Trim hoeft geen vies woord te zijn voor 4c-haar | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Trim hoeft geen vies woord te zijn voor 4c-haar

Trim hoeft geen vies woord te zijn voor 4c-haar

Ik gebruikte om te lopen van hen als een kind. Ik bedoel, maak een hemelsbreed voor de dichtstbijzijnde vacature of excuus om van onderwerp te veranderen. Zodra iemand geprobeerd om het woord te spellen Ik zou onmiddellijk herinner het huiswerk ik nodig had om te voltooien of de wasserij ik moest gewoon doen.

Versieringen, man. Ik heb geen goede herinneringen.

Er was nooit een wetenschap te trimmen. Of afstoffen, wat dat betreft. Mijn uiteinden zou krijgen afgehakt toen ze “slecht” waren, alsof ze een kind dat discipline nodig is of een boom die rotte vruchten droeg. De weinige keren dat ik landde in de stoel van een kapper, werd het gewoon van uitgegaan dat ik nodig had een trim te complimenteren met mijn pas ontspannen, olie-glans-slicked-stijf, portabellapaddestoel doo.

Y'all weet dat degene die ik heb het over. Lieg niet.

load...
Vanwege deze eeuwigdurende trimmen nachtmerries, ik heb nooit geleerd om te associëren trimmen mijn haar met positieve resultaten.

Vanwege deze eeuwigdurende trimmen nachtmerries, ik heb nooit geleerd om te associëren trimmen mijn haar met positieve resultaten. Ik leerde nooit om het verwijderen van het haar te verbinden met een liefde voor het leger van 4C spoelen en een verzorgende van hun potentieel. Eerlijk gezegd, toen mijn uiteinden werden geknipt stonden ze geen enkele kans van hun integriteit behouden van, omdat ik nooit een consistente vochtinbrengende hadden, afdichting, of diepe conditionering routine. Dus wat gebeurt er als je verblijf trimmen met geen plan na de trim? Kind- je oorlengte haar voor het leven en dan klagen dat je haar “gewoon niet groeien”. Koppel de “it groeien niet” narrative met de “Ik heb 4C natuurlijk haar en zo zal het nooit lang duren” medelijden partij en goed, je hebt een vrij sinistere uitzicht op het trimmen en retentie lengte in het algemeen kregen.

Hier gaat het om. Trimmen is een essentieel onderdeel van je haar zorg routine, vooral voor ons gals met 4C haar. Merk op dat ik geen wetenschappelijke formule voor wanneer u tijd uw trims of een bekende schoonheidssalon naar de plaats waar je ze zou moeten krijgen heeft vermeld. Begrijp dat omdat onze strengen meer spoelen dan andere haartypes bevatten, [lees: we hebben de meest spoelen] onze uiteinden zijn gevoelig voor droogte, omdat de talg heeft moeite met reizen van onze hoofdhuid naar beneden. We moeten waakzaam zijn met onze vocht routine om dit te omzeilen. Consequent droge punten zal splitsen, breken of maken enkele streng knopen, die allemaal moeten worden bijgesneden om onze haren te bloeien.

Ja, filosofisch liefhebben van je spoelen gewoon de manier waarop ze ontspruiten uit je hoofdhuid is prachtig. Het is echt. Maar als je serieus op een reis naar echte lengte- behouden niet die klauw op zoek doorzien einden- je gaat te hebben om trim, mijn vriend.

Voor iedereen die nieuwsgierig naar de reden waarom ik heb het in orde maken, heb ik onlangs een diepe bekleding van 1,25 inch. Detangling kreeg belachelijk en gespleten punten waren overal. Ik heb geprobeerd om de sessie te vermijden door het uitvoeren van een “Search and Destroy”, maar wanneer 8 van 10 strengen keek Cray, heb ik besloten om ze afhakken en geef mijn spoelen een nieuwe start. Dat is hoe je moet zijn. Gangsta mee. Praat jezelf door het proces als je moet, maar het gedaan te krijgen. Uw coils zal u dankbaar zijn.

load...

Het resultaat? Minder knopen. Minder klitten. Minder vergieten. Meer volheid. Het beste deel is dat in de komende 4 maanden, zal die haar terug te laten groeien. Maar deze keer, zal het ziet er prachtig uit.

-Jamillia

load...