Curly girl Rehab voor beschadigd haar | NL.Inspinre.com
De stijl

Curly girl Rehab voor beschadigd haar

Curly girl Rehab voor beschadigd haar

Tumbleweeds

Je weet dat die ballen van de verzamelde bush en puin in het midden van een woestijn in het niets-land? Dat was mijn haar na deze monsterlijke winter. Polar Vortex, polaire smortex ik was niet te voelen. Letterlijk, ik eigenlijk negeerde mijn haar afgelopen winter. Het is waar wat ze zeggen dat je weet: “Je oogst wat je zaait.” Het voelde als stro toen ik raakte hem en mijn krullen waren slap en niet willen meewerken. Ik kon niet de schuld het allemaal op de barre omstandigheden. Ik stopte diepe conditioning (een grote no-no), stopte dagelijkse hydraterende, kreeg lui en viel in een nieuwe “Ik heb geen zin in al dat, het is te koud buiten om te zorgen” fase. Helaas voor mij was dit juist de tijd om te zorgen voor mijn haar. Wanneer aan de voorwaarden buiten waren zo slecht als ze waren in het noordoosten deze winter, natuurlijk haar smeekt om te worden verzorgd.

Welp, het gebeurde. De winter is eindelijk voorbij en ik keek verwachtte mijn krullen te stuiteren als konijnen in de lente. HA! Dit is wat ik kreeg:

Om eerlijk te zijn was dit een twist uit, maar je kunt zien hoe droog, bros en gewoon SAD mijn haar was twee maanden geleden.

De eerste stap naar herstel is toegeven dat je een probleem hebt toch? Dus ik deed. Ik kreeg het samen en diep conditionering starten wekelijks weer, hydraterende mijn haar 's nachts en in de ochtend, indien nodig ook. Ik was op het! Mijn haar was op zoek beter en beter en toen besloot ik om het recht te maken. LOL! In mijn verdediging, ik rechtgetrokken pas na comfortabel gevoel dat mijn haar klaar voor de hitte was. Toen ik moe van steil haar (die vrij snel was) groeide ik ging terug naar mijn routine. Dus hier is een gids voor wat ik gedaan heb om mijn haar weer tot leven te brengen.

load...

De kans is groot als je hebt verwaarloosd je haar, je hebt ook te verwaarlozen je hoofdhuid

Ik gebruikte een sulfaat-vrije reinigende shampoo om zich te ontdoen van elke build-up op mijn hoofdhuid. U moet de shampoo gelden voor een droge hoofdhuid aan de shampoo een kans om te vechten. Spoelen je haar eerste zal niet zo effectief zijn."

Na het wassen en een airconditioning.

Ik gebruikte de Zuivering Masque van Shea Moisture te helpen om zich te ontdoen van elke bouwen ook. Dit is een van mijn favoriete producten. Ik paste het aan mijn hoofdhuid en wortels. Toen pakte ik de Anti-Breakage Masque van Shea Vocht en toegepast dat voor de rest van mijn haar als een diepe voorbereidende behandeling. Je hoeft niet om deze producten natuurlijk gebruik maken. Er zijn tal van grote masques en diepe conditioning behandelingen voor natuurlijk droog haar. Vinden wat werkt voor u!

Geen tijd om te zitten op wasdag dus koppelverkoop deze tas op mijn hoofd terwijl het lopen rond het huis het verzorgen van het bedrijfsleven is hoe ik rol. Ik hou van een goed doel tas voor mijn diepe conditionering sessies. De warmte van je hoofd creëert een beetje stoom wolk onder there.works wonderen.

Na het spoelen mijn krullen voel me geweldig!

Er is echt geen geheim aan het helpen van je haar bounce terug van verwaarlozing of extreme weersomstandigheden. Being in overeenstemming met wat voor u werkt, gericht op het vasthouden van vocht en geduldig zijn allemaal de sleutel tot krullend succes springkasteel. Een ding dat ik niet noemen, is het krijgen of het geven van jezelf een goede trim. YES curlies, trimmen ons haar zo belangrijk is. Uw trimmen schema kunnen afwijken van de mijne, maar aandacht besteden aan uw eindigt. Als u veel breuk ziet (niet vergieten, dat is anders) of klitten, kennis te nemen en het schema tijd om die uiteinden afgesneden.

Wat zijn enkele van de manieren waarop je hebt de zorg voor uw haar na de afgelopen strenge winter? Zal uw regime change zodat aan de voorwaarden beter zijn?

load...

Kala Garner is de oprichter van The KG Lifestyle, een dynamische lifestyle blog over haar, schoonheid en empowerment. Ze heeft ook gepresenteerd en gehost natuurlijk haar evenementen en seminars in het hele land. U kunt zich abonneren hier om haar YouTube-kanaal.

load...