Hoe krimp te voorkomen als je haar langer groeit | NL.Inspinre.com
De stijl

Hoe krimp te voorkomen als je haar langer groeit

Hoe krimp te voorkomen als je haar langer groeit

Ik heb 4c haar. Het is [geweest] 11 maanden. Het blijft krimpen. Het krimpt zo het lijkt op een 2 inch haar.

Antwoord

Ik ben het volledig begrijp uw bezorgdheid, omdat ik te maken met krimp. Voordat ik mijn haar knippen, toen ik droeg mijn haar in een wassen en gaan en niet pluis of interfereren met het, door de derde dag van mijn bh-bandje lengtehaar zou krimpen tot een TWA. Vervelend? Ja, maar het kan tijdelijk en zonder warmte vast.

Ik wil niet suggereren hitte zelfs een toepassing van warmte kan hitte schade veroorzaken. Sterk haarstructuur mag niet worden onderworpen aan warmte te vaak omdat het niet alleen schade, maar uitdroging, evenals kan veroorzaken.

Onze haar kan langer te groeien, maar voor sommigen van ons de krimp neemt toe naarmate onze haar groeit! Ik wil er nogmaals op wijzen dat de krimp is geen slechte zaak, maar als u liever om te dragen je haar uitgerekt dan zijn hier vijf super eenvoudige manieren om dat te doen zonder uw haar te beschadigen.

load...

1. Banding

Banding is een methode om je haar te rekken zonder te proberen om het been recht te maken. Verdelen eenvoudig haar in secties en plaats paardenstaart houders van wortel tot punt op elke sectie. Laat je haar aan de lucht drogen en verwijder de banden. Als je zelfs rechter haar wilt, dan kunt u de paardenstaart houders te verwijderen en wikkel je haar met een zijden sjaal strak te helpen rechtzetten het haar. Dit kan veel spanning, die breuk kan veroorzaken, dus deze methode niet vaak gebruiken veroorzaken.

Ik gebruik deze methode om krimp op mijn eigen haar te voorkomen, maar ik heb liever een methode te gebruiken met minder spanning. Ik plaats dan gewoon mijn natte haar in een lage paardenstaart in een ouchless baret en verwijder ze wanneer mijn haar bijna droog is. Ik schud en gaan, en dat houdt mijn haar krimpen zo veel als het normaal zou doen.

2. Bantu-Knot Out

Een leuke stijl helemaal zelf, Bantu knopen zijn een geweldige manier om het haar te rekken zonder het gebruik van warmte. Ze kunnen worden gemaakt op nat of droog haar. Gewoon sectie uw haar en draai ze in Bantu knopen, dan laat ze aan de lucht drogen volledig. Als je ze neer te halen u een geweven blik, maar met meer rek dan je natuurlijke textuur hebben.

3. Hoge paardenstaart of Bunning

Een hoge paardenstaart is een geweldige manier om je haar te rekken zonder warmte en onderhoudt een gestructureerde look. Zorg ervoor dat de paardenstaart niet om vast te strak of je zal eindigen met rechter haar bij de wortels en een curlier textuur op de uiteinden. Je kunt ook je haar in een lage paardenstaart voor minder spanning en een soortgelijk effect.

4. Rollersets

Roller sets zijn een populaire stretching techniek onder grove textuur natuurlijke curlies. Hoe groter de rol, hoe meer het haar worden uitgerekt, zoveel gebruik van deze stijl om rechtere stijlen te bereiken. Zorg ervoor dat het haar goed is uitgekamd en volledig nat voor het werpen, en als je steil haar wilt, wikkel je haar in een satijnen sjaal wanneer het volledig droog is. Mousses of het instellen van lotions zijn de beste styling product voor deze stijl.

load...

5. Twist-Outs & Braid-Outs

Twist outs en vlechten uit hulp stretch het haar en zal nog steeds geven u dat geweven blik. Een ander groot voordeel van deze stijlen is dat het haar zal worden uitgerekt als de stijl is oud en kan gestyled worden in een nieuwe look gedurende de week. Voor extra rek, wanneer u klaar bent met uw stijl pin je draai aan de andere kant van je hoofd. Flat-twist outs geven meer rek dan gewone twist-outs, maar alle drie vlakke, regelmatige en vlecht-outs al helpen rekken de haren, terwijl het houden van een geweven blik.

Klaar om uit te proberen rollen? Verschillende soorten bereiken verschillende looks, dus even onze korte handleiding voor het vinden van degene die voor u is.  

Flat wendingen en twist-outs zijn niet hetzelfde, hier is het verschil. 

In een haar sleur? Volg ons op Instagram voor inspiratie.

Als wat u ziet? Voor meer artikelen zoals deze, meld je aan voor onze nieuwsbrief!

load...