Waarom kan ik er niet uitzien als je advies voor ouders van biracial curlies | NL.Inspinre.com
De stijl

Waarom kan ik er niet uitzien als je advies voor ouders van biracial curlies

Waarom kan ik er niet uitzien als je advies voor ouders van biracial curlies

Help haar te omhelzen haar krullen.

Toen Stacey Canfield keek naar haar haren in de spiegel als een kind, voelde ze zich als een lelijk eendje.

“Mijn moeder, die is wit, worstelde met mijn haar totdat ik op een leeftijd waar ik op zou kunnen nemen 'herinnert Canfield, oprichter van de Blended Beauty hair-care lijn voor multiraciale curlies.' Er was nooit een tijd toen ze wist hoe ik mijn haar te doen. Het was echt moeilijk."

Ze heeft niet de schrijnende ontberingen van haar biracial lokken vergeten.

"Ik heb het bedrijf gemaakt, omdat ik wilde om andere kinderen te voorkomen dat u door die lelijke eendje stadium", aldus Canfield.

Naarmate de maatschappij wordt steeds meer multicultureel, is er steeds meer kennis over wat het betekent om een ​​biracial kind. En er is een groeiend bewustzijn over de unieke uitdagingen als de huid van het kind kleur en haar textuur zijn compleet anders dan haar moeder.

load...

"Het is niet noodzakelijk dat de ouders niet proberen," zegt Canfield. "Het kan net zo moeilijk.”

Met een Japanse moeder en zwarte vader, kan Titi en Miko Branch inleven in de krul verwarring rond multiculturele manen.

“Een groot deel van de ouders die bij ons komen het gevoel helemaal uitgeput en hopeloos, omdat ze niet hebben gevonden wat ze zoeken,” zegt Titi Branch, die eigenaar is van Salon Miss Jessie's in Brooklyn, New York en Miss Jessie's haarverzorgingsproducten met haar zuster, Miko. “Ze willen leren hoe ze het haar af te handelen.”

De eerste stap, Titi Branch zegt, is om te erkennen dat het haar van uw kind is anders.

“Veel mama's met biracial kinderen zou het te benaderen alsof ze hun eigen stijl haar te benaderen, 'zegt Titi Branch.' Maar biracial haar is kwetsbaar en gevoelig voor droogte. Het moet echt vocht. Je moet specifieke producten te gebruiken om het vocht, dat is anders dan wat een ouder met steil haar kan worden gebruikt om toe te voegen."

Curl experts zeggen dat er zo veel opties vandaag dat je hoeft niet hun toevlucht nemen tot de drastische maatregelen van het verleden.

“Als je door de strijd, zal uw kind er doorheen te krijgen,” zegt Canfield. “Zodra u de juiste producten en het haar is gezond en geconditioneerd, het is niet zo moeilijk als het lijkt.”

Een van de meest voorkomende fouten ouders maken wanneer zij niet begrijpen hoe te krullen en knikken van hun kind te controleren is om het af te hakken in frustratie.

“Veel van de jonge meisjes zijn leven met heel kort haar - waarschijnlijk dezelfde haar dat hun broeders zouden hebben,” zegt Stacey. "Dus ze verliezen hun vrouwelijkheid.”

Kim Etheridge, die biracial, herinnert haar witte moeder snijden haar haren uit toen ze opgroeide.

"Het was te moeilijk voor haar om te gaan met," zegt Etheridge, de mede-oprichter van Mixed Chicks, een haar-care lijn voor multiraciale curlies.

Andere gefrustreerde ouders van biracial kinderen zich kan beroepen op een relaxer als een schijnbaar quick fix. Maar het kan een ramp zijn, volgens de krul experts.

load...

“Hoewel relaxers nodig in verschillende omstandigheden kunnen zijn, chemicaliën zijn niet de manier om te gaan”, aldus Etheridge. “Wanneer je een relaxer in het haar het doet meer schade. Ik heb zo veel gevallen waar het haar breaks gezien en valt uit. Het kan echt pijn van het kind emotioneel, omdat hun haar is erg beschadigd.”

Als u een chemische behandeling moet gebruiken, onderzoek naar de juiste salon en doe het niet thuis.

“Uit frustratie en paniek, ouders uiteindelijk draaien van het haar van hun kind in een experiment, naar verschillende salons voor een verscheidenheid van chemische diensten”, zegt Titi Branch. “Je moet heel voorzichtig zijn. Je wilt niet om multiple chemical services gebruiken omdat het haar van uw kind niet kan herstellen. Vaak, wanneer deze mama's in de salon komen, het bijna wordt een trainingssessie.”

Wanneer Miko Branch is het werken met een biracial kind in de salon, roept ze vaak de moeder op om mee te doen, toont haar hoe het haar te wassen, conditioneren het en ontwarren het.

Ouders moeten leren over de unieke textuur van het haar van hun kind, en wat het nodig heeft.

“Je moet om specifieke producten te gebruiken om het vocht, dat is anders dan wat een ouder met steil haar kan worden gebruikt om toe te voegen ", zegt Titi Branch.

Leave-in conditioners en diepe conditioning behandelingen zijn een must, zeggen krul experts.

“Sommige mama's maken de fout van het wassen en daar te stoppen, 'zegt Miko Branch, en merkt op dat de nieuwe Super Miss Jessie's Sweetback behandeling is kindvriendelijk.' Je moet een conditioner te gebruiken.“

Kam nooit de krullen of knikken wanneer het haar droog is, en blijf weg van haar vet, voegt Canfield.

“De meeste krullen nodig hydratatie, die afkomstig is van water, 'Canfield zegt:' Het gebruik van een product dat op basis van water is het beste. Grease blokkeert eigenlijk uit het water dat zou komen uit de lucht, en het hoeft ook geen enkele hydratatie. Natuurlijke oliën geven wel verzachtende middelen en voedingsstoffen die het vet kan vervangen.”

Zodra het haar van het kind is geconditioneerd en gezond, zal het gemakkelijker om de stijl te zijn en om zijn ware structuur te zien. Als je net begint te werken aan de styling knikken, houd het simpel.

“Direct na het kind uit het bad krijgt en je hebt het haar geconditioneerd en toegepast een leave-in crème, kunt u het haar in een paar wendingen zetten - misschien zes wendingen aan elke kant van het hoofd,” zegt Canfield.

U kunt de wendingen in de ochtend ongedaan te maken, met je vingers te draaien door het haar, het creëren van leuke lokken, zegt Canfield. Je zult waarschijnlijk niet meer product nodig hebben. Wees voorzichtig zodat u geen ruk aan de krullen.

“Het is een leerproces - je begint af te doen van de eenvoudige dingen,” zegt Canfield.

Het beheer van het haar is slechts een deel van de uitdaging. Het kan moeilijk het beheer van de emotionele wendingen die samen met het proces van het werken met het haar van uw kind.

Miko Branch herinnert zich af waarom haar haar was niet lang en vloeiend als haar Japanse moeder.

“Ik zou proberen en te betuigen aan haar hoe ik mijn haar lang en recht wilde, dus ze zou dingen zoals vlecht het lang en recht doen,” zegt Miko Branch. “Meisjes, vooral reageren op steil haar. Ze kijken naar hun moeders en willen weten waarom ze zo verschillend zijn.”

Wat is een ouder doen?

Herinneren aan uw kind altijd dat het haar is mooi in zijn natuurlijke, krullend staat.

“Ouders moeten zich mentaal voor te bereiden en op een blij gezicht, zodat het kind niet het realiseren van hun haar is een strijd,” zegt Canfield. “Als een biracial kind ooit zegt: 'Ik wou dat ik was niet biracial. Ik wou dat ik was wit,' een groot deel van de tijd dat is niet wat ze betekenen. Ze hebben net betekenen: 'Ik wou dat ik had aardig haar dat je niet de strijd gaf."

Etheridge instemt, en stelt met behulp van positieve versterking met uw kind.

“Je kunt ze zeggen: 'Dat is het mooie, dat niemand is hetzelfde. U hebt uw persoonlijke stijl en ik heb de mijne. Je hebt het beste van beide werelden, je bent zo gelukkig! '”Etheridge uit. “Het is belangrijk om het kind dat ze geliefd zijn en speciale vertellen. Ik denk dat het neemt afstand van zich te concentreren op hun kleur en hun haar.”

Top Dos en Don'ts

Weet je wat te doen en wat niet te doen?

Probeer niet te kammen het haar als het droog is of niet gehydrateerd.

Niet nat wordt het haar uittrekken en het met conditioner te ontwarren.

Gebruik geen borstel of fijne kam.

Probeer een grove kam of een pick.

Wees niet zo snel te wenden tot relaxers zijn. Experts zeggen dat als je niet van plan om het te houden, doe het helemaal niet te doen.

Geen gebruik maken van een leave-in conditioner en dagelijks hydrateren.

Laat je frustratie niet te laten zien. Veel curlies voelen zich schuldig als ze zien dat hun ouders worstelen met hun haar.

Heeft praten met je kinderen. Vertel ze dat ze zijn mooi en ze moeten trots zijn op hun erfgoed.

Raak niet in paniek en opgeven.

Heeft ontwikkel uzelf, praktijk en houden een positieve kijk!

load...