Als je een tedere hoofdhuid hebt, heeft je co-wash dit plantenextract nodig | NL.Inspinre.com
De stijl

Als je een tedere hoofdhuid hebt, heeft je co-wash dit plantenextract nodig

Als je een tedere hoofdhuid hebt, heeft je co-wash dit plantenextract nodig

Dit is wat het voor u kan doen van nature krullend, coily en golvend haar.

1. Versterkt zwak haar

Bamboe-extract bevat 70% van silica, een natuurlijke stof die de groei van sterke en gezonde, nagels, huid en haar bevordert. Het is bekend dat de haarschacht die beschermt en voorkomt dat het haar verliest zijn elasticiteit en het breken versterken. Hierdoor is bamboe extract ook gebruikt in de haargroei supplementen en multivitamines voor de behandeling van dunner wordend haar. Bamboe extract is gevonden in commerciële anti-aging beauty producten met collageen aan firma verslapping van de huid (rimpels).

2. Reinigt de hoofdhuid

Als u denkt dat uw shampoo laat je haar gevoel te schoon, droog en verward, je shampoo is te hard voor uw hoofdhuid. Bamboe extract vindt sulfaat-vrij shampoos, conditioners, en co-wassingen. Het zal niet je haar droog of broos lang na het reinigen vertrekken. Het is een lichte, natuurlijke reiniger die weg wast al het vuil, overtollige olie en product build-up zonder afpellen natuurlijke olie en vocht in je haar.

3. Verzacht en verzacht kroeshaar

Soms met de overtollige pull en stress we op ons haar, verliest het leven en wordt zwak, hinkte, en moe. Bamboo melk zal je krullen dat boost die het nodig heeft. Bamboo melk heeft een gewichtloze textuur en niet een kleverig laagje op ons haar te creëren. In plaats daarvan is in staat om onze haren te verzadigen en te produceren zacht, en glad, volumizing krullen.

load...

4. Herstelt levenloze krullen

De waarheid is onze haren houdt vocht! Dus als je natuurlijke krullen voel me een beetje droog en levenloos, is er een kans dat je haar lijdt aan een gebrek of hydratatie. De ingrediënten gevonden in bamboe melk omstandigheden en geeft je haar met een maximale hydratatie. Tip: voeg een diepe conditioning behandeling die bamboe melk bevat om je haar regime. Gebruik deze diepe conditioning masker terwijl het doen van een stoombehandeling voor het beste resultaat.

Deze krullend haar producten bevatten bamboe melk

  • Briogeo Zacht, Be Kind Groene Thee Shampoo
  • SoCozy Boing Curl Conditioner
  • Mop Top Leave-it-in Conditioner
  • SheaMoisture Yucca en weegbree Anti-Breakage Versterking Styling Milk
  • Dark and Lovely Au Naturale Anti Krimp Curl Defining Crème Glaze
load...