Top 5 natuurlijke en krullende haar salons in Toronto | NL.Inspinre.com
De stijl

Top 5 natuurlijke en krullende haar salons in Toronto

Top 5 natuurlijke en krullende haar salons in Toronto

Curlstang Schoonheidssalon

Curl Bar Beauty Salon is een Deva geïnspireerd kapsalon, met stylisten opgeleid aan de Devachan academie in New York. Deze jongens hebben een 7-dagen garantie en als je niet tevreden bent zullen ze het aan te passen, zolang je binnen 7 dagen om de aanpassing gedaan. Alle diensten Curlstang omvatten hydratatie en styling en ze naar huis te sturen je met de know how te verzorgen en uw haar te behouden.

De Curl Ambassadors

De Curl Ambassadors Salon geopend in 2006 en richt zich op alle krullen alle getypte of krullen, spiralen en golven. Deze salon heeft ook Devachan stylisten opgeleid om je krullen te geven de perfecte vorm. Zij zal u door de producten, tools en technieken om u te helpen de beste resultaten voor uw haar dag in dag uit.

Nanni's Natural Hair Studio

Nanni's is de plek om te gaan als je locs hebt of geïnteresseerd bent in de overgang met loc extensies. Op zoek naar een loc pruik? Yep, Nanni denkt aan alles. Als u loc reparatie en onderhoud nodig heeft, Nanni denkt aan alles als goed.

load...

De Jonathan Torch krullend haar Institute

De krullend haar Institute biedt niet alleen styling diensten, dit salon biedt scalp behandelingen. Wat meer is, 2-3 PM is happy hour en haar diensten worden verdisconteerd met 25%, van maandag tot en met donderdag (zolang je betalen met contant geld). Deze salon biedt alles, van chemische behandelingen formele opsteekkapsels. Jonathan Torch is de schepper van de geliefde krullend haar product, Curl Keeper.

Kinks Hair Studio en Spa

Kinks Hair Studio en Spa is letterlijk een one-stop-shop voor top tot teen schoonheid. Haal al je haar behoeften voldaan en trakteer uzelf op een spa dag, terwijl je toch bezig bent. Eigenaar van Kink's heeft ook een merk van veganistische producten geformuleerd met de hoogste kwaliteit ingrediënten. The Kinks filosofie is dat gezond haar de eerste plaats komt en zij ernaar streven om ervoor te zorgen dat alle klanten tevreden zijn en hun omgeving is warm, gezellig en ontspannen.

Als je naar een van deze salons zijn geweest laat ons weten hoe u uw ervaring genoten of deel uw aanbevelingen voor krullend haar salons te bezoeken in Toronto.

load...