6 beste natuurlijke ingrediënten voor mijn lange haar | NL.Inspinre.com
De stijl

6 beste natuurlijke ingrediënten voor mijn lange haar

6 beste natuurlijke ingrediënten voor mijn lange haar

Mijn haar houdt van water. Wanneer ik probeer een nieuw product en water is het eerste ingrediënt, is het bijna zeker dat mijn haar hem mooi vindt. Mijn haar ziet er zijn best wanneer het zeer gehydrateerd en mijn stijlen komen veel beter als ik nat zet ze. Bijvoorbeeld, mijn wash and go's ziet er fantastisch uit als je klaar bent op nat haar in plaats van vochtig.

Plantaardige glycerine & Honey

Glycerine is een bevochtigingsmiddel en zal vocht te trekken in je haar, dat is de reden waarom mijn haren houdt het zo veel. Honing is een ander bevochtigingsmiddel en mijn haar is dol op dat ook. Ik hou van deze ingrediënten door elkaar in mijn diepe omstandigheden en hebben zelfs gebruikt glycerine in mijn wash and go's. Producten die een van deze ingrediënten zijn een overwinning voor mij.

load...

Agave

Agave is een zeer hydraterend plantaardige ingrediënt. Het is ook een bevochtigingsmiddel en vocht zal trekken in het haar. Het biedt ook veel glans. Ik heb een aantal producten die agave nectar bevatten en mijn haar houdt ze allemaal. De SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curling Gel Souffle is een van de meest opmerkelijke producten die veel agave nectar bevatten en wanneer ik gebruik het, blijft mijn haar gehydrateerd veel langer.

Shea boter

Shea butter doet wonderen voor droog beschadigd haar en het kan ook zeer geschikt voor een perfect gezond haar, want het biedt een groot aantal vitaminen en heeft grote hydraterende voordelen, iets wat natuurlijk krullend haar moet-gezond altijd of niet. Shea boter zal niet verstoppen de poriën in je hoofdhuid, zodat je hoofdhuid kunnen ademen zal zijn. Het is ook een uitstekende sealer voor natuurlijk haar.

MORE: Shea Butter voor Hair: Healing Magic

Arganolie

Deze olie is hydraterend (op een natuurlijke manier) en is gevuld met anti-oxidanten, die kunnen bijdragen aan de versterking zwak haar. Het is ook geweldig als je in kleur behandeld uw haar, dat is de reden waarom ik ook graag om het te gebruiken. Ik zal over het algemeen afdichting met deze olie of plaats in mijn opgeklopte shea butter afdichting. Een beetje gaat een lange weg.

Aloë

Aloe is diep hydraterende en rustgevend voor het haar, en het zit vol met vitaminen en mineralen. Ik hou van het gebruik van aloë vera gel in mijn haar als een extra laag van vocht. Je kunt niet echt mis met aloe zeer gel te gaan.

load...