3 hete kapsels voor kort natuurlijk haar | NL.Inspinre.com
De stijl

3 hete kapsels voor kort natuurlijk haar

3 hete kapsels voor kort natuurlijk haar

Het internet staat bol van de stijlen voor vrouwen vieren hun korte, sexy haar, en als je worstelt met uw eigen teeny weeny afro (TWA) en gewoon niet weten hoe om te dragen of vervrouwelijken je look, het helpt om een ​​paar te kijken video's van vrouwen die je textuur om een ​​beetje inspiratie op te doen.

Helaas heb ik niet de ervaring van de TWA podium, omdat ik aan de natuurlijke haren overgestapt zonder te snijden mijn lengte af, maar als ik het allemaal weer opnieuw kon doen, ik denk dat ik wat tijd doorbrengen liefdevolle en koesterende een Teeny Weeny Afro!

4 eenvoudige TWA Tips

1. Bevochtig en afdichting vaak

Dit kan elke dag of elke andere dag betekenen, afhankelijk van hoe u uw haar te stylen. Gebruik water, water gebaseerde producten en aloë vera sap om vocht toe te voegen aan je haar. Terwijl uw haar is echt Kortom, er is niets mis met het krijgen van het nat in de douche elke ochtend als je wilt!

load...
2. Besteed aandacht aan je hoofdhuid

Hoofdhuid gezondheid is altijd belangrijk, maar als je een TWA, zorg ervoor dat je hoofdhuid is super gezond is uiterst belangrijk, omdat je minder haar om het te beschermen. Houd uw hoofdhuid schoon, verduidelijken als je moet en masseer je hoofd met je favoriete olie vaak om uw bloed te laten stromen.

3. Bescherm je haar 's nachts

Denk niet dat alleen maar omdat je haar is kort kunt u voorkomen dat de bescherming van het zo veel als je zou moeten! Slapen met een satijnen sjaal is altijd aanbevolen, maar je kunt ook kiezen voor een satijnen kussensloop als een alternatief. Hoe dan ook, je haar te beschermen tegen het begin zal alleen maar gunstig als je haar groeit longer-- het haar op je hoofd zal nu de uiteinden van je lengte te worden!

4. Veel plezier met styling

Heeft accessoires, niet dragen delen, kunnen worden afgespeeld met producten en doen spelen met kleur (verantwoorde). Net zoveel plezier als je kunt met uw TWA, want die fase eindigt vrij snel! Hieronder zijn video demonstraties van 3 eenvoudige manieren om uw TWA stylen.

Eerst omhoog, hier is 20pearlsNcurls toont ons hoe je vinger spoelen doen:

Volgende TellmeBeauty laat ons zien hoe ze realiseert haar pluizige twist uit:

En tenslotte MissKenK doet een prachtige permanenten staaf ingesteld op haar TWA:

Welke stijlen heb je rocken als je in de TWA stadium waren?

load...