Val haarkleurentrends | NL.Inspinre.com
De stijl

Val haarkleurentrends

Val haarkleurentrends

De zomer is bijna voorbij! Maar laat dat bum je uit. Net als de bomen, zoals de takken laten gaan van hun bladeren, het verplaatsen van hun glorieuze verleden om hun toekomst te omarmen, zo valt betekent een nieuw begin voor ons. Als je je voelt de geest van de herfst en willen dingen veranderen een beetje, het uitproberen van verschillende styling opties op je haar is zeker een manier om het te doen. En er is geen betere manier om dat te doen dan om over te schakelen op je haarkleur! Hier zijn een aantal kleuren die uit zal komen dit najaar:

1.More kleur, maar dieper tinten

Niets zegt veranderen als je haar sterven om een ​​diepe, volle, rijke klank. Dit najaar, we staan ​​op het punt om te zien meer mensen vet met hun styling keuzes en haarkleur is een van hen. Stephanie Brown, een toonaangevende haar colorist voorspelt op dat we zullen zien veel juweel kleuren, pruimen, rood en donkerder roze.

2.Golden hoogtepunten

Golden highlights in de herfst zijn een geweldige manier om op te warmen uw look, en ze ziet er fantastisch uit op warmere huidtinten. Ze zullen je krullen popping en geef ze een levendig gevoel - maar je zult er niet uit als je te veel doet. Uw styling keuzes zijn ook niet beperkt. U kunt uw haar in vlechten nog zetten, zonder de angst van het hebben van je haarkleur gluren door.

load...

3.Caramel met honing blonde highlights

Dit is een andere subtiele keuze, maar het zegt nog steeds 'Ik ben hier!'. Net als Beyoncé op de cover augustus Vogue Magazine, deze look verheldert echt je look, en moet je lekt uitstraling net als de koningin zelf. U kunt een beetje experimenteren en verft je wortels een rijker schaduw voor een ombre effect. LA colorist Justin Anderson zegt dat het idee is om de wortel schaduw te verdiepen, zodat de blonde accent eigenlijk helderder daarentegen verschijnt.

4.Copper

Ze zeggen dat wanneer je uit haar styling ideeën, maar je haar verven. Koper is een kleur die altijd op de trend, het hele jaar door, en ziet er oh-zo mooi op warmere huidtinten, zoals op SZA, zoals hierboven afgebeeld. De meeste mensen willen lichter in de zomer en warmer te gaan in de herfst en winter. Styling is ook een koud kunstje als je wortels groeien; donkerder wortels en vurige rode uiteinden zijn zeker een kijkje nemen.

5.Blonde

Blond was groot deze zomer, en we zeker voorspellen dat we zullen zien nog meer van dit najaar. Als je haar platina blonde, kunt u besluiten om een ​​beetje dieper en zachter met het gaan in het najaar, gewoon om te sparren-up van uw look en om de overgang van de zomer plezier, tot de val flair. Echter, styling blonde haren kan heel belastend zijn. Je moet altijd op de top van de re-stervende je haar wanneer je wortels beginnen uit te groeien, met het oog op een nette look te behouden.

6.Maple / Dark Brown

Net als bij Issa Rae, deze kleur weerspiegelt prachtig op donkere, warme huidtinten. Dit is een mooie, subtiele kleur, en heeft een prachtige ombre effect wanneer je wortels gaan groeien.

Bent u het kleuren van je haar dit najaar? Als dat zo is, laat het ons weten wat uw go-to schaduw in de reacties hieronder! U kunt ook kijken op onze collectie van haarkleuren beschikbaar in de NaturallyCurly winkel hier!

load...