Ik probeerde bastiste droge shampoo op 4c haar. Dit is wat er is gebeurd | NL.Inspinre.com
De stijl

Ik probeerde bastiste droge shampoo op 4c haar. Dit is wat er is gebeurd

Ik probeerde bastiste droge shampoo op 4c haar. Dit is wat er is gebeurd

Duizenden NaturallyCurly lezers gestemd over dit jaar de beste van het beste product awards, en een van de meest verrassende (voor mij) items die je hebt gewonnen overal was Batiste droog shampoo.

Toegegeven, ik ben een vrouw met 4C haar, de kleinste van de krul patronen. Bovendien, mijn haarlokken koppig zijn als gevolg van hun lage porositeit en dikte. Deze attributen zijn precies de reden waarom ik hou van mijn spoelen, en de reden waarom ik heb het dragen van hen in beschermende stijlen - milieu- en-manipulatie op basis van schade aan mijn uiteinden te voorkomen. Zoals ik blijven schommelen koele beschermende stijlen, ben ik een verlenging van hun slijtage met elke installatie. Wanneer dit gebeurt, mijn hoofdhuid moet extra aandacht, maar soms. Ik moe, y'all. Na 8 uur van het werk, 1 uur kitty cat-speelkwartier, 2 uur van de band de praktijk en sms'en dierbaren op een gegeven moment de hele dag en nacht, ik heb geen tijd meer om olie, massage, behandelen, spoelen, en herhaal een wassen regime op mijn hoofdhuid. Het is niet happenin'.

load...

Daarom zei ik tegen mezelf: "Ik ga Batiste proberen droge shampoo De curlies alsof het;. Misschien zal ik het leuk, ook!"

Zo. Hier is wat er gebeurd is.

EERSTE INDRUK

Scepsis: My reflexmatige reactie op de Best of the Best selectie.

Visions of teeny bopping meisjes schreeuwen dan popster-buzz magazines flitste voor mijn ogen toen ik zag dat de wervelende seafoam groene spuitbus fles. Na ontvangst van het, ik schudde de fles en voelde me alsof ik waren ongeveer 100% ondoorzichtige witte spray deodorant op mijn hoofd te zetten. Scepsis omgezet in wroeging. Waarom heb ik ervoor kiezen om dit te proberen?

Nou, de eerste indruk kan verkeerd zijn? Rechts?

In dit geval, slechts een spritz vertelde me wat ik moest weten.

INGREDIËNTEN

Oryza Sativa Starch, ook wel bekend als rijstzetmeel, is het enige ingrediënt dat mij opviel. Het is absorberend, waardoor het perfect voor degenen die vette hoofdhuid en haar te hebben maakt.

Naar aanleiding van de CG-methode? U moet weten dat deze droge shampoo spiritus, één van de vele ingrediënten die helpen maakt het product efficiënt voor mensen met een vette hoofdhuid en het haar bevat.

De spuitvloeistof vederlichte die onmiddellijk verbaasde me, vooral omdat ik verwachtte een zware spray die zou taart op mijn hoofdhuid. Het sprays op met gemak en is cool om aan te raken, dat is een bonus voor degenen die in een van beide droge of vochtige klimaat leven. Aangezien ik een droge shampoo nooit eerder hebt gebruikt, was ik erg enthousiast over eigenschappen van dit product.

TOEPASSING

Het flesje toont een 3-stappen ingevoerd illustraties en genummerde kogels die me opdracht om de inhoud te schudden en spuit het op haarsecties. Concentratie op de wortels, ik gemasseerd de droge shampoo in hen. Omdat mijn haar was in vak vlechten, kon ik niet de derde stap van het borstelen van de droge shampoo tot alle residuen die mogelijk hebben opgebouwd te verwijderen volgen. Zo blijkt, is een kritische stap bij de toepassing van een droge shampoo.

load...

Typisch, pre-poo I, of masseren een blended-kruid hoofdhuid olie, in mijn hoofd voor het reinigen van mijn krullen. In dit geval, wilde ik meteen naar een opfrisbeurt mijn hoofdhuid en vak vlechten, dus het was de allereerste stap die ik deed in mijn routine. Omdat mijn Spidey Senses gesignaleerd dat ik een veel wit, krijtachtige opbouw en een droge hoofdhuid zou kunnen krijgen, ik pakte Jane Carter Curls te gaan! Shine On Curl Elixir voor het geval ik nodig zou hebben om vocht toe te voegen aan mijn hoofdhuid.

RESULTATEN

Mijn hoofdhuid en wortels werden behandeld in de droge shampoo, hoewel ik ingewreven in tussen mijn vlechten aan het uiterlijk van de residu's te verminderen. Hoewel ik wist dat Batiste verfrist mijn hoofdhuid en maakte mijn vlechten ruikt aangenaam, ik kon niet rond te lopen met een technisch schone kroon die eruit zag als een poedervormig donut. Ach, ik pakte mijn krul elixer en gespoten het op de witte gebieden. Het hielp door zich te ontdoen van het residu terwijl tegelijkertijd het toevoegen van vocht terug in mijn wortels en hoofdhuid met de argan en macadamia olie en aloë vera.

Dit is mijn eerste keer probeert een droge shampoo van elk merk, en na mijn eerste gebruik ik voelde me alsof dit product zo eenvoudig te gebruiken (met de toevoeging van een beetje olie aan de witte cast te verwijderen) was en is een redelijk alternatief voor een volledige hoofdhuid en vlechten wassen sessie.

Ik bleef om het product te gebruiken met de toevoeging van olie, en na enkele dagen vond ik dat het product te goed werkte! Het doet echt absorberen olie, zelfs een paar dagen na gebruik. In mijn geval, mijn hoofd bleef droger maakt niet uit wat voor soort hydraterende spray of oliën, heb ik gesolliciteerd te krijgen. Gelukkig had ik een paar van de geheime wapens in mijn kit: Lang Aid Naturals Tea Tree Detox Verduidelijking Spray en de vorm Beauty Verduidelijk Detoxing Shampoo. Deze waren legitieme redders in nood voor mijn hoofdhuid! 

PRIJS

Hoewel de prijzen verschillen per retailer, heb ik het online gezien en geprijsd onder 9 €.

Dus, ik zou aanraden aan die het dragen van beschermende stijlen? Nee. Zou ik gooi deze fles in de handen van u met de eerlijke-to-goedheid vette hoofdhuid? In een oogwenk. Hoewel ik kan niet zeggen dat het een overwinning voor elk haartje textuur en krul patroon, vond ik dat het werkt voor het beoogde doel: efficiënt vaststelling vette wortels en het vernieuwen van de hoofdhuid tussen de wasbeurten. Als je fijn of losse krullen die gemakkelijk door producten te krijgen gewogen en te helpen uit te rekken uw was dagen nodig hebben, geven deze een keer te proberen. Als u een avontuurlijke coily zoals ik, kunt u dit proberen ook, maar wees gewaarschuwd dat als je grof haar dat is gevoelig voor droogte, werd dit product gemaakt om te genieten van olie en misschien niet de beste voor dorstige haren.

Stemde u voor Batiste Instant Hair Refresh droogverzorging - Original, omdat dit jaar de Best of the Best awards? Als dat zo is, vertel waarom en wat je leuk vindt aan het in de comments!

Het is nu beschikbaar op SHOPNaturallyCurly als u bijvullen op uw HG, of als je op jacht naar een nieuwe droge shampoo.

En veel dank aan degenen onder u die uw verhalen en recensies op Instagram gedeeld met me over droge shampoo! Klik dan naar @ NaturallyCurly de voeding om te zien wat uw collega curlies te zeggen hebben over het.

Senior Copywriter, @gerilynhayes geprobeerd @batiste_hair droogverzorging op haar 4C Hair en creëerde een manier om het te laten werken voor haar. Laat het ons weten in de comments, doe je droog shampoo gebruiken? ⠀ ⠀ Catch volledige review Gerilyn in de link in onze bio. ⠀ ⠀

Zoals altijd, blijf avontuurlijk!

load...