Wat wellness voor mij betekent | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Wat wellness voor mij betekent

Wat wellness voor mij betekent

Tijdens mijn tienerjaren heb ik niet de nodige zorg van mijn lichaam te nemen en verwaarloosd om bepaalde geneesmiddelen te gebruiken - vooral als gevolg van luiheid.

Ik haatte PE klassen oprecht. “Ik weet niet in gewicht, dus ik hoef niet om te sporten,” was mijn favoriete lijn wanneer iemand vroeg of ik ging naar de sportschool. In de tussentijd, maar mijn geestelijke gezondheid begon te verslechteren als mijn angststoornissen verslechterd. Daarom was ik vaak erg humeurig, moe en ontwikkelde een negatieve manier van denken. Dat laatste is iets wat ik wou dat ik verhinderd, omdat het hebben van een negatieve manier van denken trekt u aan een depressie gemakkelijk. Dit beïnvloedde niet alleen mijn creativiteit maar mijn algehele kijk op het leven.

load...

In 2014 kreeg ik een maagzweer, maar was te koppig om mijn dieet aan te passen.

In 2016 kreeg ik een ernstige pijn aanval, die mijn wake-up call was. Dat is toen ik begon mijn vegetarisch dieet en fitness reis. Ik realiseerde me dat het ontwikkelen van een chronische aandoening getroffen mijn organen en niet maken het gemakkelijk om mijn gezondheid net zo gemakkelijk te herstellen als anderen. Nu, sinds ik een zweer, mijn maag krijgt erg overstuur gemakkelijk. Kanttekening: mijn periodes zijn heel intens en soms onbruikbaar maken van het lopen als gevolg van de ondraaglijke pijn die ik ervaar in mijn baarmoeder, onderrug en rug. Sinds pijnstillers ander zweer kan leiden, kan ik niet altijd rekenen op het nemen van hen voor opluchting.

Vaak komen we jammer uitdagingen met betrekking tot ons welzijn.

Echter, zoals eerder aangegeven, zal een gezonde manier van denken ons te helpen overwinnen wat uitdaging waar we voor staan. Trouwens, ik voelde dat ik niet een reden tot klagen heeft gehad, omdat vele anderen gaan door middel van een hardere situatie. Toch is een van de belangrijkste redenen waarom ik besloten om te werken op mijn welzijn was om mentaal beter te voelen. Ik wist dat wanneer het hebben van de juiste mentaliteit zou ik de kracht om fitness-doelen en een positieve houding ten opzichte van mezelf te bereiken ontwikkelen. Slechts een paar maanden na mijn reis besefte ik het belang van eigenliefde.

Mijn fitness en wellness reis maakte me een persoon met meer trots.

Ik werd meer zelfvertrouwen na te bewijzen voor mezelf dat ik alles zo lang als ik realistisch was zou kunnen bereiken. Dan, mijn onzekerheden gedaald. Als gevolg hiervan, ik voelde me gelukkiger en opgelucht. Ik was niet langer te vrezen pijn en angstaanvallen. Een deel van mijn fitness reis was het aanpassen van mijn dieet. Mijn nieuwe levensstijl helpt me voorkomen ongemakken in verband met mijn maag problemen, die maakt me beter voelen ook.

Voor mij, wellness is een van de belangrijkste pijlers in het leven, omdat het weerspiegelt mijn eigenliefde.

Het is het bewijs dat ik doe mijn best om mijn leven te verlengen. Het hebben van een gezond lichaam en geest staat is een resultaat van mijn voortdurende inspanningen op de sportschool - dat maakt me trots. Op het einde, heeft wellness niet altijd dat iemand probeert om gewicht te verliezen. Soms betekent het houden van de inspanning in het vinden van de juiste balans tussen geestelijke en lichamelijke gezondheid.

load...

Wat doet uw wellness reis uit?

Laat het ons hieronder weten.

Volg Whitney en haar persoonlijke welzijn reis op Instagram.

Voor meer nuttige artikelen zoals deze, meld je aan voor onze nieuwsbrief!

load...