping in een poging om een ​​stijl te repliceren, alleen maar om het bijna onmiddellijk uit elkaar vallen? Vanwege de diversiteit van onze texturen, porositeit, dichtheid, en al het andere, is ieders haar niet van plan om in staat zijn om dezelfde dingen te doen. Probeer als ik zou kunnen, twist-outs en sommige updos zijn een vruchteloze poging voor mijn haren - en ik aanvaard dat. Sommige dames misschien nooit in staat zijn om een ​​wassen rock en gaan, en dat is perfect in orde. Hoe eerder je accepteert het handjevol dingen je haar niet helemaal kan doen, hoe sneller je kunt gaan naar # 3.

Stap 3: Perfect Een paar vaardigheden

Hier is het leuke gedeelte. Nu dat u een fatsoenlijke greep op styling beperkingen, onder te dompelen in de wereld van de dingen die je haar kan doen is een geweldige traktatie. Ik heb twee stijlen die ik kan doen in mijn slaap - een wassen en gaan, en een satijnen band vlecht-out. Ik heb een enorme hoeveelheid van mijn natuurlijke haar reis gewijd aan het perfectioneren van die stijlen tot het punt waar ik ze feilloos kan uitvoeren, en te anticiperen op de manier waarop de stijl uit zal spelen in de 3-5 dagen na. Ik weet zeker dat de meesten van u zijn veel meer talent dan ik ben, en kan bang van knotjes, twist en krullen, en flexi hengel zet in het knipperen van een oog. Dat is hoe het moet zijn! Aangezien de natuurlijke haar reis gaat gepaard met vallen en opstaan ​​tot op zekere hoogte, moet u een punt waar sommige dingen zijn niet een raadspel of overgelaten aan het toeval over te bereiken. Je zult nooit volledig in staat zijn om lief te hebben en waarderen je haar als elke styling sessie is een gok dat vaker wel dan niet eindigt in teleurstelling. Breek de cyclus!

load...

Stap 4: begrijpen dat het soms is het de producten

Soms, maakt niet uit wat je doet, en wat stijlen die u hebben geperfectioneerd, de producten zullen overlopen. De producten worden niet altijd te drogen omdat je iets verkeerd deed. Ze hebben niet altijd laten vlokken achter, omdat je het gemengd met een product dat niet gratis was. Sommige producten die definitie beloven zal je haar in een complete fuzzball. In deze situaties, leren en te begrijpen: het is niet jouw schuld. Niet alles is fout van de gebruiker. Dus in plaats van boos op je haar en vervloeken haar bestaan, sloot het product. E-mail van het bedrijf en laat hen weten dat hun product niet voor u werkt. Laat uw eerlijke adviezen op sites als Natuurlijk Krullend, zodat andere dames kunnen worden geïnformeerd en misschien zelfs soortgelijke ervaringen die zullen bevestigen dat het echt niet u te delen, en er is iets mis met de formulering van het product. In dezelfde geest, doen wat tijd doorbrengen begrijpen van ingrediënten (zonder terug te gaan naar school om een ​​cosmeticachemicus worden) en proberen om degenen die ongunstig werken met je haar te isoleren om zo toekomstige frustraties te minimaliseren. Bijvoorbeeld, mijn haar haat natriumcocoylsarcosinaat isethionaat, een populaire sulfaat-vrije shampoo alternatief. Dus probeer ik mijn darndest aan dat ingrediënt helemaal te vermijden, of vind reinigingsmiddelen die het hebben opgenomen buiten de top 5-7 ingrediënten. En mijn haar is gelukkiger voor.

Stap 5: Live In The Moment

Toen ik de overgang naar natuurlijk haar, zou ik altijd zeggen: "Ik kan niet wachten tot." of "Ik zal zo blij zijn als ik kan.". Er is niets mis met vooruit denken en mikt op de toekomst als het gaat om uw eigen haar reis. Immers, het is in onze aard om de zorg voor onze haren met de lange termijn in het achterhoofd. Daarom hebben we beschermend stijl, het minimaliseren van warmte, vinger ontwarren, diep conditie, en dergelijke. We zijn het maximaliseren van de gezondheid van onze haren voor de komende maanden en jaren. Maar krijg zo verstrikt in wat komen dat u verwaarlozing wat er al is. Vandaag de dag, nu, op dit moment, ik wil dat jullie begrijpen en beseffen dat je hebt een badass haardos. Het zal nog meer verbazingwekkend in de komende maanden, en ik weet zeker dat je kijk uit naar het (net als ik kijk ernaar uit om de taille lengte haar). Maar in het heden, je lokken zijn perfectie, omdat zij van u. Geniet van precies waar je bent in uw reis vandaag, en let op uw haar bloeien.

load...