Spot met Zenda Sims | NL.Inspinre.com
De stijl

Spot met Zenda Sims

Spot met Zenda Sims

Net als veel vrouwen met krullen, Zenda Sims geconfronteerd met een dagelijkse dilemma.

Na jaren van haar haar rechttrekken, had ze besloten krullend om te gaan. Maar het leven in New York en werken in de financiële sector, leidde ze een druk leven. Maar ze had geen tijd om de lucht drogen haar haren, geen tijd om te verspreiden, en regelmatige handdoeken veroorzaakt haar haren tot kroezen.

"Dus ik begon te experimenteren," Sims herinnert.

Terwijl er waren verschillende microfiber handdoeken op de markt, voelde ze zich wilde iets voor vrouwen met golven, krullen en knikken te creëren. Met behulp van zichzelf als een cavia, probeerde ze uit verschillende ontwerpen en stoffen - het toevoegen van de lengte en het veranderen van het weefsel.

Drie jaar later, stelde ze de Curl-Ease handdoek - een sterk absorberende handdoek die water afvoert uit het haar, terwijl het verminderen kroezen en het definiëren van krullen. De lichtgewicht handdoek droog haren snel en elimineert de noodzaak voor haar diffusers en drogers. De handdoek verkoopt voor 25 €.

load...

"Het is extreem licht en gemakkelijk om rond je hoofd", zegt Sims. "Het is ook zeer, zeer absorberend. Het verder versterkt de natuurlijke vorm van het haar. Tot slot is er iets dat tegemoetkomt aan ons naast een vlak ijzer of een föhn."

Zenda's Tips voor Perfect Curls: Knijp het overtollige water uit het haar. Lean hoofd naar voren, wrap Curl-Ease strak tegen het hoofd en smullen van zichzelf. Verwijder na 15-20 minuten, afhankelijk van de lengte en dikte van het haar. Schud haar, gebruik favoriete haarproducten om stijl haar en je bent klaar om te gaan!

Sims zegt dat ze blij dat ze een product dat maakt het leven gemakkelijker voor krullend vrouwen gemaakt, vooral omdat ze vocht haar eigen haar al jaren.

"Mijn moeder wist niet wat mee te maken", zegt Sims. "Ze zou zeggen: 'Je haar is een puinhoop. Ga borstelen.' Dan zou veranderen in een monster stapel kroezen."

Ze was een slaaf van haar strijkijzer. Maar drie jaar geleden, een kapper gewaarschuwd haar om de schade dagelijkse warmte styling had gedaan om haar haar. Dus ging ze krullend. Curl-Ease, zegt ze, heeft haar eigen leven gemakkelijker gemaakt.

En de handdoeken snel zijn uitgegroeid tot een nietje voor andere curlies sinds ze begonnen met de verkoop ze in december.

NaturallyCurly.com lid Shonta Newnham, (CurlTalker "CurlyNight"), zegt ze was aanvankelijk een cynicus, vooral vanwege de hogere kosten van Curl-Ease in vergelijking met andere microfiber handdoeken.

"Ik had niet gedacht dat het zou werken, toen ik zag dat het in wezen als een dunne katoenen doek, maar het doet!" Newnham zegt. "Het droogt mijn haar sneller. En als gevolg van hoe dun het is, het maakt plopgeluiden makkelijker ook."

Newnham zegt dat ze het beter dan enige microfiberhanddoek houdt, want het is glad en dun, zonder ruwe randen.

"Krullen / golven niet los te maken of je kroeshaar omdat er geen ruwe randen in," zegt ze. "Hoewel vrij prijzig, ik vind het een stuk beter dan een microfiber handdoek."

load...

Susan Shay is ook een fan van Curl-gemak.

"Na het proberen, en het geven van op, een paar krullend haar producten, heb ik Curl-Ease gevonden om de beste oplossing voor mij", aldus Shay.

load...