Deze producten hielpen mijn type 4-haar te bloeien in 2018 | NL.Inspinre.com
De stijl

Deze producten hielpen mijn type 4-haar te bloeien in 2018

Deze producten hielpen mijn type 4-haar te bloeien in 2018

Shampoos

  • SheaMoisture Raw Shea Butter vocht vast te houden Shampoo, 10 € (in CurlMart)

SheaMoisture is een van de eerste natuurlijke haar productlijnen die werd ingevoerd om me toen ik voor het eerst mijn natuurlijke reis terug op de universiteit begonnen. Een van mijn favoriete aspecten van dit product is dat elk ingrediënt is natuurlijk en het dier veilig. Sommige van mijn favoriete ingrediënten van het product zijn de Shea Butter, Sea Kelp Extract, en Aloë Vera Leaf Juice. Implementeer ik vocht in elke stap van mijn haar proces. Dit betekent niet mijn haar van haar natuurlijke oliën strip, hetzij.

  • Carol's Daughter Tui Color Care Hydrating sulfaat Gratis Shampoo, 13 € (in CurlMart)

Dit product is een favoriet van mij uit mijn ontspannen haar geweest, om meerdere overgang stadia, en zelfs vandaag de dag. Mijn favoriet ingrediënt in dit product is de Aloë Vera Juice omdat het werkt heel goed als een basis voor het inbrengen van vocht in haarlokken. Niet alleen is de geur van de shampoo fantastisch, werkt ook heel goed voor kleur zorg. Zoals ik meer moed in mijn experimenten met haarkleur ben geworden, heb ik dit product meer dan ooit gebruikt voor het vervagen van mijn aangepaste haarkleur te beschermen. Tijdens het gebruik van deze, mijn haarkleur levendige veel langer gebleven.

load...

Conditioners

  • Tresemme Expert Selection Perfect (on) Gedaan Conditioner 4 € (in Walgreens)

Ik heb onlangs eind vorig jaar ontdekte dit product bij mijn favoriete winkel niet een van mijn go-to conditioners hebben. Dit product wordt verkocht als een dagelijkse conditioner; maar ik dit conditioner als co-wash. De zee kelp extract in dit mijn favoriete ingrediënt, omdat het helpt om een ​​goede hoeveelheid product en zweet til opgebouwd uit de hoofdhuid. Ik vond dat mijn krullen volledig werden gedefinieerd en pluisvrij. Dit is een goede, goedkope dagelijkse conditioner of co-wash voor naturalistas op een begroting.

  • SheaMoisture Yucca en weegbree Anti-Breakage Versterking Conditioner, 10 € (in CurlMart)

Gebrek aan vocht is een van de vele oorzaken voor breuk, die het vasthouden lengte belemmert. Deze conditioner heeft me door een moeilijke fase waarin ik mijn haar niet kon houden gehydrateerd. Afgezien van de oprichting van een goede wasbeurt regime, deze conditioner bezit vele ingrediënten die mijn haar houdt. De yucca en weegbree conditioner is vol met ingrediënten te hydrateren en trekken lichte eiwitdeeltjes door het haar. De weegbree extract giet vocht in de strengen, terwijl de baobab olie bindingen chips in de haarlokken weerstand verhogen styling en wrijving. Dit product is zeer geschikt voor natuurlijke producten met een lage porositeit haar.

Deep Conditioners

  • SheaMoisture Jamaican Black Castor Olie Masque 12 € (in CurlMart)

Eens te meer als een frequente gebruiker van haarverf om te veranderen van mijn stijl, deze diepe conditioning masker doet een groot werk in het herstellen van vocht over-verwerkt en chemisch behandeld haar. Dit product is gevuld met tonnen van gehydrolyseerde eiwitten die helpen om de gebieden van de haarlokken die zijn verzwakt door overmatig gebruik van warmte te vullen. Dit product hielp revitaliseren mijn strengen na mijn haar verven. Ik hield ook van het gebruik van dit product na het uitvoeren van een diepe eiwit behandeling op mijn haar om het vocht en eiwit niveau in evenwicht te brengen. Tot slot, ik hou van dit product als een grote vocht voorbereiding op toen ik van plan om stijl te verwarmen mijn haar. De eiwitten en vocht verrijkte bestanddelen voorkomen belemmering voor het langdurige proces van drogen en strijken vlak.

Co-wast

  • Crème van Nature Pure-licious Co-Wash 6 € (in Walgreens)

Er zijn niet genoeg woorden om te beschrijven hoeveel ik hou van deze co-wash. Het doet een fenomenale werk op de hoofdhuid van vuil en puin te bevrijden zonder een spoor achter. Ik hou van dat deze co-wash maakt mijn haar zacht en vol vocht. Shea boter is een hoofdbestanddeel van dit product en de bron van de andere vochtige geïnfuseerd in de strengen naast glycerol en natuurlijk water. Dit is geweldig voor naturalistas dat de sportschool elke dag raken en moeten die schone voelen om hun haar voordat ze de dag kunnen beginnen. En voor mijn naturalistas met grof en kroeshaar dit product is voor jou.

load...
  • Eden BodyWorks All Natural Coconut Shea Cleansing Cowash, 8 € (in CurlMart)

Dit is voor de naturalista die graag haar wasproces kort en eenvoudig te houden. Het is een van mijn favorieten, want het is compleet met ingrediënten waar ik van hou, zoals Kokosolie, Shea Butter, Aloë Vera, en water. Ik kon niet om meer vragen gewoon samen te stellen. Dit product heeft een lichte schuim wanneer gemengd met water. Het is een geweldig product voor naturalistas met dikke haarlokken.

Stylers

  • CURLS Crème Brulee 8 € (in Target) 

Ik hou van deze styler voor meer redenen dan ik kan tellen. Om te beginnen met mijn eerste liefde voor dit product is dat het ruikt fenomenaal. Maar nog belangrijker is, dit product bevat Shea Butter en glycerine, die de strengen zeer goed hydrateert, zelfs na het reinigingsproces. Ik gebruik dit product het hele jaar lang, want in de zomermaanden mijn haar trekt net genoeg vocht, maar mijn stijl blijft intact. In de wintermaanden, is mijn haar niet aan te trekken uitdrogen van het gebrek aan vocht in het haar. Een van de beste dingen van dit product is de zachte maar stevige greep. Dit product is echt goed voor naturals die geen fan zijn van het gebruik van gels zijn.

  • Carol's Daughter Gezond Haar Butter, 17 € (in CurlMart)

Dit is een andere één van mijn lange tijd basisproducten. Ik hou van dat dit product werkt als een styling verdediging tegen wrijving en droogte. Dit haardracht is zeer geschikt voor frequent beschermende styling en stijlen die veel spanning op de randen worden. Ik getuigen van dit als iemand die door “de baby haren op Fleek” woonde tot mijn kanten kwam. Dit product was geweldig voor de heropleving van mijn randen en hen en mijn uiteinden bereidt zich voor op alle stress Ik stond op het punt op mijn haar te zetten. Als iemand dat mijn poëtische rechtvaardigheid vlechten houdt ik ook dit product gebruiken om mijn hoofdhuid prep voor de spanning die tijdens het vlechten proces.

Welke natuurlijke haarproducten waren je favorieten in 2015?

load...