Hoe de vitamine te kiezen voor je haardoelen | NL.Inspinre.com
De stijl

Hoe de vitamine te kiezen voor je haardoelen

Hoe de vitamine te kiezen voor je haardoelen

Echter, als de natuurlijke haar community groeit, bedrijven beginnen om hun multivitaminen als merk “haargroei vitaminen.” Hoewel deze haargroei vitamines enigszins anders kan zijn geformuleerd, niet te worden genomen door de marketing. Vaak is het belangrijkste verschil tussen normale multivitaminen en haarvitamines is het percentage B-complex vitaminen en biotine per tablet. Zoals ik al verschillende haargroei vitaminen heb onderzocht en gelezen vele etiketten, heb ik gemerkt dat de haargroei vitamines hebben over het algemeen een hogere concentratie van vitamine B-complex en biotine dan gewone multivitaminen.

Wat zijn vitamine B-complex?

Er zijn acht vitamine B-complex: B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12. Ze helpen geven ons veel energie door het omzetten van ons voedsel in brandstof. Elk van deze heeft zijn eigen unieke eigenschappen, maar ze werken het beste wanneer ze samen geconsumeerd. B-complex vitamines zijn super voedingsstoffen die ons lichaam blijven functioneren op een optimaal niveau. Bijvoorbeeld, een van de meest populaire vitamines, vitamine B9, die ook bekend staat als foliumzuur, kan helpen om depressies op afstand en het voorkomen van geheugenverlies. Deze vitamine is ook vooral belangrijk voor zwangere vrouwen omdat het de groei van de baby ondersteunt en voorkomt neurologische aangeboren afwijkingen.

load...

Wat is vitamine H of biotine?

Biotine heeft alle drukte de laatste tijd met verschillende merken beweren dat het daadwerkelijk kan bevorderen haargroei geweest. Hoewel er is niet veel onderzoek gedaan om deze bewering te staven, wordt biotine gezegd om te helpen het lichaam te zetten voedsel in energie. Biotine balanceert onze bloedsuikerspiegel en helpt bij de stofwisseling, die helpt bij de behandeling van haaruitval en cradle hoofdhuid.

Echter, voordat u gaan kopen haargroei vitamines:

  • Praat met een arts - Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, voorzichtigheid te betrachten. Ook op zijn hoede voor de haargroei pillen en drankjes die beloven om je haar te groeien 's nachts. Deze zijn het meest waarschijnlijk marketing gimmicks.
  • Gebruik wat werkt voor u het beste niet zomaar multivitaminen slikken en ga verder met leven. Neem de tijd om te zien welke het beste werken voor u en in welke combinatie. Het kost tijd om te wennen aan de inname van vitaminen, dus zorg ervoor dat je lichaam te luisteren. Bij voldoende medisch advies en onderzoek, moet u goed op uw weg naar het vinden van uw gezonde balans.
  • Doorgaan met een healthydiet eten, water drinken, en oefening regularly- Vergeet niet dat een goede gezondheid is een lifestyle keuze. Geen bedrag van supplementen kan je vers fruit en groenten te vervangen. Houd slurpende die liter water en het vullen op je favoriete salades! Natuurlijke voedingsmiddelen hebben altijd de beste vitaminen.

Hebt u haargroei vitamines?

load...