Vang de golf, gooi de kroes weg | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Vang de golf, gooi de kroes weg

Vang de golf, gooi de kroes weg

Hoewel de winter je haar kunt laten waanzinnig droog, zo kan de hete zomermaanden. De combinatie van hoge temperatuur, hoge vochtigheid en hoge dauwpunten kunnen allemaal leiden tot droge kroes golven. Met de juiste vocht versterkingen gepaard met een krul definer, zal je haar in staat zijn om glanzende, gedefinieerde golven lang nadat de vijf seconden lopen naar de auto in de ondraaglijke hitte te handhaven.

Hoe maak je no-frizz zomer golven krijgen

Een verandering in het seizoen kunt ook bellen voor een verandering in producten. De hitte en vochtigheid zijn beide factoren die kunnen leiden tot Summertime kroezen voor wavies. U moet hydrateren en stijl met producten die de bestrijding van de kroezen. Dit seizoen kunt u houd je haar gehydrateerd en pluisvrij met de No-Frizz Summer Waves Kit van CurlMart. De kit bevat:

 • Jessicurl Aloeba Daily Conditioner
 • AG Hair Cosmetics Beach Bomb
 • load...
 1. Co-wash of diepe staat met de kokosnoot, jojoba en avocado-olie doordrenkt Jessicurl Aloeba Daily Conditioner. Je haar zal de grootste resultaten kunnen plukken als je toepassen op vers gereinigd haar en laat het zitten voor 2-3 minuten. Gebruik het dagelijks om uw golven glanzend en beheersbaar te houden.
 2. Spoel met koud water om het haar cuticula te sluiten en het vocht vast. Als je een beetje extra vocht nodig heeft, breng dan een dubbeltje op een nikkel kleine hoeveelheid na het spoelen.
 3. Terwijl uw haar is nog steeds erg nat, hang je hoofd ondersteboven en zachtjes kneed AG Hair Cosmetics Beach Bomb in je haar in secties werkt. Begin aan de ene kant, kneden in product van de uiteinden tot aan de wortels en werk je weg rond je hoofd. Zodra u klaar bent, voorzichtig flip je hoofd omhoog en draai een paar voorste secties rond je vinger voor extra kruldefinitie. U kunt de lucht drogen of zacht diffuus met je föhn op de laagste stand.

Fight kroezen zonder diffunderen

Als je de kans krijgt om de diffuser en de föhn weg te zetten en geef je golvend haar een pauze, neem het! Maar hoe doe je je kapsel te stellen zonder warmte? Een geweldige optie als je weinig tijd, maar niet over een föhn met een diffuser, is om een ​​lichte krul gebruiken definiëren gel en vervolgens Plop met behulp van een microfiber handdoek. De golvende Frizz-Fighting Kit van CurlMart is gewoon de juiste combinatie om u te helpen blokkeren de kroezen en voeg definitie, terwijl het verlaten van uw golven zacht en licht. De kit bevat:

 • DevaCurl Light definiëren Gel
 • Curls Like Us Curl Doeken
 1. Begin met vers gewassen haar voor de beste kruldefinitie. Nadat u hebt gereinigd en geconditioneerd je krullen, een kleine hoeveelheid van de lichtgewicht, conditionering DevaCurl Light definiëren Gel om uw golven verhoogt. Terwijl je je vingers ver uit elkaar, langzaam grind de producten die door je haar in secties van wortel tot punt voor een gelijkmatige verdeling. Zorg ervoor dat u langzaam kneden om klonteren te moedigen.
 2. load...
 3. Om de droogtijd te verlagen zonder gebruik te maken van warmte gereedschap, plop of kneed je haar zachtjes met de Curls Like Us Curl Doeken. De glad oppervlak absorberende handdoeken te verminderen kroezen en maak mooie definitie.

De zomer is nog lang niet voorbij! Augustus en september zijn direct om de hoek en de temperaturen zijn er zeker gestaag stijgen. Laat uw kroezen stijgen met het! U kunt van het hoofd naar CurlMart en te profiteren van de golvende,-kroezen busting kits vandaag!

Meer willen?

 • 3 tips om Perfect Highlights
 • 5 haar tools voor Golvend en krullend haar
 • Golvende Beginner's Guide: Mijn golvend haar ochtendroutine
load...