Beyonce, FKA twijgen en Rhianna geven ons het gevoel van de jaren 90 | NL.Inspinre.com
De stijl

Beyonce, FKA twijgen en Rhianna geven ons het gevoel van de jaren 90

Beyonce, FKA twijgen en Rhianna geven ons het gevoel van de jaren 90

Generatie Y is het uitvoeren van een volwaardig actieplan om de tien jaar dat ze gemaakt te herstellen: de jaren '90. Nostalgie-prone smaakmakers hebben grote namen ontwerpers en celebrity haarstylisten beïnvloed die tijd benutten toen Nintendo geregeerd onze tv-toestellen, Clarissa verklaarde het allemaal, en je kon nergens heen zonder een extra Chouchou in uw mini-rugzak.

En dan waren er de 'dos. Van krimpen to-grunge geïnspireerde wispiness, het was een decennium van wilde experimenten. Ahead, de jaren '90 haartrends we zouden willen nemen in de toekomst met ons.

Kiss Curls

Denk dat het perfect gepleisterde baby haar van Chilli van TLC. Met de steeds groeiende populariteit van de selfie, zijn mensen op zoek naar up-close-and-persoonlijke gezichts-feature verbeteringen. Inspiratie nodig? FKA twijgen (hier te zien) en Zoe Kravitz krijgt de kus krul rechts - elke keer weer.

load...

Wispy Bangs

Elke teen-thriller actrice had vezelig pony die net zo gebeurd te vallen over haar ogen terwijl ze door de wijk wordt achtervolgd door een gemaskerde seriemoordenaar. Een van onze grootste inspiratiebronnen is Courteney Cox, die verpletteren-waardig hoofdeinde pony die ons elke keer we keken gecharmeerd (en blijven om naar te kijken) vrienden gehad - bewegen over, Jen Aniston. It Girl Alexa Chung neemt de trend in 2015.

FOTO ID MAGAZINE

Bantu Knots

Rihanna heeft een belangrijke rol gespeeld in de heropleving van deze rage. Ze droeg knotjes de iHeartRadio Music Awards en in een redactioneel voor iD magazine. Maar, opdat wij niet vergeten onze '90s verplettert die knotjes edgy genoeg voor de baan, maar nog steeds gemaakt voldoende mainstream voor een MTV Music Video - toen MTV alleen afspelen van video's.

Crimped Hair

Onlangs, Beyoncé debuteerde een gekrompen versie van haar handtekening, pin-straight honing-blonde lokken en zoals gewoonlijk, we werden verliefd op de crimping iron helemaal opnieuw. Weave en pruik bedrijven heeft nota genomen, zoals we nu zien ton gekrompen human-hair extensions online en in beauty-aanbod winkels over de hele wereld.

Freeform Locs

Vergeet Kriss Kross' hitsingle "Jump"? Natuurlijk kunt u doen, en dat betekent dat je ook nog die gescheiden-down-the-middle kind locs. Rapper duo Rae Sremmurd en anderen zijn terug te brengen dit te-cool-voor-de school look.

FOTO @WILDAMORE

Beschermende-Style Lobs

Brandy titelloze 1994 album toonde natuurlijk haar van de starlet in schokkerig, beschermende stijl vlechten en Maxine van Living Singlerocked hare met uitbundige vertrouwen. Vandaag zien we een iets vernieuwde versie van de lange bob in de vorm van de kin-length box vlechten. Dat ijzige-blauwe tint voegt een leuke beetje iets-iets, nietwaar?

load...