De wetenschap van Aloë Vera-gel | NL.Inspinre.com
De stijl

De wetenschap van Aloë Vera-gel

De wetenschap van Aloë Vera-gel

Verscheidene eigenschappen toegeschreven aloë vera gel omvat vergemakkelijking van wondheling (bijzonder brand- en schaafwonden), vermindering van beschadiging door ultraviolette straling, antimicrobiële activiteit (antibacteriële en antischimmel), anti-ontstekingswerking, hydratatie, spijsvertering steun, en potentiële toepassingen als anti-kankermiddel en een doelgerichte, gecontroleerde geneesmiddelafgifte afgiftemiddel. Onderzoek wordt gedaan om ons begrip van de samenstelling van aloë vera en van de mechanismen waarmee het bereikt deze uitzonderlijke prestaties te verhogen.

Aloë Vera in Hair Products

Aloë vera gel voordelen omvatten verbeterde haar ontklitten, vocht, hoofdhuid helen, sanering van roos, herstel van de pH-waarde, verminderd kroezen, verbeterde cellulaire regeneratie, anti-inflammatoire werking voor de hoofdhuid en het genereren van de haargroei.

Veel mensen melden uitstekende resultaten bij het aloe vera gel wordt aangebracht op het haar na het wassen en conditioneren, en voor een styling gel wordt aangebracht. Sommige curlies genieten van het gebruik van aloë vera gel als een stand-alone styling-agent, terwijl het voor anderen, betekent dit niet voldoende hold of krullen retentie te leveren.

load...

Er zijn ook verklaringen van aloë vera gel wordt gedroogd tot haar, dat het eiwit dat lage porositeit haar stijf en droog, en veel vragen of werkt deze als een bevochtigingsmiddel maakt bevat. Tenslotte zijn inconsistente resultaten verkregen bij gebruik aloe vera gel uit verschillende bronnen. Een snelle blik op de complexe chemie van deze prachtige plant moet enig inzicht in deze opmerkingen en vragen.

Verzachtende eigenschappen

Aloë vera gel verzacht de opperhuid oppervlak en ook aantrekt en voorkomt vochtverlies. Ondanks een lage hoeveelheid werkzame stoffen op moleculair of gewichtsbasis (minder dan 1,0%), de specifieke combinatie en het type ingrediënten heeft om een ​​aanzienlijke punch.

Verleent het ontwarren en conditionering door het vormen van een polymeerfilm op het oppervlak van het haar, waardoor de cuticula gladmaken. Deze film geeft ook mild hold, maar significante retentie krul gebaseerd op toepassing van aloë alleen is onwaarschijnlijk.

Humectant bevoegdheden

De pectine en suikermoleculen kunnen vocht te leveren aan het haar en de aminozuren en sporenhoeveelheden aanwezig eiwit kan de cortex van beschadigd haar te versterken. Het kan fungeren als een bevochtiger ook, die nuttig zijn in bepaalde klimaten voor specifieke soorten haar kan zijn, maar kan ook een nadeel in andere.

Tenslotte aloe vera gel bevat mineralen zoals ijzer, calcium, kalium, magnesium en andere micronutriënten die gunstig zijn voor het haar en de hoofdhuid kan zijn. Aloë vera is een uitstekende leave-in conditioner te gebruiken onder toepassing styling producten aan extra bescherming voor delicate lokken te bieden. Het is volledig wateroplosbaar, zodat onafhankelijk van de gewenste reinigende behandeling worden gebruikt.

Samenstelling

Polysacchariden vele hydroxylgroepen hanger met de keten, vindt waterstofbinding, en daarom zeer hydrofiel en wateroplosbaar. Dit betekent ook dat hydrofiliciteit polysachariden trekken water uit de atmosfeer binden aan het polymeeroppervlak, dat klassiek bevochtigingsmiddel gedrag. Dit kan belangrijke gevolgen voor krullend haar in het bijzonder hebben.

load...

Het biedt lectine-eiwit en aminozuren

Deze kunnen worden opgenomen in de cortex van het haar, tot een grotere mate door haar met een grotere porositeit, waar ze structurele integriteit kunnen toevoegen aan het haar. Sommige soorten haren worden overdreven stijf en bros of droog als eiwit accumuleert op of in, dus is het verstandig om de hoogte van de aanwezigheid van deze materialen iets op het haar.

Het saldo van de componenten in Aloë vera gel omvat verscheidene vitaminen, organische vetzuren en triglyceriden, mineralen, enzymen, aminozuren, eiwitten, enkelvoudige suikers en andere verbindingen.

Belangrijkste ingredienten

  • Polysacchariden (koolhydraten): mannan, geacetyleerd mannan (ook: acemannaan), pectinestof, cellulose, galactan, arabinogalactan, xylaan.
  • Vetzuren: γ-linoleenzuur, arachidonzuur, salicylzuur, urinezuur.
  • Vitaminen: α-tocoferol (vitamine A), B-vitamines zoals foliumzuur, ascorbinezuur (vitamine C), β-caroteen, choline.
  • Eiwit: lectine, lectine-achtige substantie.
  • Anorganische en mineralen: chroom, calcium, magnesium, mangaan, natrium, koper, ijzer, fosfor, kalium, zink.
  • Verschillende organische moleculen: monosacchariden (suikers), enzymen, aminozuren, anthroquinones, chromonen, diversen.

Variaties

Zoals hierna gebruikt, het meest “100% pure aloë vera gel” verkrijgbaar is een mengsel dat sommige aloë, polymeren voor modificatie viscositeit, conserveringsmiddelen en andere additieven. Deze toevoegingen noodzakelijkerwijs de impact van de aloë vera te veranderen op je haar ook.

Fruit of the Earth Aloe Vera Gel: Aloë Vera (Aloë Barbadensis) Gel, Triethanolamine, tocoferylacetaat (vitamine E), Carbomer 940, Tetrasodium EDTA, DMDM ​​Hydantoin, diazolidinylurea

load...