Krul-expert Anthony dickey | NL.Inspinre.com
De stijl

Krul-expert Anthony dickey

Krul-expert Anthony dickey

Anthony Dickey

Vraag: Ik heb een groot probleem met mijn haar. Ik was onzorgvuldig met mijn styling voor een paar jaar, en nu is er veel schade. Kortom, op de top van mijn hoofd, mijn haar is rechtdoor gegaan. Ik heb erg krullend haar met mooie strakke krullen, maar ik kan in principe niet meer dragen het naar beneden zonder gebruik van een krultang omdat zo veel van het recht is. Ik heb steeds regelmatig kapsels af te snijden van de schade, maar er is nog heel wat steil haar dat verschrikkelijk uitziet. De wortels zijn gekruld, dat wel. Wat kan ik doen voor ongeveer de rechte delen? Zou permanenten hen mogelijk? Ik ben gewoon niet zeker wat de beste optie is. Ik heb ervoor zorgen dat ik diep staat het vaak, maar ik denk niet dat er enige hoop op daadwerkelijk herstel van de rechttoe rechtaan. Wat zou je voorstellen?

Dickey: Het goede nieuws is dat u hebt erkend waarom uw uiteinden recht zijn (te veel thermische rechttrekken). Regelmatige haarbesnoeiingen weinig doen om uw probleem te helpen, tenzij je het snijden van alle recht vulling buiten op een bepaald punt. Je gaat te hebben om te beslissen voor jezelf wat je wilt in het einde voor je haar. Wat is het doel? Recht? Krullend? Beide? Rechte uiteinden komen uit föhnen en plat strijken haar dat niet meer natuurlijke oliën en vocht links heeft. Dit laat het haar verbitterd door oude conventionele shampoos die weg nog meer strippen. In de tussentijd, probeer het wassen met Hair Rules Daily Cleansing Cream Moisturizing Nee Suds Shampoo, een nieuwe-generatie shampoo dat is geformuleerd voor droger natuurlijke texturen. Het reinigt zacht en verfrist het haar terwijl het haar gehydrateerd en gehydrateerd, die meer flexibiliteit en elasticiteit toevoegt. Probeer ook natte omgeving en verpakken van je haar om te bezuinigen op de intense hitte Ik neem aan dat u gebruikt.

load...

V. Ik flat-gestreken mijn haar religieus voor twee jaar. Een paar maanden geleden, heb ik besloten om te gaan natuurlijk. Ik heb het dragen mijn haar natuurlijk, en ik heb geen gebruik gemaakt van warmte op het op alle in de afgelopen drie maanden. Maar het is nog steeds niet gegroeid at all! Sinds de school begon, ik doe stijltang of twee keer per week. Ik gebruik een diepe conditioner en een warmtewerende spray. En elke twee weken, krijg ik een deep-conditioning behandeling en een trim elke maand. Dus waarom is mijn haar niet groeit?

Dickey: Ik ben een beetje onduidelijk wat u wilt dat uw haar te doen? Wilt u krullend haar, lang krullend haar, steil haar of haar dat is lang en krullend dat je recht als goed kan dragen? Gaat u ervan dat het sneller moet groeien, omdat je niet hebt gebruikt de warmte op het voor de afgelopen drie maanden? Hoe lang was de breuk tussen de drie-maanden merk en het begin van de school, wanneer je begon te gebruiken op je haar weer hitte? Ik adviseer deep-conditioning je haar elke dag. Je kunt niet over-toestand van nature droog haar, want het houdt, en zuigt het in de haarzakjes. Denk meer, meer, meer. Denk niet dat omdat u diep conditioning je haar om de twee weken dat het u iets speciaals om je haar te doen. Ook het gebruik van een warmte beschermen spray om je haar gewoon geeft glans en vast te houden. In de meeste gevallen is het het beste werkt voor rechte stijlen en maakt uw steiltang werk efficiënter te maken. Als je probeert om je haar te laten groeien, adviseer ik lichtjes trimmen de uiteinden van je haar elke twee en een half tot drie maanden. Dit onderhoud helpt zich te ontdoen van al het slechte haar. U bent niet vernietigen door te veel thermische manipulatie in tussen haar bezuinigingen. Maar dat je het weet: maandelijks kapsels zal elke lengte niet te produceren.

V: Ik ben op zoek naar een product dat mijn krullen kunnen doen herleven als ze een beetje uit. Misschien gewoon een spritz van iets? Iemand een idee?

Dickey: Afhankelijk van uw krulpatroon - kinky, krullend of golvend - licht opnieuw toe te passen uw favoriete styling product door een beetje toe te voegen aan een fles water, schud het op en mist en kneed het, of flip je hoofd over en schud. Je zou ook willen proberen hydraterende Hair Rules Hydrating Finishing Cream, die gebruikt kan worden op vrijwel dezelfde manier. Licht mist droog, uitgedroogd krullen als je ze te schudden, en pas de laatste crème een erwt kleine hoeveelheid op een tijd om je krullen met een open hand. Zorg ervoor dat uw vingers hark door je haar, want dit kroeshaar kan veroorzaken, en die je nodig hebt om weer te gaan door het hele proces.

Q: Gelieve te stellen een lichte olie om te vertrekken in mijn 3a / b haar. Ik gebruik olijfolie 's nachts voor het gebruik van lage sulfaat shampoo, wat mij enorm heeft geholpen. Dus ik wil graag een zeer lichte olie om te vertrekken proberen. Gelieve te stellen de beste routine voor dit. Ik ben op zoek naar extra vocht en glans. Castor olie was mijn eerste poging, en hoewel het zeker geholpen hydrateren, het is te dik voor mij als een verlof in. Mijn haar is dun in het algemeen.

load...

Dickey: zich onthouden van shampoo! Overschakelen naar Hair Rules Daily Cleansing Cream Moisturizing Geen Suds Shampoo gevolgd door Hair Rules Quench Ultra Rich Conditioner voor zo lang als u wenst. Om je haar te verzachten, voeg een beetje water aan het en emulgeren. Hoe meer je het schuim, zal de zachtere je haar. Spoel en toe te passen Hair Rules Nourishment leave-in conditioner. Daarna pas je favoriete stylingproduct gevolgd Hair Rules Hydrating Finishing Cream. Uw hard, droog, verschroeid haar moet een ding van het verleden.

Q: Ik heb een probleem met sommige krullen die echt vezelig zijn geworden en zijn absoluut weigeren om samen te smelten tot krulletjes te vormen. Denk Shirley Temple krullen met dunne stukken die uit te steken. Hoe ga ik om met dit?

Dickey: U zegt dat u een aantal krullen die erg vezelig zijn geworden. Hoe lang is het genomen hen om draderig worden - weken, maanden, jaren? Ik vraag omdat de reguliere kapsels zijn essentieel voor springerig haar, en als de juiste kapsels niet hebben plaatsgevonden, kan het de krul patroon worden vernietigd.

Q: Wat kan ik doen om kroes onder controle? Ik heb 4a haar, en als ik wakker word in de ochtend, mijn haar is een enorme kroezen bal, tenzij ik het wassen, toepassen gel en pin krullen. Wat kan ik doen 's nachts naar de kroezen te voorkomen?

Dickey: Hopelijk je draagt ​​een satijnen sjaal en / of een motorkap of slapen op een satijnen kussensloop, en je bent niet laten te veel tijd verstreken tussen de restyling - laten we zeggen twee tot drie dagen. Ook de gel die je gebruikt - zo niet geformuleerd met moisturizers en hydratoren - zal uitdrogen en leiden tot meer kroezen. Probeer Hair Rules Curly Whip.

Q: Hoe kan ik de stijl van het haar van mijn zoon toen het heeft verschillende soorten krullen? Zijn haar tenminste 3b / 3c / 4a. Moet ik verschillende producten op verschillende delen, laag hen of wat? Bedankt voor je hulp krijgen het "rechtgetrokken" out.

Dickey: Iedereen heeft ten minste 2-3 texturen op één hoofd. Zolang je beginnen met een zeer natte hoofd van haar bij de toepassing van uw styling producten, zal dit op zijn minst drie textures kijken enigszins vergelijkbaar. Probeer Hair Rules Curly Zweep, met behulp van genoeg om het haar te verzadigen.

Neem contact op met Anthony of lees zijn biografie.

load...