Dunner wordend haar? Neem de uitdaging van de Groganics | NL.Inspinre.com
De stijl

Dunner wordend haar? Neem de uitdaging van de Groganics

Dunner wordend haar? Neem de uitdaging van de Groganics

Nou, misschien iemand zei dat het, maar ik zou bereid zijn om geen kleine som was het geen ernstig verklaring wedden.

En terwijl mijn kortgeknipte curlies zijn hier te doden, niet allemaal van ons zijn bereid of in staat om die stap te maken.

IStock / poco_bw

Nog steeds prachtig hoor.

Dus wanneer een armload van Groganics haargroei producten landde op mijn bureau, ik was opgewonden! Maar niet voor mezelf. Zo veel als ik kan in paniek raken wanneer de beschermende stijlen naar beneden komen, weet ik dat ik nog niet daadwerkelijk mijn haar te verliezen. Ik heb nooit geërfd geestelijke weerbaarheid van iedereen in mijn familie, dus idealiter er zal een folliculaire trade-off zijn. Maar omdat het etiket zegt dat deze producten uitdrukkelijk voor hulp met dunner wordend haar, ik bleef foutloos.

load...

Nu sinds ik ben niet echt in aanmerking komen voor experimenten op mezelf hier, komt de vraag naar boven: Wie denk ik aan gek haar wetenschapper te spelen aan de hand?

IStock / ampyang

NaturallyCurly publiek, Ik ben op zoek naar jou.

Yep, y'all liggen op schema om mijn lust bevredigen voor wetenschappelijk gevolgd vooruitgang door het krijgen van uw handen op het aantal van de grote artikelen in Groganics DHT suite!

U zult ontvangen:

  • TheGroganics hoofd vol van Hair Scalp Treatment DHT Blocker System
  • Twee flessen van de Groganics 2-A-Day Gezond Haar Vitaminen
  • Groganics Deep Freeze Shampoo & Conditioner
  • Groganics Hair Gro-N-Wild Intensive Growth Treatment
  • De Groganics Liquid Kras Daily Hoofdhuidtonic Spray

Sweet suite deal, toch?

Dat gezegd zijnde, zijn er een paar kanttekeningen!

Alle deelnemers zal moeten worden over de leeftijd van 18, en eigenlijk dunner wordend haar. Ik bedoel niet fijn haar en / of lagere dichtheid haar maken we er niet op uit om jouw haartype hier wijzigen. Vooral omdat dat niet mogelijk is, maakt niet uit wat elk product zegt, en je krullen zijn prachtig net zoals ze zijn. Als je haar dunner is begonnen als gevolg van vallen, y'all kom naar beneden. Want ik moet in staat zijn om een ​​aantal goede foto's te nemen, moet u in Austin, Texas en in staat om een ​​week naar ons kantoor in het Verre Westen gebied dat ooit te krijgen, vier keer per maand voor vooruitgang shots. Je hebt ook in te zetten voor geen beschermende stijlen die elke extensies voor de maand-no haak vlechten, geen naaien ins, geen uitzonderingen te betrekken. We zullen besparen Y'all pronken de lengte heb je vs de lengte die u een andere tijd (persoonlijk, ik denk aan wat hip lengte stijlen na de zwarte en rode komt er op neer) gekocht.

Anders dan leeftijd, woonplaats, en sloten de status, dit is een 100% open uit te nodigen!

Dus hoe kan je in te voeren om te winnen?

load...

Laat een reactie hieronder als u voldoet aan de criteria, en de jouwe zal echt uw naam vissen uit een hoed dat de namen van een paar mensen die ik heb laten vallen hints om ook offline zal omvatten. Bent u het gevoel alsof ik je vissen vanaf mijn freebies fedora? Test uw geluk vanaf vandaag tot geluk September 13th, en wij doen de winnaar bekend en na de eerste bijgaande foto's snel na.

Kan niet wachten op de resultaten!

load...