Wat zijn in godsnaam gehydrolyseerde mucopolysacchariden? | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Wat zijn in godsnaam gehydrolyseerde mucopolysacchariden?

Wat zijn in godsnaam gehydrolyseerde mucopolysacchariden?

Een van de meest populaire ingrediënten voor producten die beweren dat je haar te versterken, is eiwit. We zien vaak gehydrolyseerde eiwitten, maar als zoiets gehydrolyseerde mucopolysacchariden mee te gaan kunnen we overweldigd met het begrijpen van wat het betekent te worden. Voor één kunnen wij de polysacchariden herkennen en zich realiseren dat het iets te maken heeft met suiker. Afgezien van dat, wat er precies is gehydrolyseerde mucopolysacchariden en wat doet het in je haar producten?

Wat zijn gehydrolyseerde mucopolysacchariden?

Laten we eerst eens breken elk onderdeel naar beneden om te bepalen wat het is en waarom het in sommige van uw haar producten:

Hydrolyseren: het proces hydrolyseren is een ingrediënt wordt ontleed door reactie met water.

Mucopolysacchariden: natuurlijke huid component, die lange ketens van suikermoleculen zijn gevonden vaak het slijm en de vloeistof rond de gewrichten. Ze zijn ook bekend als glycosaminoglycanen. -Medline Plus  

load...

Gehydrolyseerde mucopolysacchariden zijn een huid hydraterende ingrediënt dat helpt om transepidermaal waterverlies te verminderen als gevolg van het sterke water bindende eigenschappen. Dit is zeer gunstig voor de huid, omdat dit bestanddeel water en andere cellulaire elementen zullen binden aan een matrix die huidcellen bij elkaar houdt, waardoor een soepeler en oud structuur vormen. Mucopolysacchariden worden vaak “de lijm van het leven”, zoals ze lang koolhydraatketens van gesulfateerde aminosuikers die zijn gevonden op de basis of wortels van de evolutionaire boom van alle dierlijke leven. Zij integraal onderdeel van de structurele integriteit van bot, kraakbeen, elastisch weefsel terwijl ook helpen bij het moduleren van de viscositeit van lichaamsvloeistoffen.

Waarom worden gehydrolyseerd mucopolysacchariden belangrijk in het haar producten?

Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, elk ingrediënt dat bereid is om water te binden aan uw huid en haar is een geweldige vochtinbrengende crème. Mucopolysacchariden zijn hoog in ons lichaam weefsels in onze jeugd, maar verminderen naarmate we ouder worden. En terwijl het handhaaft flexibiliteit van onze slagaders, behoudt ook de elasticiteit van onze huid (hoofdhuid inbegrepen) en houdt vocht vast. Dit ingrediënt wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de hoofdhuid en voegt de nodige vocht aan de hoofdhuid tegen uitdroging en vochtverlies te houden. Last van een droge hoofdhuid? Controleer deze producten.

Product aanbevelingen

  • ApHogee Keratine 2-Minute Reconstructor 
  • Folicure Thickening Mousse
  • Mill Creek Biotene H-24 Natural Scalp Massage Emulsion
  • ALTERNA Caviar Clinical Daily Wortel & Scalp Stimulator

Wat zijn enkele ingrediënten die u wilt meer informatie over? We zijn hier om te helpen, zodat commentaar hieronder.

load...