Rihanna vertelt krullend haar de stem-deelnemer om iets met dat haar te doen | NL.Inspinre.com
De stijl

Rihanna vertelt krullend haar de stem-deelnemer om iets met dat haar te doen

Rihanna vertelt krullend haar de stem-deelnemer om iets met dat haar te doen

Zangeres Rihanna was te gast coach op The Voice, en ze gaf 15-jarige krullenbol deelnemer Braiden Sunshine sommige matter-of-fact advies voor het maken van het in de industrie. "Doe iets met die haar." Haar suggestie? Slicked terug haar met een zijdeel.

Foto met dank aan CHRIS WEBER

Taraji P. Henson slayed in een recent CR Fashion Book fotoshoot met haar natuurlijke haren in mini cornrows. Heeft ze van hen houden zo veel van onze gemeenschap deed? "Dit net achter-gesloten-deuren haar. Onder dat is mijn ziel, en het is me. Het is van mij."

We zijn in voorover met deze pompoenkruid trend - letterlijk. Nu is er een nieuwe haarkleur rage lijkt op onze favoriete Starbucks drankje - niemand minder dan, pompoenkruid haar.

load...

Foto met dank aan GWEN JIMMERE

Gwen Jimmere, oprichter van gezonde haarverzorging merk Naturalicious, is de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die een octrooi voor een natuurlijk haar product te houden. Dit is enorm, volgens de Afro-Amerikaanse octrooihouders Database, die meer dan 500 Zwarte mannelijke uitvinders vermeld registreert.

We eindelijk te begrijpen wat haartype babylights zijn bedoeld voor --en hoe ze zich te onderscheiden van de lowlights, markeringen en ombre haarkleuring trends.

Foto met dank aan Tresemme

We noemden het eerder in de zomer - gekrompen haar maakt het de weg in 2016 bij wijze van Tresemme hairstylist Tyler Laswell. Maak je geen zorgen, het is veel subtieler dan de jaren '90 première.

Foto met dank aan BELLA Najia

Nieuwe natuurlijk haar verpletteren, misschien? Sierra Leone-Nigeriaanse zanger en muzikant Di'Ja net klaar met een shoot met Sunmisola Olorunnisola, en de resultaten zijn belachelijk verbluffend.

Foto met dank aan MANDA WHITNEY

Als het gaat om de Harry Potter-reeks boekkarakters ten opzichte van de film personages, Emma Watson Hermelien uitbeelding was bijna 100% plek op met haar 'bazig soort stem, veel bossige bruin haar en vrij grote voortanden.'

Foto met dank aan Instagram

Real Housewives van Atlanta ster en supermodel Cynthia Bailey is kick-off van een "weave break" met een selfie van haar natuurlijk haar in staartjes. "Mijn randen zijn een beetje gestrest en beschadigd."

Foto met dank aan MWAVE

Deze K-Pop sensatie verwelkomt een nieuwe haar trend in hun idool gevulde wereld - losse golvend natuurlijk haar. Afgelopen donderdag Korea Popular Culture and Arts Awards bleek het haartype inderdaad een ding.

load...

Foto met dank aan HELLO MOOI

Vraag Briogeo oprichter Nancy Twine wat niet te doen bij het zoeken naar business development van uw persoonlijke verzorgingslijn, zal ze giechelen en u vertellen dat "je niet kunt denken dat ik ga doen het allemaal zelf. ' Ik denk dat iedereen echt hulp nodig heeft."

Foto met dank aan DAILY MAIL

Doe Latinas krijgen van de verkeerde soort van vertegenwoordiging in het haar en beauty-industrie? Flor Bella Boutique oprichter Crystal Colón denkt van wel. "Ik haat dat mijn meisjes Latina identiteiten zal worden ondervraagd omdat mensen kortzichtig over het feit dat bruine meisjes komen in elke etniciteit en zijn geweldig."

Hebben we een van de nieuwsberichten die deze week uw aandacht trok gemist?

load...