De sleutel tot een succesvolle consultatie, volgens een reizende stylist | NL.Inspinre.com
De stijl

De sleutel tot een succesvolle consultatie, volgens een reizende stylist

De sleutel tot een succesvolle consultatie, volgens een reizende stylist

Ooit afgevraagd hoe het leven is voor een reizende hairstylist?

Ik had de gelegenheid om met het reizen natuurlijk haar en loc specialist Chimere, ook bekend als de #NaturalHairLady, op een drukke dag in het leven te spreken. Hier is wat je nog niet wist over uw reizen hairstylist. En bezoek onze Salon Finder om duizenden recensies gelezen voor krullend stylisten over de hele wereld.

Hoe een typische werkdag begint

Mijn typische werkdag varieert en kan variëren van planning overleg, klaar voor mijn volgende klant, of de scheepvaart uit producten. Een van de voordelen als een reizende kapper is het hebben van het gemak naar een salon te voeren thuis. Ik heb niet de hele tijd te reizen, dus als ik niet hoeft te reizen, kan ik een salon sfeer in het comfort van mijn huis te creëren.

Het raadplegingsproces

Het overleg begint bij mij om naar de klant te leren kennen en het gooien van ideeën voor welke stijl ze gehoopt. Communicatie en visuals zijn de sleutel voor een soepele consultatieproces. Ik wil communiceren met mijn klanten en gaan over ideeën en foto's van een bepaalde stijl te sturen. De onderlinge overeenkomst tussen de stylist en de cliënt is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat we op dezelfde pagina en elimineert eventuele miscommunicatie.

load...

Ingenomen met de klant in mijn huis

Ik hou voor te bereiden op een cliënt door het creëren van een warme, gastvrije salon sfeer met kaarsen en muziek. Ik wil dat de salon ervaring voor de klant opnieuw en zorg ervoor dat alles is schoon en lekker ruikt.

Mijn go-to producten zijn grove kammen, rattenstaart kammen, Denman borstel, SheaMoisture Transitioning melk, en mijn Dr. Locs product collectie.

Plannen van conflicten als een reizende stylist

Het plannen van afspraken is moeilijk, als gevolg van reizen; Soms klanten willen annuleren of opnieuw plannen hun afspraken voor een andere tijd. Een andere uitdaging wordt het verzamelen van vreemden en het krijgen op dezelfde pagina. Het is makkelijk te lopen in de tijd en het plannen van conflicten met een strakker schema.

Wanneer een cliënt houdt niet van mijn werk

Ik begrijp dat het een bedrijf en proberen om dingen niet persoonlijk op te vatten wanneer een cliënt niet tevreden is over mijn werk. Ik weet dat ik de kritiek niet hard zou moeten nemen.

Voor de aspirant-kapper, is het belangrijk om te beseffen dat je komt buiten jezelf en weet dat het over de persoon in de stoel. Het is minder over u als een stylist en meer over aandacht voor de klant. Hoe ziet uw klant voelt? Is uw cliënt comfortabel? Het is ook belangrijk om consistent te zijn en beschikbaar zijn. Een reizende hairstylist heeft klaar en bereid zijn om wat daarna komt dus vragen te stellen en nooit een service te starten zonder onderling overleg.

Blijf op de hoogte Chimere

Het denken over het boeken van een afspraak met Chimere en in het Atlanta gebied? Lees haar cliënt testimonials op NaturalHairLady.com. En volg haar op social media:

Periscope: @naturalhairlady | Instagram: @naturalhairlady | Twitter: @naturalhairlady | Facebook: “The Natural Hair Lady”

load...