Wat je doet (en niet hoeft) voor prachtig zomerhaar | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Wat je doet (en niet hoeft) voor prachtig zomerhaar

Wat je doet (en niet hoeft) voor prachtig zomerhaar

De zomer is hier, en we hebben de verzengende hitte en verstikkende vochtigheid om het te bewijzen. Velen van jullie maanden doorgebracht het perfectioneren van uw routine alleen voor dat alles wat je gewoon geperfectioneerd niet helpt je je haar te behandelen voor de zomer vinden. Om te voorkomen dat u de uitgaven nog enkele maanden werken je zomer routine alleen winter roll hebben op je, hier zijn enkele tips om u te helpen uw haar routine zomer klaar, zodat u meer tijd uit en over in plaats van door te brengen in de voorkant van de spiegel.

Producten te gebruiken

Hier zijn een aantal moeten ingrediënten en producten om u te helpen uw haar bloeien deze zomer hebben.

Glycerine
Fun sjaals en haaraccessoires

Ook een andere must-have voor de zomer zijn decoratieve sjaals en accessoires. De winter is zo koud dat velen van jullie hebben gehad om je haar uit de buurt van de elementen in het kader van hoeden en sjaals of geplakt dragen van beschermende stijlen voor een groot deel van het jaar te verbergen. De zomer is de tijd om deze alledaagse routine te breken en nog wat leven terug in uw strengen. Maak een poging om ten minste één accessoire plaatsen in je haar elke dag om je hele outfit opfleuren of maak uw gemiddelde kapsel gaan van elke dag om geweldig. Deze zomer grote bloemen en gedrukte sjaals zijn zeker in.

load...
Gebruik gel om de luchtvochtigheid te bestrijden

Het is moeilijk genoeg om de halo van kroezen de meesten van ons Naturals hebben vechten, maar de zomer stuurt deze strengen aan onze kroon in overdrive, en dat strakke heb je het huis met zo gemakkelijk uitgegroeid tot een full on 'weer verlaten. Om dit tegen te gaan, te investeren in een goede gel met een hardere greep dan de gel u in de winter te gebruiken. Zorg er ook voor dat glycerine is laag neer op de lijst ingrediënten of er helemaal niet, omdat het vocht aan je haar zal trekken en ervoor zorgen dat je haar op te zwellen.

Was en gaan

De zomer is het seizoen voor wassen en go's als ze zijn zo gemakkelijk te doen en in tegenstelling tot in de winter heb je een betere kans van je haar eigenlijk drogen voor het slapengaan. Een goede vuistregel voor het kiezen van een gel voor het wassen en gos is om een ​​die goed werkt met uw leave-ins en moisturizers en is hydraterend vinden. Meestal hydraterende gels hebben glycerine in hen, zodat de lijst van ingrediënten te scannen alvorens te kopen.

Een goede diepe conditioner

De algemene regel om de zomertijd kroeshaar te voorkomen is om te hydrateren, hydrateren, hydrateren. De theorie hierachter is dat als uw strengen voldoende zijn gehydrateerd, dan zullen ze niet opzuigen meer vocht uit de atmosfeer en zwellen en maken kroezen. Om te beginnen met hydraterende van de reiniging podium, investeren in een goede diepe conditioner die vochtinbrengend en zal eventuele onderliggende haar problemen en schade die je haar kan voorkomen dat zo gezond het kan repareren.

Veel goedkope conditioner

Naarmate de temperatuur stijgt, hebben we de neiging om uit te gaan en veel zweet meer, die kan leiden tot onze haren moeten reinigen eerder dan in de winter. Plus, aangezien onze haren sneller droogt, kunnen wij vinden het gemakkelijker te wassen en restylen onze haren in plaats van vechten tegen de zwelling en kroezen de luchtvochtigheid brengt. Shampooing te vaak is een krullende misdaad van de hoogste graad dat is waar conditioners komen. Conditioner wassen maakt het grootste deel van het vuil en product dat in onze haren weg zonder het drogen effect dat oorzaken shampoo te wassen. Hoe meer haren we hebben, hoe meer conditioner gaan we door, dus sla de dure spullen voor de winter en speciale wassen dagen en uit te kijken naar een verkoop of voorraad op echt goedkoop conditioner voor co-wassen.

load...

Producten om Ditch

Hieronder vindt u alle producten die u nodig hebt om plank en kapsels moet u een pauze te nemen van voor de zomermaanden.

Zware oliën en boters

In de winter, is het vaak nodig om laag op dikke producten om te vechten de barre droog weer. Tijdens de zomer, maar de temperatuur is veel milder, en er is veel meer vocht in de atmosfeer. Het toepassen van dezelfde hoeveelheid zware oliën en boters om je haar zoals je deed tijdens de winter kan ertoe leiden dat uw haar dof, slap en vettig geworden.

beschermende stijlen

Terwijl sommige vrouwen kunnen wensen om beschermende stijlen doen tijdens de winter om haar doelen te bereiken, in de zomer is de perfecte tijd om je haar een pauze te geven. Het is de tijd om los te komen van de alledaagse routine van twist en broodjes en probeer de overvloed aan stijlen die er zijn dat je echt wilde. Slijtage groot, wild en vrij nu dan als het winter wordt om je heen kunt meteen weer op de beschermende styling trein te krijgen.

Ik hoop dat dit helpt om een ​​deel van de giswerk uit van de overgang uw haarverzorging routine van winter naar zomer.

Meer willen?
  • Summer Hair Producten op CurlMart
  • Volumizing Hair Producten voor Limp Zomer haarverzorging
  • Zomer haarverzorging Voor Waves, Curls & Coils
load...