Hoe u de beste shampoo voor uw haartype kunt vinden | NL.Inspinre.com
De stijl

Hoe u de beste shampoo voor uw haartype kunt vinden

Hoe u de beste shampoo voor uw haartype kunt vinden

Er zijn maar twee dingen die je absoluut nodig in haarverzorging en een van hen is shampoo. Tuurlijk, mag u geen gebruik het heel vaak, maar als je dat doet, wat is uw favoriet? Afhankelijk van je haartype en de dikte van je haar, moet u wellicht een shampoo must-have. En zo niet, hier is een consument-choice lijst van de beste shampoo voor golven, krullen en knikken.

De Shampoo Problem

Een duik nemen in de officiële lijst, zijn er een aantal disclaimers. Voor een ding, zelfs als de beste shampoo sterk of zelfs aan de top zijn beoordeeld, kunnen zij niet goed zijn voor jou. Er zijn honderden haarverzorging merken die er zijn en ze hebben allemaal positieve aspecten en nadelen. Het komt allemaal neer op wat er in hen en wat goed is voor je krullen.

Kijk eerst in de lijst van ingrediënten. Veel drogisterijen en supermarkten voeren merknaam haarverzorgingsproducten. Dit zijn de meest toegankelijke plek om een ​​shampoo te vinden. Dan zijn er professionele salons en haarverzorging winkels die ook shampoos dragen, maar ze misschien iets duurder zijn. Dus wat is het beste?

load...

Ken uw Ingrediënten

Het antwoord is een moeilijke, maar kan het best worden beantwoord door de lijst van ingrediënten. Sommige producten, waaronder shampoos bevatten siliconen die in hoge mate worden besproken in het haar gemeenschap. Veel professionals suggereren niet alleen het vermijden van siliconen die een wasachtige opbouw kunt maken, maar sulfaten, TEA, MEA, zwavel, paraffine, ammoniak en andere schadelijke ingrediënten ook.

Een ander ding in gedachten te houden is de vraag of het product is een bekende merknaam. Vele hoogst gewaardeerde grote merken bevatten ingrediënten die je haar niet zal willen.

Pantene Pro-V, de top must-have shampoo voor golvend haar, bevat een wasachtige opbouw dat de meeste vrouwen willen. Echter, controleer dan de ingrediënten zorgvuldig. Al bevat geen sulfaten (zoals natriumlaurylsulfaat of ammonium- laurylsulfaat), is het waarschijnlijk het beste te vermijden.

Dus zelfs als het wordt beschouwd als een must-have voor sommigen, lees altijd de etiketten en doen het onderzoek. Immers, de beste manier om een ​​must-have product te vinden is door het doen van een beetje huiswerk eerst.

We deden een beetje onderzoek voor u al en verzamelde de beste shampoos op basis van haartype!

Klant Picks Op basis van Type Hair

Type 2: Golvend

Als het gaat om haar golvend, zijn er vele prominente keuze van de consument must-haves. Mensen met type 2 golven overwegen L'Oreal, Garnier, en diverse andere merknamen als must-haves in hun douche.

Afronding van de top picks voor must-have shampoo zijn Sunsilk en Pantene Pro V. Deze producten hebben de neiging om een ​​aantal residu opbouw veroorzaken, dus hebben een aantal verduidelijkende shampoo op de hand. Dat gezegd zijnde, ze zijn favorieten voor een reden. Dus wavies graven in, en vertel ons wat je het beste bevalt!

Type 3: Curly

Wanneer u de officiële krullend bench mark te benaderen, uw beste inzet is om je shampoo verstandig te kiezen. In het geval van haarverzorging, conditioners zijn niet de enige vochtinbrengende producten in het bad; er zijn tal van hydraterende en verduidelijking van shampoos die perfect zijn voor type 3 haren zijn overal.

load...

Voor curlies met type 3 krullen, de top keuzes voor must-have shampoo onder de Garnier Fructis merk Kérastase Bain Oleo-Curl / Intense en voor dikkere haar, TIGI Bedhead Superstar sulfaat-vrije shampoo voor Thick Massive Hair.

Type 3c en 4: Kinky

Zodra je in het strakker, kinkier krullen, de dingen een beetje, nou ja, behaard. Helaas, niet alleen de aard van de shampoo, maar het gebruik ervan helemaal in twijfel wordt getrokken. In sommige gevallen is het het beste om ofwel enige voorwaarde, co-wash of zorgvuldig shampoo in meerdere secties.

Als u liever shampoo te gebruiken, maar er zijn een paar aan de top. Aubrey Organics is een van de topmerken te worden beschouwd als een must-have shampoo voor alle curlies die er zijn, terwijl DevaCurl Low Poo is een favoriet voor 3c tot en met 4-type haar.

Meer willen?

Zoek in duizenden gebruikers beoordeeld shampoos en vind uw nieuwe wonder product vandaag!

Final Tips

Vergeet niet dat u niet hoeft om je hele hoofd shampoo. Focus op de hoofdhuid te voorkomen dat ze uitdrogen ons uw prachtige sluizen.

Ondanks het feit dat deze worden beschouwd als de beste shampoo door velen, moeten ze niet alleen worden gebruikt. Vergeet niet om een ​​reinigende shampoo ten minste een keer gebruik maken van een week om wasachtige opbouw te verwijderen en follow-up met een vochtinbrengende shampoo. Dit zal roos en jeukende hoofdhuid te voorkomen als je het hebt.

Deze merknamen zijn aanbevelingen uitsluitend op basis van haar type. Er zijn tientallen meer dan fantastisch voor jeukende hoofdhuid, gevoelige hoofdhuid, dun haar, dik haar en chemisch behandeld haar.

load...