Deze stylist kan echt krullend haar doen | NL.Inspinre.com
De stijl

Deze stylist kan echt krullend haar doen

Deze stylist kan echt krullend haar doen

In de salon-industrie, zijn er twee soorten van mensen-mensen die zeggen dat ze kunnen gestructureerde haren en de selecte groep van stylisten die gespecialiseerd zijn in textuur haar te doen. Cesar Ramirez, de nieuwste Mizani celebrity stylist en onze dekking kunstenaar, is zeker een lid van de laatste. Opgegroeid te midden van haarlak en rollen in zijn familie kleine kapsalon, de Puerto Ricaanse krul guru kent zijn manier rond een diverse klantenkring basis.

Ramirez heeft getraind met een aantal van de beauty industrie top stylisten, en zijn een-lijst looks zijn gekenmerkt op shows waaronder Celebrity Apprentice, Alles over Aubrey en Lala's Full Court Life. Hij heeft ook zijn magie om een ​​lange lijst van beroemdheden (Beyoncé, Jennifer Hudson, Demi Lovato, Ciara, Adrienne Bailon en Rita Ora). Maar afgezien van Ramirez celebrity werk, heeft zijn unieke, artistieke benadering de start- en landingsbanen op Mercedes-Benz New York Fashion Week siert en hebben de pagina's van alles, van Vogue en Harper's Bazar aan GQ en Latina Magazine versierd.

load...
Geweven haar kan een uitdaging zijn, maar het kan ook spannend zijn als je de prachtige stof die u werkt realiseren.

Met een aanhang van meer dan 30.000 op Instagram alleen (@ cesar4styles), het komt niet als een verrassing dat de inspiratie voor deze shoot kwam van social media. Tijdens het onderzoek, Ramirez gevonden dat de super photoshopped haar foto's op Pinterest niet kregen veel aandacht. In plaats daarvan, het was de opnamen van het dagelijks klanten en selfies van meisjes met mooie haren die werden trending. “We wilden het creëren van een 'echte' gevoel aan de collectie; dat consumenten aangetrokken om te zien wat Mizani kunnen doen,”zegt Ramirez.

Mizani producten werden gebruikt op de set in de shoot-met inbegrip van de onlangs vrijgegeven Fiberfyl behandeling. “Fiberyfyl is een nieuwe versterking behandeling met baanbrekende Filloxane technol-gie; een streng-by-streng restaurateur die volloopt zwakke plekken van het haar,”zegt Ramirez. “Traditioneel, proteïne behandelingen worden gebruikt voor kracht, wat kan resulteren in het haar gevoel hard of bros. Fiberfyl onderhoudt buigzaamheid en zachtheid van het haar.”Sinds modellen zijn voortdurend op de set, het haar neemt een pak slaag, dus het gebruik van de Fiberfyl systeem heeft ons klaargemaakt voor succes.”

Met New York als zijn achtergrond, Ramirez was in staat om de ingetogen cool dat elke krullend meisje hunkert naar succes vast te leggen. “Geweven haar kan een uitdaging zijn, maar het kan ook spannend zijn als je de prachtige stof die u werkt met te realiseren,” zegt hij. “Als je met succes de perfecte vorm en stijl te bereiken, het is zo bevredigend.”

Dit bericht is geschreven door Chandler Rollins voor textuur!  

load...