Heb je echt een afwerkingsspray nodig? | NL.Inspinre.com
De stijl

Heb je echt een afwerkingsspray nodig?

Heb je echt een afwerkingsspray nodig?

Er zijn tal van 'nieuwe' styling producten op de markt gericht op mensen met krullend en natuurlijk haar. Het wordt overweldigend om te kiezen welke is voor u, of als u een te gebruiken op alle. NaturallyCurly / TextureMedia oprichter Michelle Breyer zweert bij een finishing spray om stijl en houd haar 3b krullen. Zal het werk voor u? Hier, ik zal het breken voor u.

Wat is een finishing spuit?

Finishing spray - ook wel bekend als hairspray - wordt gebruikt voor het instellen en handhaven van een stijl en / of glans toe te voegen. Het is de kers op de taart die je haar hobbels naar het volgende niveau. Echter, niet alle afwerking sprays zijn gelijk. Er zijn afwerking sprays die een zachte maar stevige greep te bieden, maar anderen die voedingsstoffen voorzien om die extra glans en volume toe te voegen. Sommige curlies gebruiken finishing sprays vocht uit de atmosfeer te blokkeren van het invoeren van hun haarschacht, vergelijkbaar met een gel. Op hetzelfde moment, het laat hen houden van hun haar licht, stuiteren, en flexibiliteit.

load...

Hoe maak je een finishing spuiten op verantwoorde wijze te gebruiken

Afwerking sprays vaak voorzien van alcoholen en andere parabenen die niet worden beschouwd als "natuurlijk haar regime" vriendelijk. Zorg ervoor dat u wassen met een reinigende shampoo om alle build-up te verwijderen en follow-up met een vochtinbrengende conditioner.

Probeer te gebruiken afwerking sprays speciaal voor goede houvast antikroes bij speciale gelegenheden of dagen waar u in een vochtige ruimte zal nodig zijn. Heeft een finishing nevel niet toe te voegen aan uw dagelijkse styling routine, want het zorgt ervoor dat product opbouw en creëert een kleverige witte film op het haar, die regelmatig wassen. In plaats daarvan, bewaar het voor rechtgetrokken stijlen, voor een roller set, of een permanent staaf ingesteld om de stijl te behouden.

Wat dat betreft, beperk het gebruik van afwerking sprays in droge, wintermaanden. Dit styling product kan je haar van haar natuurlijke vocht en oliën strip, waardoor de hoofdhuid en het haar droog. Gebruik geen afwerking sprays dan, want het heeft de potentie om schilferen.

1. Beperk uw gebruik van afwerking spuiten als je vet haar. Teveel kan verzwaren je haar en laat het op zoek plat.

2. Licht Spuit 12 inch uit de buurt van je haar.

3. Spuit niet direct op je hoofdhuid.

4. Gebruik de spray in constante beweging door je haren

5. Volume kantel je hoofd ondersteboven en spray upwards

6. Til je wortels met uw vingertoppen voordat u het met een finishing spray.

Deze afwerking sprays zijn ideaal voor natuurlijk krullend haar

SheaMoisture Raw Shea Butter Reconstructieve Afwerking Elixir, 9 € in CurlMart

Ouidad Curl Laatste Flexible Hold Hairspray, 20 € op CurlMart

Nexxus Frizz Defy Frizz Protection Haarlak, 11 € in de meeste drogisterijen

Hair Rules Volumizing Hair Spray, 18 € in schoonheid aanbod winkels

Hoe heb je een finishing spuit gebruikt? Laat het ons weten in de reacties hieronder. 

load...