Henna en nog 7 poeders voor gezonder haar | NL.Inspinre.com
De stijl

Henna en nog 7 poeders voor gezonder haar

Henna en nog 7 poeders voor gezonder haar

Amla poeder

Een Indiase kruisbes, amla is de vrucht met groengele bessen en een vezelige innerlijke structuur die groeit op de myrobalan-tre, die afkomstig uit India en Birma. Phyllanthus Emblica is de botanische benaming en wordt met de hand geoogst in de herfst. Deze vrucht met een zuur, bitter en samentrekkende smaak heeft een hoog gehalte aan vitamine C, die is uitstekend voor het stimuleren van het immuunsysteem en het poeder wordt vaak toegevoegd aan de wortels van haar om kracht toe te voegen en glans.

Bhringaraj poeder

Ook bekend als Eclipta alba, dit kruid is een jaarlijkse, kruipende en vochtminnende kruid. Bhringarj is de belangrijkste kruid voor haarverzorging in Ayurveda. Het stopt vroegtijdig grijs worden door het behoud van de natuurlijke kleur van het haar. De anti-inflammatoire eigenschappen functioneren als een scalp exfoliator om infecties te ontdoen en roos te verminderen. Het is het meest gewaardeerde voor de bestrijding van haaruitval veroorzaakt door medische toestand en stress.

load...

Brahmi poeder

Deze kruipende vaste plant is afkomstig uit vele delen van de wereld en de meeste vaak gevonden in tropische gebieden van het Aziatische continent. Bacopa monnieri is de botanische naam en het is bekend als een haar verdikkingsmiddel en het bezit van verjongende eigenschappen. Het best gebruikt in combinatie met andere populaire Ayurvedische poeders zoals amla, bhringarj, shikakai, en neem om te helpen bij het versterken van de wortels het haar van.

Henna

Deze natuurlijke plant gebruikt voor het kleuren van de huid (voor decoraties) en het kleuren van haar is gemaakt van de gemalen bladeren van een woestijn struik fabriek lawsonia. De bladeren van de henna planten bevatten lawsone en deze oranje / rode kleurstof wordt vrijgegeven als de bladeren zijn verpletterd. Deze struik groeit in de tropische en subtropische gebieden van de wereld zoals Afrika, Noord-Australië en Zuid-Azië en de zuiverste kwaliteit henna wordt geteeld en in Noordwest-India geoogst. Henna doet meer voor haar dan kleuren, als het stopt haar breuk, zeehonden in vocht en reparaties cuticula van het haar en heeft een aantal verzorgende eigenschappen.

Hibiscus petal poeder

Ook bekend als Jaswand of Jaswandi, deze plant groeit vooral in tropische gebieden van de wereld. De botanische naam is Hibiscus sabdariffa en kan worden gevonden als het belangrijkste ingrediënt in vele verfrissende thee gemaakt over de hele wereld. Bloemblaadje Hibiscus poeder verbetert de rode tinten in het haar bij gebruik in combinatie met henna om kers kleur in het haar te bereiken. Groot als een zacht reinigingsmiddel (perfect voor een scalp scrub) en een conditionering kruid dat afname van haaruitval helpt door het versterken en conditioneren van de wortels. Gain volume en glans met dit haar liefdevolle kruid.

Heemstwortel poeder

Van de plant Malvaceae familie, deze overblijvende plant is inheems in delen van Noord-Europa en West-Azië te dempen. De botanische naam is heemst en is het meest gebruikt om keelpijn en droge hoest te verlichten. Het is een waardevol ingrediënt in haarproducten, omdat het zal helpen bij de behandeling van eczeem, psoriasis, en een droge hoofdhuid. Het is ook geliefd in de krullend haar gemeenschap als de gel-achtige substantie is superieur voor ontwarren.

load...

Neem bladpoeder

Alle onderdelen van de neemboom worden gebruikt in de traditionele geneeskunde. Azadirachta indica is de botanische naam en de boom is inheems in India. Deze natuurlijke kruid is krachtig en effectief op de bestrijding van ziekten met zijn antibacteriële, antischimmel en antivirale eigenschappen. Het helpt om de hoofdhuid aandoeningen te behandelen, bevordering van een gezonde haargroei, en wordt verondersteld om te helpen bij het verlichten van haar verlies dat plaatsvindt van een teveel aan talg dat de poriën van de hoofdhuid of psoriasis en eczeem klompen. Neem blad poeder kan dergelijke klachten te behandelen en reinigen van de hoofdhuid voor een gezonde haargroei.

Shikakai poeder

Vertalen naar “hair-fruit” of “fruit voor het haar”, deze struik-achtige boom groeit in het centrum van India. Het is rijk aan vitaminen A, C, D, E en K samen met antioxidanten. Het is al eeuwenlang gebruikt als een reinigingsmiddel voor lichaam en haar vanwege zijn reinigende eigenschappen. Een reliever van roos, het heeft ook ontwarren eigenschappen en zal haar versterking en conditionering te promoten.

De meeste van deze poeders kan worden gemaakt in een pasta met gedestilleerd water en gebruikt alleen of met andere poeders en oliën voor uitstekende haar maskers, reinigingsmiddelen, conditioners en gels. Al deze natuurlijke poeders prachtige voordelen voor je haar, zodat die is je favoriete of welke bent u klaar om te proberen?

load...