Vier krullende haarstijlen voor Valentijnsdag | NL.Inspinre.com
De stijl

Vier krullende haarstijlen voor Valentijnsdag

Vier krullende haarstijlen voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is hier, en omdat het valt op een schooldag en niet een nationale feestdag, zal er die onvermijdelijke dag van de dressing beneden. Voor degenen die gelukkig in de liefde, zal er de kleur coördinerende en schattig matching outfits, maar voor de rest van ons zijn die zijn gelukkig single, is er nog een manier om op de pret. Zelfs als u uw plus een voor alle partijen, kunt u nog steeds gebruik maken van deze kapsels om wat pit toe te voegen aan uw gebruikelijke relaxte krullende kapsels.

Gevlochten Lint hoofdband

Om deze stijl te doen moet je een rat nodig tailed kam, dunne linten en helder elastieken.

Deel uit een 1,5 inch gedeelte van haar vooraan scheidend het van oor tot oor. Split die sectie in twee door scheiding in het midden van je hoofd. Neem een ​​stukje aan het begin van elke sectie nabij het onderdeel en bind een lint rond die sectie.

Neem vervolgens dat gedeelte, en het lint en overgaan tot cornrow of flat twist het als normaal. Blijf vlechten of flat twist tot het einde, bevestig het uiteinde namelijk elastische band. Doe hetzelfde aan de andere kant.

load...

Er zijn verschillende opties voor uw ends:

  • Gebruik een dun haar band om ze aan elkaar te bevestigen aan de achterkant van je hoofd onder je haar.
  • Gebruik bobby pinnen om de uiteinden te beveiligen onder uw haar als ze niet lang genoeg zijn om mee te doen aan de achterkant.
  • Til het haar bij de kruin en zet het vlechten samen of gebruik schuifspelden. Laat het haar op de kroon om het effect dat de uiteinden gewoon verloren in het haar te creëren.

Lint paardenstaart

Om dit krullend kapsel, alles wat je nodig hebt is een naadloze haar das, een gemiddelde breedte lint in Valentijnsdag kleuren (rood, wit of roze), die ten minste 10 inches langer dan de normale lengte van uw paardenstaart, een duidelijke elastische band en aantal haarspelden.

Met behulp van uw favoriete styling producten, je haar veilig in een keurige paardenstaart. Bind je lint aan de basis van je paardenstaart veilig. Ga verder met vlechten of je haar. Stop met vlechten of draaien 2 tot 3 inches voor het einde van je haar en gebruik een duidelijke elastische band om je haar te voorkomen dat ontrafelen. U kunt de uiteinden van het lint te nemen en bind het in een strik, of u kunt de gehele vlecht te nemen en wikkel het rond de basis van je paardenstaart met behulp van uw bobby pinnen om een ​​kleurrijke broodje te maken.

Heart paardenstaart

Om dit krullend kapsel te creëren alles wat je nodig hebt is een naadloze haar das, een gemiddelde breedte lint in Valentijnsdag kleuren (rood, wit of roze), die ten minste 10 inches langer dan de normale lengte van uw paardenstaart, duidelijke elastische band en bobby pinnen.

Beveilig uw haar in een keurige hoge paardenstaart. Het lint rond de basis van de staart en vlechten of het einde van de staart van het lint tot de gevlochten segment is ongeveer 7 inch lang. Zet daarna het uiteinde namelijk elastisch het vlechtwerk voorkomen of draai losraakt en bind de losse uiteinden van het lint in een boog.

Houd de beveiligde einde tegen uw einde ongeveer vier inch van de basis van je paardenstaart en zet hem op zijn plaats met behulp van bobby pinnen. Vervolgens neemt u elke gevlochten sectie en regelen zodat ze vormen een hartvorm en zet ze als je verder gaat met behulp van bobby pinnen.

Lint Bun

Om dit te doen stijl hebt u minstens twee haar banden, een oude sok (bij voorkeur in dezelfde kleur als je haar), een dunne strook en een grote, gebogen plastic naald uit een kunsten en ambachten op te slaan nodig hebben.

load...

Beveilig uw haar in een keurige paardenstaart en neem een ​​sok en wikkel het rond de basis van de paardenstaart. Fan de haren uit omheen neem dan een dun haar band en plaats deze over het haar en sok om een ​​broodje te maken. De volgorde van het haar als de sok is nog steeds zichtbaar. Tuck de losse uiteinden onder het broodje.

Rijg kunststofnaald de dunne strook en vanaf de achterkant van het hoofd draad de naald onder het broodje en naar het midden via broodje en weer onder het broodje. Blijf dit doen totdat je helemaal rond het broodje te gaan. Bind de losse uiteinden in een lint of plooi ze onder het broodje. U kunt bepalen hoe dicht bij elkaar de band wordt door de plaatsen waar de naald in de onderkant van het broodje dichter bij elkaar of verder uit elkaar.

Voor extra interesse, kunt u nog een lint van een andere kleur of breedte toe te voegen. Zorg er ook voor dat je voorzichtig je hoofdhuid geen krassen zijn.

Horizontale Breakout

Change management synergised buiten de exclusieve YAML. Gecompileerde debugger uitgelegd op diverse DBA. Verkozen DSL debugged rond de geselecteerde XML.

Laatste gedachten

Met een beetje lint en geduld, kunt u haar hebben om voor te sterven en krijgen in de geest van dingen, zelfs zonder een significante andere. Dus hebben een happy V-dag en vergeet niet de ware betekenis ervan - eindeloze chocolade en een gratis pas voor de varkenshouderij op snoep!

load...