5 krullende haarpunten die uw leven zullen veranderen | NL.Inspinre.com
De stijl

5 krullende haarpunten die uw leven zullen veranderen

5 krullende haarpunten die uw leven zullen veranderen

Beslissen om te gaan natuurlijk is slechts de helft van de strijd. Het krijgen van uw krullen op hun best uitzien kan vaak veel moeilijker en gewoon frustrerend zijn. De truc is niet op te geven! En onderzoek alle technieken en trucs voor het krijgen van uw haar op zoek zijn best. Gelukkig hebben we uw rug. We hebben een lijst samengesteld van 5 krullend nooit falen haar tips die volledig uw leven en de liefde die je hebt voor je krullen zal veranderen.

  1. Stop Straightening Curlies in aantallen het erover eens dat het moeilijkste deel over het feit dat natuurlijk gewoon is te doen. We zijn vaak gewend aan het veranderen van de structuur van ons haar, dus het is moeilijk om te stoppen en omarmen de manier waarop we kijken met de haren die we kregen. Zodra u de rechttrekken hulpmiddelen en producten neer kan zetten, kan je omarmen wie je bent en werken om de best mogelijke gekrulde versie van je krijgt. Zeg "tot ziens" om schade te verwarmen!
  2. load...
  3. Deep Conditioning Vocht is de sleutel wanneer zij worden krullend en een van de beste manieren om gehydrateerd krullen te krijgen is door diepe conditionering. Conditioning dagelijkse is belangrijk, maar diepe conditioners zijn speciaal gemaakt van vele lagen van uw haar te dringen en geef uw wortels het vocht ze nodig hebben om pluisvrij blijven.
  4. Versieringen Every Six-acht weken de lengte van de tijd die je kunt gaan zonder een trim is afhankelijk van de lengte van je haar, maar de meeste stylisten zal voorstellen dat je in elke zes tot acht weken. Zodra je in de gewoonte van het krijgen van uw haar geknipt op een regelmatige basis, zal je je haar ziet op zoek gezonder; iets wat veel krullende meisjes streven.
  5. Slapen op een satijnen kussensloop Tweede dag haar is niet iets wat elke krullend meisje kan krijgen, maar een manier om je kansen te verbeteren is door te slapen op een satijnen kussensloop. Net zoals je niet wilt dat een typisch handdoek om uw krullen deppen, wilt u dat dezelfde zorg 's nachts wanneer je rollen all over the place. De juiste kussensloop zal uw kroezen te verminderen in de ochtend als houd je krullen patroon intact.
  6. Gebruik een sulfaat-vrije shampoo of Co-Wash Hoewel al deze gewoonten zijn uiterst belangrijk, dit zal men zo'n groot verschil in je krullen die je nooit meer terug te gaan naar uw oude manieren te maken. Als je shampoo om je haar te reinigen, overschakelen naar een sulfaat-vrije shampoo zoals DevaCurl No-Poo sinds sulfaten drogen en schadelijk zijn voor het haar kan zijn. Sommige krullend meisjes hebben het geluk dat ze geen shampoo bij allen nodig hebben en kan wegkomen met alleen met behulp van conditioner (co-wassen). Als u niet zeker weet of u in deze categorie vallen of niet, breng een weekend uit te vinden. Uw krullen zou u voor het houden en je kunt dat geld u besteden gemiddeld op shampoo in de richting van andere grote producten te zetten!
load...