Ik probeerde met een filter te diffunderen, hier is hoe het er daarna uitzag | NL.Inspinre.com
De stijl

Ik probeerde met een filter te diffunderen, hier is hoe het er daarna uitzag

Ik probeerde met een filter te diffunderen, hier is hoe het er daarna uitzag

Curly meisjes zijn geen vreemden voor het gebruik van items meestal verbannen naar de keuken in hun haar. We maken gebruik van lijnzaad en aloë vera om met stijl, avocado en honing tot diepe staat, en eetstokjes te drogen. Nu is er een nieuwe tool om de overgang van de keuken naar de badkamer te maken: uw zeef.

HolyCurlyRiRi op Instagram onlangs gedeeld op haar blog dat ze verspreidt het haar met behulp van een zeef. Dit klinkt misschien gek zijn om het niet-krul liefhebbers, maar toen ik gedeeld met mijn NaturallyCurly teamgenoten ze meestal knikte en zei: "ja, ik kan zien dat." Het is briljant echt.

Waarom een ​​zeef gebruiken?

Kruldefinitie

Deze techniek geeft Riri "perfecte kleine krulletjes die er uitzien als ik een curling toverstok gebruikt." De trade-off is dat wat je krijgt in pluisvrij kruldefinitie je verliest in volume. Golvende Instagrammer @ Annabananas3474 probeerde de techniek na het zien van Riri's post en meldde dat ze krijgt betere definitie ook, "Meer krimp (geen draderig gescheiden einden, die de vloek van mijn golvend haar bestaan ​​kan zijn) en het klonteren ik werk zo moeilijk te bereiken, maar meestal soort valt uit elkaar was gewoon niet aan de orde. De kleinere secties echt kon de bosjes te blijven, nou ja, clumpy!"

load...

Als je, zoals ik, heb je het niet erg te geven definitie om big hair te bereiken, dan kunt u te houden aan uw gewone diffuser, maar als u op zoek bent om te bezuinigen op kroezen dan pak je zeef en geven deze een proberen.

Snellere droogtijd

Na het proberen dit met haar eigen Ikea zeef, Lulu, aka @curlicue_lu, vertelde dat "Ik meen mij te veel van de luchtstroom rond mijn krullen, en meer controle te krijgen door het bewegen van de zeef naar of uit de buurt van mijn hoofd. Met meer drogen oppervlakte dan mijn normale diffuser, ik ben in staat om meer droog haar op een moment." Dit klinkt extra aantrekkelijk voor mij, want na jaren van lucht drogen van mijn haar, de extra stap van het verspreiden van (voor volume) is een echte rem op mijn ochtendroutine. Anne ook gemerkt de tijdbesparende voordeel, "Mijn haar droog zo snel!"

Wat voor soort zeef?

Riri maakt gebruik van een grote zeef, en zegt dat een kleinere zeef nog steeds doet het werk, maar duurt gewoon langer. Zorg ervoor dat wat zeef die u gebruikt is niet te diep, "De eerste keer dat ik probeerde het, mijn zeef was veel te diep en mijn haar gewoon een soort van blies rond in daar. Deed me denken aan een suikerspin machine", zegt Anne. Net als Lulu, gebruikte ik de metalen zeef je kunt krijgen van Ikea.

Hoe te verspreiden met een zeef

Uw zeef, kop een deel van natte krullen in de zeef en breng het naar je hoofdhuid, wijs uw föhn op haar zonder de diffuser en zet hem aan. Volg de pixie krul diffunderen methode, wat betekent dat je kop van het haar, zet de diffusor op, zet hem dan uit voordat u naar de volgende sectie te verplaatsen. Dan cup de volgende sectie, breng het naar je hoofdhuid, zet de diffuser weer, droge voor een minuut, schakel het uit, en herhaal. Ik raad het gebruik van deze methode wanneer u een diffuser te gebruiken als goed, het snijdt echt neer op kroezen!

Houd de zeef nog steeds tot kroezen te bestrijden. Anne zegt: "Ik kan me voorstellen Curly Meisjes met meer gedefinieerde krullen patronen en dikker haar kan waarschijnlijk de zeef bewegen meer, maar ik vond dat ik moest mijn haar stabiel te houden of het zou een kroezen fest van epische proporties zijn geweest."

Afhankelijk van het type van zeef je hebt, kan het nodig zijn om follow-up met uw diffuser. Lulu zegt: "Ik hou van de zeef die ik gebruik, want ik kan het heel dicht bij mijn hoofd. [Maar] het is moeilijk om mijn wortels te krijgen, plus ik wil niet om ze te breken, dus ik uiteindelijk met behulp van mijn normale diffuser aan het einde naar de wortels te tillen."

load...

Horloge HolyCurlyRiRi diffunderen de helft van het hoofd met een diffuser en de andere helft met een zeef om de naast elkaar vergeleken zien.

Hun resultaten

"Ik heb meer definitie, meer volume, meer krullen in tegenstelling tot golven en de krullen zijn bedrijf up prachtig. Mijn haar sneller droog en had nauwelijks kroezen. Ik ben zo verliefd op deze techniek en ik zal het moeten doen vaker wel dan niet, denk ik." - Anne

"Dit stelt me ​​in staat om een ​​beetje sneller te laten drogen. Lijk ik ook over de dezelfde definitie en volume als mijn normale diffuser te krijgen." - Lulu

"Ik kan niet eens beschrijven de verbazingwekkende definitie die ik krijg! Perfecte kleine krulletjes die er uitzien als ik gebruikte een curling toverstok. Het volume is niet zo goed als gevolg van de geweldige definitie en geen kroezen." - Riri

Ik gaf het een keer te proberen

Ik zal eerlijk zijn, ik meestal dit voor de kick. Ik ben er vrij gewijd aan mijn universele diffuser, dus ik dacht niet dat ik zou kunnen worden omgezet door een keuken hack. Maar dan. Het eigenlijk werkte! Ja, het was onhandig met een zeef en het drogen van mijn haar (vooral toen ik mijn telefoon in mijn hand proberen te Instagram verhaal is), maar als je eenmaal onder de knie krijgen van de hoeken is het niet zo slecht. Persoonlijk vond ik niet dat het sneller dan mijn diffuser droog, maar ik kan de zeef op te strak of de droger te dicht bij de zeef (ik probeerde om kroes te voorkomen) hebben gehad. Ik ben zeker bereid om dit een paar keer proberen te geven.

Dit zijn mijn resultaten hieronder. Met wat meer pluizen en flipping ondersteboven, was ik eigenlijk in staat om een ​​goede hoeveelheid volume te bereiken - zij het vluchtig volume als een golvend - en dat is uiteindelijk mijn doel. Met de zeef, mijn golven eigenlijk gevormd grotere S-vormige golven dan ik gewend ben. U kunt ze zien in de foto hieronder. Ik denk dat dit kan zijn omdat de zeef werkt bijna de weg plopping doet, buigen het haar accordeon-stijl om te passen in de komvorm van de zeef, en het creëren van de grote S-golven. Het grootste pluspunt voor mij was toen mijn collega vertelde me dat mijn haar zag eruit als de manen van een leeuw. Dat is wat ik ga voor!

Deze techniek krijgt mijn duimen omhoog, en ik ben opgewonden om te zien wat andere curlies denken.

Heb je dit geprobeerd? Heeft het ook voor u?

Lees volgende: Ik heb geprobeerd deze nieuwe techniek te slapen, en het werkte beter dan een ananas.

load...