Hoe kokosolie te gebruiken als natuurlijk zonnescherm | NL.Inspinre.com
De stijl

Hoe kokosolie te gebruiken als natuurlijk zonnescherm

Hoe kokosolie te gebruiken als natuurlijk zonnescherm

Er zijn meerdere manieren om te gaan over je haar te beschermen tegen de hitte van de zon die eenvoudig te implementeren voordat ze buiten zijn. Zodra het mooie weer begint ons buiten te bellen, maar het is ingebakken in ons geworden om veel uitgeven aan zonnebrandcrème te houden onze huid beschermd en vele keren dat we vergeten dat onze haar is niet vrijgesteld van de potentieel schadelijke straling van de zon.

Kokosnootolie

Op de dagen dat je de hele dag doorbrengen in de zon, kan je deze keer om te zetten in een diepe conditioning kans, als goed.

Als je gaat naar het strand of het zwembad, genieten van je krullen met water en vervolgens veel uitgeven op sommige kokosolie geldigheid naar rubriek de deur uit. Door uw haar weken met uw leidingwater thuis, bent u vergrendeling in broodnodige vocht en moet helpen een aantal van de chloor of zout water dat is gevoelig voor uitdroging haar uit te houden.

load...

Kokosolie heeft een natuurlijke SPF 10, dus samen met de diepe voorbereidende behandeling, bent u ook het houden van uw haar te beschermen tegen de zonnestralen.

Als je gaat om buiten te zijn in de zon, smoothe kokosolie over je strengen, in het bijzonder de kap (bovenste laag), die de hoogste blootstelling aan de stralen van de zon en is het meest waarschijnlijk beschadigd door de elementen. Als u frizz of haar dat niet zo veel aan de luifel en framing je gezicht zal krullen ervaren, kan dit de reden zijn waarom.

3 manieren om je haar te beschermen tegen beschadiging door de zon

Kokosolie kan helpen blokkeren UV-stralen, maar voor een nog effectievere bescherming is het het beste om een ​​echte barrière tussen je haar en de zon te maken. Er zijn ook producten speciaal geformuleerd om de zonnestralen te blokkeren en het herstel van de schade die ze kunnen veroorzaken - controleer deze zonwerend tips.

Belemmeringen

De eerste optie die je kunt gaan met is om een ​​barrière te voegen tussen je haar en de zon. Opties zijn onder andere een rand zomer hoed of een sjaal om je haar wrap met. Dit werkt het beste als je gaat een dagje winkelen of in een park. Deze optie is groot omdat het niet alleen beschermt je haar, maar ook zal je hoofdhuid te beschermen tegen de potentieel van gebruind.

DIY Sunscreen

Als het dragen van een hoed is niet echt je stijl, zijn er andere manieren om je haar te beschermen. Zonnebrandcrème is een effectieve optie om de zonnestralen van schade aan je haar te houden. De eenvoudigste manier om spf in je haar routine onder andere is gewoon om dezelfde zonnebrandcrème die je gebruikt voor je gezicht in je haar te gebruiken. Als wrijven huid zonnebrandcrème op je haar ofwel klinkt niet aantrekkelijk, maak je een beschermende hair mist met deze drie ingrediënten:

1 kopje water

2 theelepels zonnebrandcrème

3-4 druppels rozemarijnolie

Meng deze ingrediënten samen in een spuitfles en gooi in je strandtas. De volgende keer dat u naar buiten, de vacht van de mix over je haar voor extra UV-bescherming. Het is niet zwaar zo fijn haar zal niet door haar worden afgewogen. Vergeet niet om opnieuw toe te passen als je in en uit het water gaan als het verdwijnt na het wassen.

load...

Foto met dank aan Milan Stojanovic - Getty Images

Post-zon herstellende masker

Als je haar nog steeds het gevoel een beetje gebakken na tijd doorbrengen in de zon, zijn er tal van mogelijkheden voor u om uw haar te trakteren op een after-sun herstellende behandeling. Als je thuis komt van het strand of het zwembad, reinig je haar vanaf elke chloor of zout dat meer dan kan worden overgelaten, en geef een van deze een keer te proberen:

    Redken Color Extend Zon Na Masker van de Zon direct ontwart en revitaliseert de zon beschadigde en gebakken haar en met mango zaad olie zal het diep helpen hydrateren je haar.

    Davines Su Pak Nourishing Replenishing Mask bevat een mix van essentiële oliën en extracten die in staat is om de resterende schade door de zon, de zee of het zwembad te herstellen.

    Rene Furterer Sun Care Repareren After Sun Mask voor droog haar gebruikt palm boter om je haar te verzachten en ontwarren een koud kunstje voor de droge, zon beschadigd haar.

    Christophe Beverly Hills Restorative Haarmasker niet alleen helpt bij het herstellen van beschadigde haar, maar bevat ook zonnebrandcrème te beschermen tegen UV-straling en bevrijd radicalen.

Deze zomer, wees niet bang om de zon met vertrouwen de wetenschap dat u werkelijk kan worden beschermd van top tot teen te omarmen.

load...