Top 12 tips om krullend haar te verspreiden zonder kroezen | NL.Inspinre.com
De stijl

Top 12 tips om krullend haar te verspreiden zonder kroezen

Top 12 tips om krullend haar te verspreiden zonder kroezen

Een diffusor is het een van de meest belangrijke haar tools een krullend meisje kan bezitten. Zonder een, kan een standaard föhn kroezen te maken en verstoren de krul patroon. Maar zelfs met een diffuser is er een goede en een verkeerde manier om het te gebruiken. Hier is hoe het juiste gebruik van één, tips om het volume en de dingen die je niet moet doen krijgen.

Waarom zou u een diffuser?

Een diffuser is bedoeld voor golven en krullen om de luchtstroom van een föhn dispergeren. Het wordt gebruikt om krullend haar zachtjes te drogen terwijl het verminderen kroezen. Het houdt ook de krul patroon in tact, en creëert volume.

Welk type Diffuser moet u gebruiken?

Op een gegeven moment was er één standaard diffuser dat bijna elke krullend meisje had maar de tijden zijn geëvolueerd en er zijn verschillende opties nu.

Haar Ware De directeur Styling Finger Diffuser: Deze norm soort diffuser past op de meeste haardrogers, is licht van gewicht en biedt een veilige pasvorm.

load...

DevaCurl DevaFuser: Deze innovatieve hand gevormde diffuser 360 graden luchtstroom de haren en wortels zacht drogen. De handvorm wiegen ook het haar om volume toe te voegen.

De Curly Co. Opvouwbare Diffuser: Een inklapbare diffuser is de sleutel bij het reizen en weinig ruimte. De siliconen structuur is ontworpen om te krimpen en strekken over het grootste haardroger. Zijn ingeklapte vorm past gemakkelijk in laden en tassen.

Welke instellingen moet ik gebruiken?

De juiste warmte en lucht-instellingen kan maken of je mooie krullen te breken, dus veilig spelen! Gebruik de lage of gemiddelde schakelaar voor de warmte en lucht-instellingen. Het kan langer dan je zou willen nemen, maar de lagere instellingen zal helpen kroezen te voorkomen en ervoor te zorgen dat je haar niet uitdroogt.

De meeste haardrogers hebben een koele uitbarsting setting die geweldig om te gebruiken tegen het einde om ervoor te zorgen dat de krullen worden ingesteld en droog is.

Hoe de Diffuser om een ​​juist gebruik

Na het voltooien van de wascyclus en het toevoegen van uw favoriete styler, deel haar in de richting die u wilt drogen. Sommigen zullen misschien zeggen dat je moet beginnen met het verspreiden meteen maar laat het haar drogen aan de lucht ongeveer 40-50% voor diffusie helpt bezuinigen op de droogtijd.

Tilt hoofd schuin en plaats brede lagen via diffuser. Drogen op een laag of middelhoog vuur en lucht instellingen en kop omhoog naar de hoofdhuid. Hou deze positie voor 10-20 seconden, dan verplaatsen naar een nieuwe sectie. Herhaal dit proces aan één zijde kantelt hoofd naar de andere kant blijven. Diffuse tot het haar 80% droog en drogen van de resterende tijd.

How to Get Volume van een diffusor

Bovendien kunnen bepaalde styling producten, tools en technieken helpen maximaliseren van het volume bij gebruik van een diffuser. Een mousse is ontworpen om volume toe te voegen op zijn eigen, zodat met het gebruik van een diffuser, zal het nog meer volume te creëren. Eendenbek clips geplaatst op de basis voor het drogen kan ook lift te voegen in de gebieden die gewoonlijk plat. Drogen van het haar, terwijl het omgekeerde is omgedraaid is de eenvoudigste manier om grote volume aan te maken.

load...

Geen is No's

  • Vermijd het gebruik van uw handen tijdens het verspreiden
  • Gebruik geen hoge temperaturen en een hoge OTA-instellingen
  • Niet droog het haar 100% met een diffuser
  • Voorkomen opschudden andere gebieden buiten de wortel

Heeft u uw golven, krullen of spoelen verspreiden? Deel uw top tips met de Naturally Curly gemeenschap beneden in de commentaren.

load...