Heb je een hoofdhuidserum nodig? | NL.Inspinre.com
De stijl

Heb je een hoofdhuidserum nodig?

Heb je een hoofdhuidserum nodig?

Hoewel de mannen het meest te lijden aan haaruitval volgens de artsen op WebMD, vrouwen van in de jaren vijftig en zestig last van haaruitval. Er zijn vele mogelijke oorzaken van haaruitval en het kost vaak tijd om de oorzaak voor elk afzonderlijk geval vinden aangezien het wellicht niet altijd meteen duidelijk zijn.

Hoe haar val gebeurt

De haargroei wordt gecontroleerd door een cyclus. Wanneer deze cyclus wordt onderbroken of verstoord, kan haaruitval veroorzaken. Medicatie, ziekte, infectie en chemicaliën zijn een aantal potentiële verstoorders. Op elk moment in de groeicyclus van het haar, de meeste hoofdhaar - ongeveer 90% - in het groeistadium. Normaal vergieten kan tellen zo weinig als 50 tot 150 strengen per dag. Tijdens de ruiperiode te groot wordt, de tekenen van haar val worden meer merkbaar: uw kant lijkt breder en je paardenstaart is dunner als gevolg. U kunt ook merken dat je hoofdhuid is beter zichtbaar dan voorheen was in het verleden, dat is een ander teken van de vrouwelijke alopecia androgenetica, beter bekend als vrouwelijke patroon haaruitval.

load...

Gemeenschappelijke voorwaarden waaronder bloedarmoede, zwangerschap, stress, psoriasis, schildklier aandoeningen, polycysteus ovarium syndroom (PCOS) en seborrheic dermatitis kan haaruitval veroorzaken. Er is ook een verband tussen menopauze en haaruitval. Te veel vitamine A of een snelle en dramatische gewichtsverlies kan ook leiden tot haaruitval. Haaruitval kan ook erfelijk zijn, maar de bestrijding van haaruitval, niet de oorzaak uit, behelst altijd ervoor te zorgen dat uw dieet is goed uitgebalanceerd en bevat alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en eiwitten die nodig is om gezond haar te laten groeien.

Hoe om op natuurlijke wijze voorkomen dat haar val

In aanvulling op de basis van een gezonde voeding, is het belangrijk om veel water te drinken en actief blijven. Lichamelijke activiteit en lichaamsbeweging verhoogt de bloedtoevoer, waardoor het verkeer verbetert. Hoofdhuid massages zijn ook zeer geschikt voor het helpen om regrowhaar, vooral in combinatie met nuttige producten, met inbegrip van natuurlijke drager en essentiële oliën en haargroei serums.

Heeft u een haar serum nodig?

Sommige haarcrèmes kan heel duur zijn als gevolg van de potentie van hun ingrediënten. Omdat slechts kleine hoeveelheden nodig zijn voor elke toepassing, dit type product heeft de neiging om een ​​lange tijd duren, het leveren van waarde voor uw geld. Aangezien onze verschijning is zo belangrijk voor ons en haar is zo'n groot deel van ons uiterlijk, de kosten van de meeste serums is een kleine prijs te betalen als haar restauratie is belangrijk voor onze algehele zelfvertrouwen. Hieronder zijn een paar hoofdhuid serums die zijn bewezen effectief in het herstellen van de vrouwen haar val te zijn.

  • Groeien Gorgeous Hair Growth Serum, 34 € voor 2 ounces (bij Ulta Beauty)
  • Eprouvage Restorative Scalp Serum 30 € voor 2 ounces (bij Ulta Beauty)
  • Dr. Miracle Feel It Formula Versterken Intensive Spot Serum, 6 € voor 4 ounces (op Amazon)

Hoe heb je haar val te overwinnen?

Laat het ons hieronder of op de NaturallyCurly FB pagina

Lees hier hoe het masseren van je hoofdhuid met olie kan helpen.

load...

Darcy's Botanicals Organic Coconut & Hibiscus Oil voorwaarden en herstelt. Heb je het geprobeerd?

load...