Hoe een professionele sporter natuurlijk haar behoudt | NL.Inspinre.com
De stijl

Hoe een professionele sporter natuurlijk haar behoudt

Hoe een professionele sporter natuurlijk haar behoudt

PHOTO CREDIT: JAMES FARRELL
NaturallyCurly: Vertel ons over uw krullend haar reis. Wanneer ben je gaan natuurlijk en waarom?

Jazmine: Ik heb natuurlijk geweest en krullend mijn hele leven. Ik heb nog nooit product gebruikt om de structuur te veranderen en ik heb nooit gedragen extensies of weefsel.

Heb je wel eens negatieve opmerkingen over je haar ontvangen?

Jazmine: Toen ik jonger was ik heb ontvangen negatieve opmerkingen, zoals luiers, wild, gek, waarom is je haar als dat, enz. Ze waren meestal van schoolkinderen die zich onbewust en onwetend waren.

Wat zijn uw gedachten over de kudden van de vrouwen te accepteren hun natuurlijk golvend, krullend, en coily texturen?

Jazmine: Ik denk dat het nog steeds erg moeilijk voor vrouwen om hun natuurlijk haar te accepteren. Wat maakt het moeilijk is het verleden perceptie van krullend natuurlijk haar vrouwen, die zo veel nu dat ze de drang of het vertrouwen om de natuurlijke en te accepteren het potentieel van een slopende overgang proces is veranderd. Krullend all the way! Ik hou van de ringetjes en coils in mijn natuurlijke krullen.

load...
Hoe je je haar tegen de kou te beschermen?

Jazmine: Ik bescherm mijn haar met een sterke conditioners die vrij zijn van het drogen van alcohol en agressieve chemicaliën zijn. Ik beperk het gebruik van shampoos op mijn haar en proberen te diepe toestand per week.

Hoe maak je je haar stylen als je oefenen?

Jazmine: Mijn haar is vrij kort. Ik ben in het proces van het kweken van het uit na het maken van een drastische verlaging twee jaar geleden. Ik laat het gewoon in een krullende weer terwijl ik uit te oefenen. Als het langer wordt zal ik een hoofdband of een muts in de winter te gebruiken.

PHOTO CREDIT: JAMES FARRELL
We hebben gehoord van een heleboel vrouwen die niet willen uitoefenen, omdat het interfereert met hun haar routine. Welk advies heb je voor hen?

Jazmine: Je hoeft niet per se om het meer te wassen. Probeer en houd haar in zijn meest natuurlijke staat tijdens het sporten. Als het lang niet trekken en bestrijk het terug in een strakke paardenstaart. Probeer en houd het trok zich terug los of gebruik een hoofdband. Houd er ook een besproeiing met water fles met u en wat leave conditioner of styling balsem, zodat u kunt frissen uw krullen na de training sessie. Het is niet nodig om het haar onder in water en was het elke keer.

Omdat het een Olympische vraagt ​​om een ​​hectische schema. Wat zijn uw go-to stijlen?

Jazmine: My go-to stijlen zijn natuurlijk en los of hoofdband en los. Als ik wil een meer op maat gesneden blik zal ik een zijscheiding dragen en trok zich terug in een paardenstaart

Wat zijn uw must-have producten?

Jazmine: Mijn must-have producten omvatten: Biolage Matrix Aqua Immersion Creme Masque, Solange stijl taffy, en Mizani Supreme Oil Hair Treatment.

Wat is je favoriete moment dat op de Olympische Spelen in Sotsji?

Jazmine: Mijn favoriete moment was beëindigen van de race en het krijgen van uit de auto om een ​​kreet van vrienden en familieleden van teamgenoten en de fans schreeuwen mijn naam, USA, wapperende vlaggen, zingen, en zo gelukkig, eer, trots en opgewonden. Ik was dolblij met emoties en op dat moment niet uit mijn resultaat, heb ik eindelijk besefte dat ik ben een Olympische!

Heeft u nog een advies voor jonge vrouwen die streven naar Olympiërs zijn? 

Jazmine: De grootste en toch eenvoudige advies dat ik kan jonge vrouwen geven is gewoon de waarheid. De weg is verre van eenvoudig. Er zijn vaak gaat om meer dieptepunten dan highs zijn. Er zal tijd zijn wanneer je het gevoel dat je nam een ​​stap vooruit en drie stappen terug, maar om genadeloos eerlijk te zijn, die bevoorrecht en vereerd zijn te worden Olympiërs zijn degenen die blijven geloven in zichzelf en door te drukken om hun doelen van het succes te bereiken.

load...

U kunt Jazmine hier volgen op Instagram en Facebook.

load...