Blackhair magazine verontschuldigt zich voor het per ongeluk plaatsen van het witte kaft-model | NL.Inspinre.com
De stijl

Blackhair magazine verontschuldigt zich voor het per ongeluk plaatsen van het witte kaft-model

Blackhair magazine verontschuldigt zich voor het per ongeluk plaatsen van het witte kaft-model

Het tijdschrift, dat is een internationale bi-maandelijkse publicatie gericht op "de stijlbewuste zwarte vrouw," per haar Facebook-pagina, goedkeuring gehecht aan een wit model met geplaagd haar om genade de cover van het nieuwste nummer. Londen gevestigde model Emily Bador meenam naar Instagram gisteren om een ​​publieke verontschuldiging aan haar fans en de lezers van Blackhair posten. Haar titel gecombineerd met de cover die schoot ze verklaarde:

Ik zou diep en oprecht excuses aan iedereen voor dit en zwarte vrouwen in het bijzonder.

Ik wil graag duidelijk maken, ik geloof dat deze shoot is van toen ik ongeveer 15 en niet begreep culturele toe-eigening of de impact die het heeft op de POC. Ik was ongeschoold, wat uiteraard geen excuus, onwetend en onvolwassen. Opgroeien in een heel erg witte stad, ik had geen idee dat de strijd zwarte vrouwen worden geconfronteerd en hoe vaak ze werden vervolgd voor hun haar. Ik begreep niet hoe zwarte vrouwen zijn voortdurend verteld dat hun natuurlijke haren is ongepast / onprofessioneel voor de werkplek, of hoe jonge meisjes verteld dat ze kunnen niet naar school gaan met natuurlijk haar. Ik begreep niet dat schiet als deze de steun van de zeer eurocentrische schoonheid norm die de mainstream media-aandacht die versterken het idee dat zwarte functies zijn alleen ok op blanke vrouwen.

load...

Ik begreep niet dat als een witte passerende vrouw die ik zou worden geprezen voor dit haar, maar als ik was een zwarte vrouw die ik zou worden vervolgd. Ik begreep niet culturele toe-eigening. Ik betreur dit te doen. Ik houd mijn handen, ik ben zo zo zo erg en ik ben erg jammer deze dekking werd van een zwarte vrouw genomen. Deze afbeelding is (denk ik, maar ik ben niet 100% zeker) ongeveer 3/4 jaar oud, het was nooit de bedoeling om op de cover van dit magazine. Als ik had geweten dat het zou gaan worden gepubliceerd, zou ik nooit hebben het gedoogd. Ik ben boos en boos was ik nooit gevraagd door de fotograaf / kapsalon / iemand als dit beeld zou kunnen worden gebruikt voor de cover Black Hair.

Ik ben zo blij dat ik heb mezelf opgeleid en omringd mijn zelf met mensen om mij te leren wat goed en fout is. Ik voortdurend ben aan het leren en steeds meer en beter geïnformeerd. Het is belangrijk om naar voren te komen en eerlijk zijn met onszelf over onze fouten uit het verleden, anders zullen we het nooit leren. Nogmaals, ik ben echt, diep droevig aan iedereen die ik heb beledigd en ik hoop dat als er niets anders van deze post kan opgeleid anderen, zodat ze niet dezelfde fouten te maken. (Ook laat het me weten als ik heb gezegd iets verkeerd of offensief in dit bericht!

Na Bador IG post, Blackhair Magazine gepost een verontschuldiging aan de lezers op Facebook, met vermelding van:

Beste lezers

Vanochtend werd het onder onze aandacht gebracht dat het model sieren onze uitgave December / Januari is niet zwart of gemengd ras erfgoed. We waren duidelijk niet op de hoogte van dit voorafgaand aan de afbeelding selecteren. We vragen vaak PR-bedrijven / salons om beelden voor het tijdschrift in te dienen, in het bijzonder waarin staat dat de modellen zwart of gemengd ras moet zijn. We kunnen alleen hun woord te geloven, en natuurlijk proberen om ons eigen oordeel te gebruiken.

Bij Blackhair we voortdurend streven naar zwarte vrouwen vieren in al onze prachtige variatie van de huid tinten en haar texturen. Wij zijn er sterk van bewust hoe zwarte vrouwen ondervertegenwoordigd zijn in de mainstream media en het laatste wat we willen doen is toe te voegen aan onze wissen. In deze steeds veranderende wereld, ras zeker nog vloeiender geworden en ongetwijfeld gesprekken rond Black identiteit zal blijven veranderen, en we zeker blij met de dialoog.

load...

Dank aan Emily Bador voor het instellen van deze onder onze aandacht, we echt waarderen uw eerlijkheid. En we danken ook onze lieve lezers voor uw voortdurende steun, we geen van het als vanzelfsprekend te nemen en daarom blij met alle e-mails, berichten, tweets je over dit onderwerp en anderen.

Geniet van uw maandag

Keysha 

Blackhair Editor

De lelijke waarheid is dat culturele toe-eigening is nog steeds een probleem binnen onze gemeenschap.

Er zijn echter enkele commenters betoogd dat, hoewel het is gemakkelijk vermeden had kunnen worden met meer kruiscontroles, dit was slechts een onschuldige vergissing en niets te hangen over de hoofden van het model en redacteur. Ik vier mijn kleuren met een enorme hoeveelheid trots elke dag van mijn ademhaling leven, ondanks wat de media of de maatschappij me heeft verteld. Ik heb ook mijn manier van denken om de schoonheid te zien in een persoon die veel dieper dan hun oppervlak of een van hun oppervlakkige bezittingen gaat op maat.

Dat gezegd zijnde, als redacteur en gepubliceerde auteur, ik voel me ook een ongelooflijke verantwoordelijkheid voor mijn gemeenschap aan te moedigen om hun eigen ongeëvenaarde schoonheid te ontdekken. We zijn geplaatst in een positie die uitbeelding van 'schoonheid' van de industrie kan zwaaien in een of andere; voor die mensen als Keysha en Emily hebben gekregen om de volgende keer beter ze in een dergelijke positie geplaatst om ofwel te poseren voor, of te publiceren, op een raciaal gevoelig onderwerp te doen.

Wat is jouw mening?

We willen graag weten in de commentaren hieronder en op de NC Facebook. Stuur me een lijn op Instagram @DevriVelazquez.

Lees mijn meest recente artikel, Waarom Elk Survivor Moet nu horen Selena Gomez's Touching ama's Speech.

Als wat u ziet? Voor meer artikelen zoals deze, meld je aan voor onze nieuwsbrief!

load...