5 natuurlijke haaroliën die iedereen deze zomer zal gebruiken | NL.Inspinre.com
De stijl

5 natuurlijke haaroliën die iedereen deze zomer zal gebruiken

5 natuurlijke haaroliën die iedereen deze zomer zal gebruiken

Rose Oil

Het bestaat uit 300 verschillende stoffen, rozenolie is complex - gewoon om 34 ounces extraheren ervan overneemt 8.800 bloemen. Het bevat antimicrobiële eigenschappen die een ontstoken, droge hoofdhuid te kalmeren. Als tea tree olie is te hard voor u, rozenolie misschien een zachtere alternatief met dezelfde voordelen voor haar en huid. Gedehydrateerde haar zal super gehydrateerd na het gebruik van rozenolie geworden; het is ook zeer geschikt voor het regelen van een vette hoofdhuid of de huid dankzij de natuurlijke productie van antioxidant farnesol.

Karen's Body Beautiful Secret Weapon Restorative Hair Treatment, 25 €

Broccoli Seed Oil

We weten al hoe het consumeren van broccoli ten goede komt het lichaam. Maar wist u dat dit zaad afgeleide olie is rijk aan-haarvoedingsmiddel vitaminen zoals C en B6, waarvan bekend is dat een glad, zijdeachtig haarschacht te creëren? Dit veggie olie bevat ook erucazuur vetzuur, een omega-9 die een natuurlijke glans ontstaat zonder toevoeging veel aanloop naar de follikel. Het is bekend dat de textuur gemeenschap als de natuurlijke versie van siliconen.

load...

Kai House Broccoli Shampoo voor krullend haar, 14 €

Grapefruit Seed Oil

Degenen die de overgang van chemisch gewijzigde haar kan troost vinden in de kracht van deze citrus. Het zit vol met anti-oxidanten, vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een gezonde hoofdhuid zorg om de groei te bevorderen. Het fungeert ook als een natuurlijke zuiveraar; grapefruit direct gebruikt als een spoeling zal de hoofdhuid van de parabenen en wax opbouw ontdoen. Grapefruit extract is ook een veiliger, volledig natuurlijk alternatief voor het toevoegen van hoogtepunten om de krul. Grapefruit kan worden toegevoegd aan een zelfgemaakte mengsel van aloë vera gel, glycerine, druivenpitolie, en een halve liter water aan de matte knopen ontwarren.

Elucence Moisture Verzurende Shampoo, 12 €

Abessijn Oil

Curly meisjes houden van de viscositeit en voedende kwaliteiten van plantaardige oliën. Dit blad komt men uit Centraal-Afrika en is vrijwel geur vrij. Het is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor het zeer effectief als een hete behandeling voor het bevorderen van de haargroei maakt. Abessijn olie is 100 procent biologisch afbreekbaar en GGO-vrij, ook. Met 11 zuren waarvan de meeste lipiden - beheenzuur, lignocerinezuur, oliezuur, stearinezuur - deze olie werkt goed als een afdichtmiddel voor grovere structuren maar nog licht genoeg voor fijne haren of golvend natuurlijke producten te gebruiken in een natuurlijke glans stimuleren serum blend.

UR Curly Abessijn Olie, 6 €

Carrot Seed Oil

Deze essentiële olie doet wonderen op dunner randen en vroegtijdig grijs haar. Wortelen bevatten van nature bètacaroteen en biotine, zeer gewilde attributen voor het kweken van sterke, gezonde haar. De olie kan gebruikt worden als een beschermende afdichting aan natuurlijke glans te voorzien, terwijl ook het afschermen van krullen van de zon - het heeft natuurlijk SPF. In conditioners, zal wortelzaadolie de haarschacht om kroes in zelfs de meest vochtige weersomstandigheden te minimaliseren glad. Het is ook rijk aan caroteen en vitamine A, die verantwoordelijk is voor het vertragen van de natuurlijke veroudering van het haar (whitening) proces.

SheaMoisture Mango & Carrot Kids Extra-Nourishing Conditioner, 9 €

Welke olie gebruikt u deze zomer op je haar?

load...