Wat is de beste en minst pijnlijke manier om mijn nat gematteerd haar te ontwarren? | NL.Inspinre.com
De stijl

Wat is de beste en minst pijnlijke manier om mijn nat gematteerd haar te ontwarren?

Wat is de beste en minst pijnlijke manier om mijn nat gematteerd haar te ontwarren?

Wat is de beste en minst pijnlijke manier en producten toevoegen aan mijn natte verwarde haren ontwarren?

Antwoord

Er zijn voors en tegens voor zowel natte als droge ontwarren. Er is een optimale manier (minder pijnlijk en minder schadelijk) aan natte ontwarren je krullen dus laten we delen hoe het te doen.

Ten eerste, is ontwarren het wegwerken van schuur haren, knopen en klitten. Het gebeurt meestal voorafgaand aan of tijdens het wassen dag, maar men kan ontwarren wanneer zij dat nodig achten. Ik ontwarren in de douche vlak voordat ik mijn haar te wassen, maar toen ik mijn haar opnieuw te bevochtigen en voeg conditioner (meestal tijdens het midden van de week) zal ik het licht doen ontwarren alleen maar om de schuur haren te verwijderen en niet toestaan ​​dat mijn haar te knopen up vreselijk. Ja, ik ben een natte ontklitter en Bekijk meer voordeel te doen het op deze manier als het water helpt bij mijn ontklittende.

load...

Het object in natte ontwarren wordt beroep doet behulp van water, conditioners en oliën om de ruiperiode, knopen en klitten te verwijderen. Hier zijn enkele tips over het verminderen van de tijd, schade en pijn factor in je natte ontklittende:

Geheel verzadigen het haar

Laat water steun vrijgeven uitgevallen haren en koppig knopen. Ik heb nooit beginnen detangling totdat mijn haar volledig verzadigd. Hoewel haar is kwetsbaarder als het nat is, is flexibeler en gemakkelijker te kammen dan bij droog haar. U kunt ook overwegen vochtig ontwarren, zodat je haar sterker is dan die in een volledig natte toestand.

Gebruik ton conditioner (meestal een goedkope)

Het haar is in een zwakkere staat als het nat is zo veel uitgeven aan beide een super goedkoop conditioner of detangler. Deze producten ingrediënten zoals siliconen en heemstwortel massale slip voor het vrijgeven van de knoop raakt. Het toevoegen van een paar druppels van uw favoriete olie zal ook helpen met het ontwarren minder pijnlijk.

Minder kam, meer vingers

Probeer het gebruik van uw vingers of een grove kam te knopen los te maken. Gebruik nooit een kleine kam. Finger ontwarren stelt u in staat om te voelen voor de knopen en klitten beter. Finger ontwarren bladeren voor minder manipulatie van de strengen en minder breuk dan het gebruik van een kam.

Werk in secties

Het is altijd een goed idee om te werken in kleine delen wanneer ontwarren je krullen, rollen, en golven. Dit zorgt ervoor dat alle haren volledig uitgekamd en je hoeft niet overweldigd proberen om een ​​vol hoofd in een keer te ontwarren.

favoriete ONTKLITTERS

Hier zijn een aantal top-notch favoriete ONTKLITTERS dat krullend meisjes enthousiast over. Deze ONTKLITTERS zal helpen bij de tijd en de pijn met natte ontklittende verminderen.

  • Kinky-Curly Knot Today  
  • "Niet zo aanhankelijk" - Hair Detangler
  • Tresemme Naturals Nourishing Moisture Conditioner 
  • SheaMoisture Raw Shea Butter Extra-Moisture Detangler
  • Krullend haar Solutions SLIP Detangler  
load...