5 manieren om zeezout te gebruiken voor je haar | NL.Inspinre.com
De stijl

5 manieren om zeezout te gebruiken voor je haar

5 manieren om zeezout te gebruiken voor je haar

Een voorbeeld van zo'n wonder van Moeder Natuur is zeezout of natriumchloride. Het wordt geproduceerd door de verdamping van zeewater of water uit zoutwatermeren. Afhankelijk van de werkelijke waterbron na een geringe bewerking, zijn er bepaalde sporenelementen en elementen achter en zij voegen smaak en kleur zeezout, volgens Katherine Zeratsky. Zeezout is anders dan keukenzout in smaak, textuur en verwerking. Hoe donkerder de zeezout hoe hoger de concentratie van “onzuiverheden” en sporen voedingsstoffen.  

Zeezout is zeer geschikt voor afschilfering, aangezien het dode huidcellen van je hoofdhuid kan verwijderen. Dit stimuleert de perifere bloedcirculatie en helpt in de huid of de hoofdhuid vernieuwing. Velen gebruiken het als een natuurlijke remedie voor de behandeling van psoriasis en roos. Zeezout is ook zeer geschikt voor het absorberen van overtollige olie van haar en hoofdhuid. Het wordt vaak gebruikt voor het volume en veerkracht, dus reden waarom het wordt geassocieerd met grote, strand golven of op het strand haar. Grote, volumineus haar en peeling zijn de twee belangrijkste redenen is dit een populaire bron en nu hier zijn topproducten met zeezout dat u zou moeten overwegen.

load...

Build volume

Lush Big Zeezout Shampoo is een veganistisch bodybuilding shampoo die gebruik maakt van de ontvetten effecten van zeezout, extra vierge kokosolie, en avocado boter tot een perfect uitgebalanceerde shampoo geven. Lush toegevoegd verse sap van citrusvruchten om glans te verhogen en het vergroten van het volume van je haar in een mum van tijd.

Mild te reinigen

Zeezout, salie, duizendblad wortel, en olijfolie komen samen in deze perfecte Total Body Black Earth Shampoo door Taliah Waajid. Vocht, balans en schoon haar van een textuur met de kracht van etherische oliën en zeezout herstellen.

Exfoliëren je hoofdhuid

De Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub met zeezout heeft een hydraterende formule verrijkt met zeezout om effectief te reinigen en exfoliëren zelfs de meest gevoelige hoofdhuid. Gain vochtinname tijdens het ontgiften om je hoofdhuid en olie evenwicht haar te herstellen. Dit is een geweldig product voor een post-kleurbehandeling om stekend gevoel en jeuk te verlichten tijdens het verwijderen van de overtollige chemische residuen.

Vernieuwen 2e dag hair

Als je krullen of golven zijn flattended door te slapen op hen, breng ze terug om te leven door het sproeien van een lichte hold, hydraterende zeezout nevel terwijl kneden je krullen. Ouidad brengt zeezout en natuurlijk zeewater om uw volume beroofd krullen in dit strand krullen in een fles, Wave Maak Sea Spray. Deze-curl gericht mix voedt de strengen terwijl ze gehydrateerd te houden en vergrendeling in vocht.

Foto met dank van Just Britt

Zachte definition curl

Textuur, volume, en het strand golven toe te voegen met behulp van Drybar Mai Tai Spritzer Sea Salt Spray 's verzegelen zout, aloë en algen formule. Precies de juiste hoeveelheid van de goedheid zachtheid voor een echte strand vibe geven. Dit zal uw golven of losse krullen zacht, tastbaar hold te geven zonder het te verzwaren ze naar beneden. U kunt ook uw eigen DIY zeezout spray.

load...