Cheerleaders geven een les in krullen | NL.Inspinre.com
De stijl

Cheerleaders geven een les in krullen

Cheerleaders geven een les in krullen

Curly paardenstaarten waren overal op de 2011 National Cheerleading & Dance Championships

Atlanta, GA -Een van 's lands grootste haar shows in combinatie met' s lands grootste cheerleading concurrentie op het Georgia World Congress Center. Op het eerste gezicht hebben deze twee enorme groepen niet te veel met elkaar gemeen hebben.

Maar beide groepen-van de pint-sized cheerleaders aan de veteraan stylisten-deelden een obsessie: haar.

Paardenstaarten vlogen als duizenden cheerleading en dans teams uit het hele land verzameld in Atlanta 2011 National Cheerleading & Dance Championship. Sommige paardenstaarten waren rechtdoor, en sommigen waren gekruld.

Coaches nemen beslissing over het al dan krullend of steil serieus gaan

Of een team moet recht of ga krullend-en squads moeten dragen allemaal dezelfde stijl-kon maken of de kans hun squads' te breken op de overwinning.

load...

Aan de ene ploeg de website, deze gewichtige beslissing was aan alle ouders en verzorgers te worden gelaten. "We laten u de resultaten van die stemmen kennen en of het team van uw kind wel / niet te juichen krullen te kopen voor de concurrentie. Gezinnen zijn verantwoordelijk voor het bestellen van hun eigen set van juichen krullen."

Het duurt een team om cheerleader krullen

"Het is wat ziet er schoonste," Emily White, die coaches het Georgia Elite All Stars van Atlanta. "Het is elke belangrijk hoe de boeg eruit ziet en hoe de haarspeld eruit ziet. En je moet het statisch haar tegen te houden. Curls kijk maar slordiger."

Curlformers zijn een van de instrumenten van de keuze voor krullend cheerleaders

Het is duidelijk dat veel andere coaches niet mee eens, te oordelen naar de overvloed van cheer krullen ontspruit uit de hoofden over het congrescentrum.

Verschillende meisjes gebruiken verschillende technieken om hun te krijgen "juichen krullen." Er zijn mensen die krultangen gebruiken en degenen die spons rollers en degenen die producten te gebruiken, zoals Curlformers en degenen die The Wand gebruiken gebruiken. En sommigen gebruiken krullend haarstukjes. In veel gevallen kan het proces van het bereiken van die krullen meer dan twee uur en een overvloed aan haarlak nemen.

Natuurlijk krullend meisje Rochelle maakt gebruik van een krultang en een stijltang om een ​​perfecte cheer-ready krullen

Rochelle, wiens ploeg reisde van Buffalo, NY, voor de wedstrijd, heeft natuurlijk krullend haar. Maar om de ideale krullen te krijgen, moet ze het-when krullen het droog-behulp van een 3/4-inch krultang om de krullen te hervormen. Dan maakt ze gebruik van een steiltang naar de top rechtzetten. En dan bepleistert ze met haarlak. Hoe lang gaat dit duren?

"Een lange tijd", aldus Rochelle.

Natuurlijk haar was een zeldzame verschijning op de National Cheerleading & Dance Championship 2011

Hoe belangrijk zijn cheer krullen? Zo belangrijk dat een hele industrie ontstaan. Er zijn bedrijven die krullende haarstukjes voor cheerleaders, zoals Cheerswirls en Cheerleaderhairpieces.com te maken. Veel cheerleading levering magazines dragen nu haarproducten voor cheerleaders, met inbegrip van haar banden met nep haar bevestigd. Deze stukken zijn geweldig om te gebruiken voor wedstrijden, omdat ze eenvoudig te bevestigen aan het hoofd en vergen weinig onderhoud.

load...

Kippan en Amelia uit Asheville, NC, legde het proces van het gebruik van de Wand te juichen krullen te krijgen.

"Ik hou draai het en laat het voor als 10 seconden en dan is het net echt krullend," zegt Amelia. "Ons team moet krullen hebben!"

Asheville, NC cheerleader Amelia toont op teamlid Kippan hoe de Wand te gebruiken om perfecte krullen krijgen

Cheerleader rotsen haar schuimrollers alvorens het podium

load...