Probeer deze 6 manieren om geluk te vergroten en stress te verminderen | NL.Inspinre.com
De stijl

Probeer deze 6 manieren om geluk te vergroten en stress te verminderen

Probeer deze 6 manieren om geluk te vergroten en stress te verminderen

Vrouwen zijn druk. We zijn jongleren werk, school, familie, vrienden, partners, huisdieren, en ons huis leven. We nemen aan meerdere projecten tegelijk en worden vaak branden onszelf. We vinden het soms moeilijk om nee te zeggen, want we willen zijn “super vrouwen.” We zijn altijd onderweg en niet het vinden van voldoende tijd voor rust.

Het is tijd voor ons om te stoppen en de zorg voor onszelf. 

Zelfzorg stelt u in staat om tijd te nemen voor jezelf en helpen de balans van je geest, lichaam en geest. Integratie van zelfzorg in je levensstijl kan geluk te verhogen en stress te verminderen. Hiermee kunt u de tijd om jezelf een prioriteit en vinden wat je gelukkig maakt nemen. Self-zorg moet regelmatig optreden in om alle gebieden van wellness in balans te houden, en het hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Hier zijn eenvoudige manieren die je opneemt zelfzorg praktijken die uw algehele gezondheid te verbeteren.

load...

Gezond eten

Verwerk fruit, groenten en andere Whole Foods in uw dieet om te helpen met een gezonde levensstijl. Versier je bord met kleurrijke voedsel om jezelf te voeden met vitaminen en mineralen om u sterk te houden. U kunt eenvoudige recepten online te vinden met een minimum aan ingrediënten en maaltijd prep gedurende de week. Het minimaliseert de “wat voor diner?” Vraag die we onszelf voortdurend de vraag.

Oefening

Dit hoeft niet vreselijk zijn. Deelnemen aan een activiteit die u genieten van dat u zult blijven bewegen. Uw trainingssessie hoeft niet lang te zijn, net schema een tijd dat werkt binnen uw levensstijl. Of u nu een kickboxing klasse te nemen of ga voor een wandeling, neem de tijd om je lichaam in beweging te krijgen en dankbaarheid tonen voor al de verbazingwekkende dingen kan doen.

Rust uit

Rust is van essentieel belang om je lichaam gaan. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid van de slaap 's nachts en handhaven van een gezond lichaam. Het ontwikkelen van een bedtijd routine zal helpen uw lichaam te ontspannen en kan helpen met in slaap vallen. U kunt een kopje cafeïne gratis thee te drinken, spray je kussen met een lavendel mist spray of luisteren naar ontspannende muziek om je geest te kalmeren.

Balans

Soms hebben we gewoon op te veel. Zorg ervoor dat u deze items in evenwicht te brengen op je to-do lijst of u zich uitbranden. Proberen te maken realistische to-do lijsten elke dag, zodat u niet overweldigd zullen zijn en voelen zich teleurgesteld als je niet om ze allemaal te krijgen. Zorg ervoor dat je pauzes te nemen om uzelf een pauze gedurende de dag te geven.

Veel plezier

Neem de tijd om jezelf te genieten en plezier hebben! Plan tijd met jezelf, vrienden, familie en huisdieren. Heeft u een meisje avondje uit en de hele nacht dansen met degenen die echt uw rug.

Hoe maak je een prioriteit te maken voor uw gezondheid? Wat zelfzorg praktijken doen u in uw leven? Gelieve te delen met de gekrulde gemeenschap.

load...