Beckys beoordeling van golvende producten: zij is een vochtroosoliecomplex | NL.Inspinre.com
De stijl

Beckys beoordeling van golvende producten: zij is een vochtroosoliecomplex

Beckys beoordeling van golvende producten: zij is een vochtroosoliecomplex

De meeste curlies en wavies kunnen zowel het erover eens dat SheaMoisture is een heilige graal merk, en ik ben niet anders. Wanneer ik een nieuw SheaMoisture product op de planken, kan ik niet stoppen met mezelf uit het oprapen. Onlangs heb ik vond de styling producten uit hun nieuwe Peace Rose Oil Complex lijn bij Target en ze meteen toegevoegd aan mijn groeiende collectie.

De vrede nam Complex lijn beschikt over de mogelijkheid om te hydrateren en te definiëren droog, broos haar. Het is, vanzelfsprekend vrij van sulfaten, parabenen, ftalaten, propyleenglycol en minerale olie.

Aanbevolen ingrediënten

Peace Rose Oil Complex: een mix van Alpine, Damast en Musk Rose oliën die voeden en zijden droog haar

Dadelpalm Extract: zorgt voor een hydraterende, beschermende laag die haarschubben glad

Camellia Leaf Extract: natuurlijke antioxidanten eigenschappen leveren essentiële voordelen te verbetert haren zachtheid en glans

load...

Voeden & SILKEN STYLING GEL-CREAM

Ik was het meest enthousiast over dit product. Ik ben helemaal weg van haar crèmes, maar ik ben niet in staat om een ​​die voldoende greep dat ik het kan gebruiken zonder koppeling met een gel heeft kunnen vinden. Voor een product te krijgen om zowel een gel en een crème zijn, was ik niet zeker wat te verwachten. Was het gaat om de vochtigheid van een crème of het ruim van een gel hebben? Dit product beweert te mooi, crunch-vrij golven en krullen definiëren met en van mijn ervaring, het doet.

Hoe ik paste het

1. Ik gebruikte een iets minder dan een handpalm vol te glad door het haar, terwijl haar nat wordt het weken na de douche.

2. Ik verfrommelde het product in mijn haar.

3. Ik gebruikte een extra kwartaal hoeveelheid product te kneden in de uiteinden van het haar.

4. Ik verspreid mijn golven op lage instellingen totdat het was 80% droog.

5. Ik laat mijn haar volledig drogen en scrunched eventuele crunch.

Mijn beoordeling

Het is een geweldige styling product! Hoewel ik had een kleine hoeveelheid van de crunch in mijn golven na mijn haar volledig droog was, was ik gemakkelijk in staat om het uit te kneden en hebben zachte, springkasteel golven die werden gehydrateerd, maar hield de hele dag. Ik zou niet verwacht hebben een product te hebben gevonden om te kunnen zo veel doen, maar dit is een product dat snel kan verplaatsen naar heilige graal-status.

Voeden & SILKEN HOLD MIST

In eerste instantie had ik dacht dat dit was meer als SheaMoisture traditionele vocht sprays, maar het blijkt dat dit is meer een haarspray voor krullen! Het beweert te stimuleren en glans medium hold met bewegende beelden. Normaal gesproken associeer ik een hairspray met de krokante harde hold product dat maakt je het gevoel alsof je gaat stik wanneer u het spuiten in een kleine kamer. Ik was zeer geïnteresseerd om deze mist eens te proberen.

Hoe ik paste het

1. Gespoten had ik drie keer op de top van mijn hoofd op droog haar die slap of vallen was.

load...

2. Ik knipte mijn haar over en bespoten 3 om meer 4 keer aan de onderzijde.

3. Ik opgeschud mijn haar bij de wortels om het volume aan te moedigen.

Mijn beoordeling

Ik vind dat deze spray heeft ook een beetje vast te houden, zodat, net als bij de gel-crème, krijg ik twee producten in één. Ik zag geen krokante of knapperige gevoel daarna, dat was een groot pluspunt niet ervaren. Het product gaf me de mogelijkheid om een ​​groot deel van mijn kroezen en statisch haar te temmen, ook.

Al met al, ik ben erg enthousiast over deze nieuwe lijn van SheaMoisture!

Ik kan niet wachten om mijn handen te krijgen op hun shampoo en conditioner ook. Een ding om op te merken over deze producten is dat ze zijn zeer geurig als rozen, dus als je gevoelig bent helemaal niet, kan dit een regel dat je moet open te stellen en de geur in de winkel voor de aankoop zijn. Ook een groot pluspunt aan deze lijn is het deel uitmaakt van de gemeenschap handel lijn, zodat 10% van de verkoop gaan naar community commerce programma's!

Voor mij is Shea Moisture het weer gedaan en voorzien van een lijn die omgekrulde type zal genieten van verwennerij hun haar met.

load...