5 prachtige natuurlijke kapsels die warmte gebruiken | NL.Inspinre.com
De stijl

5 prachtige natuurlijke kapsels die warmte gebruiken

5 prachtige natuurlijke kapsels die warmte gebruiken

Wat ik het meest van hou natuurlijk krullend haar is dat er meer aan de hand dan ontmoet het oog. Het stuitert. Het strekt zich uit. Het absorbeert vocht als een spons. Het kan zelfs worden geblazen en gestyled in verschillende manieren om mijn stemming of outfit aan te vullen. De volgende warmte-styling tools die u kunt vinden bij Sally Beauty zijn ideaal voor natuurlijk krullend haar. Deze tools zal niet alleen helpen om de meest epische blowout van je leven te bereiken, maar geef je vijf prachtige looks om het hoofd vallen over kop voor.

Tool Science Nano-Silver Blow Dryer

Hoewel ik hou van mijn krullend haar, ik weet het echt niet op kroeshaar. Dankzij de statische elektriciteit te verminderen ionische generator, deze klap droger is de ultieme kroezen vechter. Het beschermt ook bijproduct beklede strengen uitdroogt, waardoor bevochtigde haren die gereed voor weergave af.

Wanneer gebruikt voor een natuurlijk haar klapband, de Nano Silver maakt het haar beter beheersbaar voor een veelzijdige styling. U zult ook merken een glanzender, zachter hoofd van haar met elk gebruik. In de blowout-to-natuurlijke stijlen video, zult u merken hoe gemakkelijk het model Natasha's natuurlijk haar kan worden gemanipuleerd en gestyled als gevolg van deze tool.

load...

Hot Shot Gereedschap 1-inch Gold krultang

Blowouts zijn echt cool, want als het goed gedaan, zal je haar in de perfecte staat te pronken Barrel Krullen. Deze verfijnde, maar toch luchthartige blik vereist een krultang die tot 450 ° C verwarmt. Dat is waar de Hot Shot Gereedschap 1-inch Gold krultang van 24-karaats vergulde vat maakt echt een indruk.

Altijd op zoek naar hoe ik langdurige krullen kunt maken, heb ik geconstateerd dat dit krultang is het beste voor mijn coily haar. Het verwarmingselement en vat gebruiken een pulserende technologie opwarmen en warmteterugwinning verbetert processen.

Styling Aids

Bij het perfect instellen dat Pompadour of draaien die Victory Rolls gewoon zo, helpen deze miskende styling heros de weg geëffend. Trusty styling hulpmiddelen die u kunt vertrouwen op onder meer butterfly clips om haar coupes voor die larger than life dagen te houden en op zijn plaats, tease penselen, en een jumbo rake kam die perfect is voor het ontwarren en werken in het product.

Met behulp van de juiste tools voor natuurlijk haar zal u eindeloos styling mogelijkheden. Kijk als model Natasha's look is getransformeerd in een vergadering door Austin, TX op basis van stylist Brooke Michie. Ik denk dat ik probeer de Gevlochten Crown - het is zo mooi!

Voel je geïnspireerd? Meer informatie over de Tool Science Nano-Silver Blow Droger en Hot Shot Gereedschap 1inch Salan Culing Iron 24K Gold door het bezoeken van online Sally Beauty.

load...