De 10 geboden van mooie, gezonde krullen | NL.Inspinre.com
De stijl

De 10 geboden van mooie, gezonde krullen

De 10 geboden van mooie, gezonde krullen

Het is belangrijk om te zorgen voor onze binnenkant net zo veel als de buitenkant. De juiste voeding en water zijn van fundamenteel belang voor het stimuleren van de haargroei en het behoud van natuurlijke gehydrateerd haar. Deze 10 macht voedingsmiddelen zijn rijk aan mineralen, vezels en vitaminen; het toevoegen van hen in mijn dieet steunde mijn haargroei.

2. Gij zult slapen op een zijden of satijnen kussensloop.

Om te voorkomen dat je krullen van matteren 's nachts, met behulp van een zijden of satijnen kussensloop zal helpen bij de vermindering van de kroezen. Dit valt in lijn met mijn haar niet zo veel als ik kan aanraken. Hoe minder verstoorde krullen zijn, hoe meer tijd ze blijven in tact.

3. Gij zult vinger de-kluwen aan uw glorieuze manen te beschermen.

Finger ontwarren heeft een aantal voordelen bij het verzorgen van krullen. Het helpt me voel de klitten en te voorkomen dat alle trekken die wordt geleverd samen bij het gebruik van een kam en zo te voorkomen haaruitval en breuk. Plus, mijn krulpatroon blijft in tact. Hoewel, het is zeker niet de enige manier om haar te ontwarren; grove kammen zijn even effectief.

load...

4. Gij zult elimineren - of te beperken - hitte gebruik op haar.

Overmatige warmte is meer kans om uw krulpatroon beschadigen en onttrekken vocht uit het haar. Er zijn verschillende manieren om je krullen te herstellen naar hun natuurlijke staat. De meeste van de tijd, echter, het vereist het afsnijden van de beschadigde lokken (big chop) om ruimte voor nieuwe groei te geven. Repareren krullen tegen hitte schade is een lange reis, dus het minder warmte mogelijk is, hoe beter.

5. Gij zult haar te stylen als het nat is.

Om alle voordelen van haar producten, de toepassing ervan op nat haar te krijgen wordt aanbevolen. Nat haar verzadigt diep producten, die het mogelijk maakt krullen pluisvrij in hun natuurlijke patroon te vormen.

6. Gij zult alleen gebruik maken van een microfiber handdoek te drogen.

Evenzo als een satijn of zijde kussensloop, een microfiberhanddoek veroorzaakt minder wrijving en klitten betekenen minder breuk. Ze absorberen ook water veel sneller dan de typische badstof handdoeken. Dit vermindert de droogtijd en helpt je krullen vocht vasthouden.

7. Gij zult lees het ingrediënt label.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn van de elementen die worden op je krullend haar worden geplaatst om te verblijven; moet u ook aandacht besteden aan wat er in ons lichaam. Daarom is het lezen van het ingrediënt etiketten op al uw producten voor de aankoop en het gebruik ervan. Ik persoonlijk vermijd het gebruik van producten met de volgende ingrediënten:

Sulfaten

Parabenen

Ftalaten

Paraffine

Propyleenglycol

Minerale oliën

Synthetische geur-

Synthetische kleur

DEA

Dierlijke bestanddelen (of dierproeven)

Petroleum

Het beste is om producten die water als een van hun top vijf ingrediënten te kiezen als er echt geen betere vochtinbrengende crème dan good ol'H2O.

8. Gij zult shampoo minder - en co-wash meer.

Shampooing te vaak ontdoet haar van haar natuurlijke vocht en kan leiden tot haaruitval en breuk. Het is beter om 1-2 keer per maand, en co-wash te verduidelijken in tussen. Dat zorgt voor krullen veel meer te worden geconditioneerd, en vermindering van de olieproductie op de hoofdhuid (vergelijkbaar met het produceren van meer olie als over-het wassen van je gezicht).

load...

9. Gij zult diep conditie.

Naast het wassen minder vaak, diepe conditioning is een belangrijke stap voor het verkrijgen van volledige, beheersbaar en goed gehydrateerd haar. Daily conditioning wordt gedaan met co-wassen, maar diep conditionering is nodig een keer per maand om de nodige versterking eiwit toe te voegen aan je krullen. Dit helpt haar om minder gevoelig voor breuk en de lengte te behouden.

10. Gij zult uw haar niet uit wat.

Last but not least-zelf-liefde. Er is veel druk van de media te volgen in de voetsporen van wat er beschouwd als mooi of aanvaardbaar, maar jezelf niet bezig te houden met de mening van anderen heeft me toegestaan ​​om een ​​optimale punt van zelf-liefde en acceptatie te bereiken. De natuurlijke haar reis is een lange, maar waarderen elk moment van de overgang naar hersteld zorgt voor groei, zowel persoonlijk en haar wijs.

Welke andere gewoontes hebben gewerkt in het bereiken van uw prachtige krullen?

load...