Chemisch gestrekt haar voor een buff body | NL.Inspinre.com
De stijl

Chemisch gestrekt haar voor een buff body

Chemisch gestrekt haar voor een buff body

Ik realiseerde me hoe ver ik ben op de weg naar krullenbol herstel - en ik maakte dit besef in de vreemdste plaats: mijn oefening klasse. Het is een lichaam beeldhouwen klasse die uw eigen lichaamsgewicht en een ballet bar om u te zweep in vorm gebruikt. Het is zeer populair bij NYC vrouwen niet alleen vanwege de verbazingwekkende resultaten je oogsten, maar omdat de meeste mensen niet genoeg zweten om hun haar te ruïneren. Nee, de oefening studio niet opscheppen over deze op hun website, maar het is iets wat ik heb talloze vrouwen enthousiast over gehoord.

Dus, vraag je, hoe krijg je een geweldige workout zonder zweten? Nou, in de eerste plaats de bloedstollende, aerobic intervallen zijn intens maar kort, zodat ze meer dan voordat je begint te zweten. Ten tweede, het opbouwen van spiermassa betekent dat u uw stofwisseling te verhogen. Ten slotte, en het meest belangrijk voor een goede haar, ze schiet de airconditioning. Elke curly- of golvend blond meisje weet dat dit een geschenk uit de hemel, omdat de meesten van ons een periode in ons leven hebben gehad toen onze trainingen draaide rond onze haren.

load...

Mijne was direct na graduate school. Ik had geïnterviewd voor verschillende banen, maar degene die ik werd aangeboden was degene die ik had chemisch mijn haar rechtgetrokken voor. Ik was ervan overtuigd dat mijn gladde strengen verantwoordelijk waren voor mijn succes, dus begon ik hen te blazen direct de hele tijd. Dit betekende dat ik niet konden achterhalen of zwemmen zo vaak (dat is waarschijnlijk de reden waarom ik kreeg meer dan een paar pond), maar zolang mijn haar was in de controle (of zo dacht ik), heb ik niet schelen.

Ik ontdekte de uitoefening klasse Ik neem nu toen ik nog chemisch mijn haar rechttrekken. De eerste paar weken na een rechttrekken ik niet schelen zweten, maar ik deed toen mijn krullende wortels zou groeien in en kroezen aan de top. Toch was het pas vandaag dat ik zag de waanzin van je haar niet te laten doen wat het wil doen natuurlijk. De airconditioning was gebroken op de studio zo plotseling dit zweet-vrij, uur durende training had ons allemaal doorweekt binnen de eerste vijftien minuten. Aangezien ik krullend ga, heb ik niet schelen. Sterker nog, ik vond het leuk, want ik was het afbranden van een paar meer calorieën, iets wat ik nodig had na de laatste nachten brownie binge!

Maar met elke druppel zweet, ik keek naar de geblazen-straight vrouwen om me heen in een haar paniek te gaan. Ze werden alle dingen die ik gebruikt om te doen om mijn krullen van ontvouwen blijven doen. Één vrouw zet een handdoek om haar nek, zodat het zweet liever geabsorbeerd dan blijven hangen in haar lokken en leiden tot een onderliggende laag van kroezen. Een ander deed de "eenhoorn" - die haar haar in een losse paardenstaart direct boven op haar hoofd.

Deze vreemd uitziende stijl (die ik gebruikt om te reserveren voor de privacy van mijn eigen huis) tilt het haar weg van je lichaam, zodat je niet zo heet worden en houdt geen zweet weg van je haar. Een derde vrouw veegde haar voorhoofd, haarlijn en de nek van haar nek zo vaak dat ze het grootste deel van de oefeningen gemist. Een vierde liep gewoon uit de klas bij de eerste tekenen van transpiratie - mopperen dat het redden van haar blow-out belangrijker dan toning haar kont was.

Ik zeg niet dat enige van deze vrouwen naar beneden, omdat ik al deze dingen en nog veel meer hebben gedaan om recht te blijven. Maar ik was blij dat ik emmers kon zweet en niet schelen wat mijn haar deed (die niet was veel dank aan veel van conditionering en DevaCurl Engel!) Meer dan dat, besefte ik dat ik veel vooruitgang heb gemaakt in rubriek weg het rechte pad. Mijn leven niet meer draait om chemisch rechtgebogen haar, en ik heb de afgezwakt armen en benen om het te bewijzen!

load...
load...