Van nature Obamas-haar | NL.Inspinre.com
De stijl

Van nature Obamas-haar

Van nature Obamas-haar

Twee jaar geleden schreef ik een column vraagt ​​mijn lezers te fantaseren over een regering geleid door een Nappy Administration. Als Nappiness waren de enige voorwaarde, vroeg ik, wie zou ze willen zien die de natie boven de politieke posten?

De lezers in de eerste genomineerde mensen die acteurs, kunstenaars en performers die sloten en wilde en wollige Afros droegen waren.

Maar een lezer fantasie pick was een echte politicus die zijn natuurlijke haren draagt ​​in een stijl die is kortgeknipt en conservatief. Haar genomineerde was de Amerikaanse senator Barack Obama.

“Ik ben niet echt zeker hoe luier zijn haar is”, aldus Linda Ball van Murphy, Texas, wiens commentaar verscheen in mijn column november 2006. “Maar ik ben net klaar met zijn verbazingwekkende autobiografie en hij heeft zeker een grote luier geest. Als hij loopt voor echt, zal hij mijn stem krijgen!”

load...

Zoals blijkt, wordt Obama loopt voor echt. En in de echte wereld van de presidentiële politiek, zou het het beste zijn als zijn haar niet golven maakten.

Laten we eerlijk zijn. Als Obama flagrant werden pronken met de Bob Marley look, hij zou nooit zo ver in zijn zoektocht om president te worden.

Maar er was een tijd in het verleden van Obama, toen hij het "lef" om zijn haar te dragen in een stijl die zijn Afrikaanse roots geuit had. Terwijl hij een communautaire organisator in Chicago was, Obama droeg een korte Afro. Hij bleef het dragen van de stijl toen hij naar Harvard om rechten te studeren. Hij nam niet de moeite te veranderen toen hij later besloot uit te voeren voor het presidentschap van de prestigieuze Harvard Law Review.

Barack Obama droeg een korte afro op Harvard.

Het was blijkbaar geen probleem. Zijn collega's die blijkbaar herkende het was wat in zijn hoofd en niet op dat ze niet genoeg onder de indruk om hem te kiezen president, waardoor hij de eerste Afrikaanse Amerikaan om de post in de 111-jarige geschiedenis van de wet herziening vast te houden.

Stuitte ik op een artikel in de New York Times geschreven over Obama en zijn politieke activiteiten aan Harvard. Bij het artikel was een foto van hem gezeten met zijn klasgenoten op zoek naar heel steeds in zijn zeer laag 'weer.

Laat ik alleen zeggen voor het record dat als Obama realiseert zijn droom om president en besluit te laten zijn haar terug naar huis, hij zou mijn volledige steun. Er was een tijd in het verleden van Obama, toen hij het "lef" om zijn haar te dragen in een stijl die zijn Afrikaanse roots geuit had.

load...