Voordelen van citroensap | NL.Inspinre.com
De stijl

Voordelen van citroensap

Voordelen van citroensap

Wanneer het leven u citroenen geeft, kunt u meer dan limonade te maken. Onze citrus vrienden zijn al lang aangeprezen voor hun ongelooflijke natuurlijke capaciteiten om ons leven letterlijk in sommige opzichten ophelderen! Dus, wat zijn sommige van de voordelen van citroensap?

Laten we eens kijken.

Gentle highlighting

Deze bestaat al letterlijk eeuwen maar citroensap echt kunt uw haar lichter! Dit gaat meest dramatische op die van ons met lichter gekleurde haren te zijn om te beginnen met-ik ben niet van plan om uit te komen van de producten sectie met genoeg om platina blonde gaan van mijn raven spoelen zelfs als ik kocht het hele citrus gebied. Squirt een 4: 1 verhouding van vers geperst citroensap en water op uw strengen, zorg ervoor dat de hoofdhuid te vermijden, en uit in de zon zitten voor maximaal een paar uur per bliksem sessie. Om dat zonne-energie te maximaliseren, probeer dan grijpen een goedkope zonnehoed en snijden van een gat in de bovenkant, zodat u uw haar gelijkmatig kan verspreiden naar buiten en houdt uw huid uit de buurt van de stralen.

load...

Het terugdringen vervelen eten

Ik ga dit een met het feit dat er geen goed of fout als het gaat om je lichaam het type, net zoals er geen echte hiërarchie om je krullen soort open! Maar als je op zoek bent naar de kibosh op uw hersenloze snacken gezegd, een beetje citroensap in het water kan echt helpen. Het geeft je een mooi splash van smaak met iets om je buik te vullen, houdt uw smaakpapillen bezet, en houdt je gehydrateerd. Als (en alleen als) u een fancy juicer bij de hand, het vloeibaar maken van het gehele citroen; d.w.z. Huid, schil, kleine witte citrus strijkers, en al, zullen vezels en pectine die kunnen houden u vol voor een wat langer-gewoon niet rekenen op deze resultaten uit knijpen een citroen kwart over je glas gevoel toe te voegen.

Het opmerken van nog een thema? Altijd verdunnen het sap en uw bescherming tegen de zon met enige actuele citroen toepassingen, zoals het lichtgevoeligheid verhoogt!

Huid spoelen

Het zonnige geur en de pittige smaak we associëren van citroenen komt van recht omhoog zuur, geloof het of niet-citroenzuur! Wie had gedacht dat vitamine C was zo agressief? U kunt gebruiken om uw voordeel op je gezicht door het opnemen van een beetje citroensap in uw zuiveringen regime om olie te verminderen en te vechten dieper geworteld bacteriën zakken die verstopte poriën, mee-eters, en sommige vormen van acne veroorzaken. Heeft er zeker van te zwaar te verdunnen uw DIY citroen reinigingsmiddelen met carrier oliën of water, draag je SPF moisturizer voordat u in de zon, en wankelen de dagen die u citroenachtig producten te gebruiken tot irritatie, zonnebrand en uitdroging te voorkomen. Ik spreek uit persoonlijke (maar gelukkig niet blijvend littekens) ervaring op dat front-niet laat uw huid voelt het branden!

Unwinding

In aromatherapie, wordt citroen gebruikt als een olie die is bedoeld om aandacht te helpen. De chemische componenten zelf zijn niet van plan om vervanging van het nemen van de reguliere zorg van uw geestelijke gezondheid op enigerlei wijze, maar in algemene zin, kan de geur welzijn te bevorderen en te verlichten een beetje stress en angst gewoon door je neus in een betere stemming. We bedriegt hier een beetje, want het is beter om druppels citroen olie, in plaats van citroensap gebruiken voor parfumeren uw huis voor een blijvend effect. Houd er rekening mee dat u niet wilt dat het direct richten op elk stoffen, en laat hem dan hebben langdurig contact met de huid (zuur, weet je nog?). Gooi een paar druppels op je warmer, of in uw diffuser, en het kanaal dat old school 'schoon huis' geur zonder busting de Pledge elke dag.

load...

Verder lezen

Ik zou nalatig zijn in het beschrijven van wat citroenen voor u kan doen zonder een beetje blurb over wat ze niet kunnen doen. Hoewel ze aangeprezen als onderdeel van een ultieme detox toolkit, spijsvertering stimulators, buik overstuur kuren, huwelijkstherapie substituten, en nog veel meer, kan men fruit nog steeds alleen zo veel (vooral op dat laatste). Je gaat niet te genezen of de behandeling van de onderliggende aandoening met citroenen alleen, en als je al mooie tip-top healthwise, je bent niet van plan om verder te hoogten te stijgen op puckery vleugels.

Wees voorzichtig met elke slang oliën die er zijn, curlies! Hoewel, misschien kunnen we zien of de werkelijke slang olie iets voor groei kan doen? De volgende keer…

Heeft u geprobeerd citroenachtig-alles op uw haar, huid, of in je wierookvat? Hoe ging het?

Vertel me er alles over in de commentaren hieronder!

load...