Wat mijn vader me leerde over eigenliefde | NL.Inspinre.com
De stijl

Wat mijn vader me leerde over eigenliefde

Wat mijn vader me leerde over eigenliefde

Ik was misschien 4 jaar oud toen ik voor het eerst herinner gepest voor hen - mijn neven belde me namen vanwege de manier waarop harige ik was. Vanwege dit mocht ik mijn unibrow tweeze en scheer mijn benen en armen op jonge leeftijd. En terwijl mijn ouders niet per se dat ik moet zo veel waarde te hechten aan de mening van anderen, was ik ook gelukkig te zijn gezegend met een support systeem dat uiteindelijk wilde dat ik gelukkig en comfortabel in mijn eigen huid.

Mijn vader en ik zouden elkaar een grappige blik van tijd tot tijd te geven, kneden ons voorhoofd naar elkaar alsof we pruilen. Dit was zijn manier om er een punt om me aan te moedigen trots op dat 'fout' van mij te zijn. Ik heb ook een scheve glimlach vergelijkbaar zijn, waar de familie plaagde me over. Elke fysieke eigenschap die ik was uiteraard onzeker over, zou hij ervoor zorgen dat ik wist dat ze waren precies wat maakte me me en niemand kon dat weg te nemen.

Ik kan eerlijk zeggen dat ik nooit mijn gevoel van eigenwaarde hebben getwijfeld vanwege mijn relatie met mijn vader, en zijn relatie met mijn moeder, zijn koningin. Hun voorbeeld van de liefde me geleerd om niets minder dan het respect van een prinses te accepteren.
load...

Ik waardeer aanpak van mijn vader aan het ouderschap.

Een ding mijn vader altijd zeker te doen in het huishouden gedaan was om een ​​eerlijke, openhartige gesprek over levenservaringen te houden. Al vroeg brak hij de barrières tussen een typisch gezagsdrager en kind - in plaats daarvan ik mijn vader gezien als een soort van wijze sturende kracht die stond me toe om mijn eigen fouten en ervaringen te maken, samen mijn persoonlijke reis. Ja, er waren momenten van schelden discipline, iets wat elk kind zou moeten bezwijken voor wanneer ze iets slechts doen. Nog steeds, mijn vader maakte een ieder in een leerzame les. Mijn ouders nederig toegelaten tot mijn zus en ik dat we niet met instructies, en dit was slechts een deel van het proces voor alle betrokkenen. Het vermogen van mijn vader kwetsbaar te blijven als mens in plaats van pretenderen alle antwoorden zeker verlaagde de druk die ik soms op mezelf geplaatst.

Nadat hij hielp me zie mijn eigen waarde, ik eiste dat dezelfde behandeling overal waar ik kwam.

Mijn vader heeft me geleerd om op te komen voor wat het was dat ik geloofde in, maakt niet uit hoe impopulair mijn beslissing was. Ik vroeg veel, ik verwachtte veel; of het nu in de klas of in een relatie, hij hielp me begrijpen van jongs af hoe ik het verdiende om te worden behandeld door anderen. Ik kan eerlijk zeggen dat ik nooit mijn gevoel van eigenwaarde hebben getwijfeld vanwege mijn relatie met mijn vader, en zijn relatie met mijn moeder, zijn koningin. Hun voorbeeld van de liefde me geleerd om niets minder dan het respect van een prinses te accepteren.

Boven alles, mijn vader heeft me geleerd hoe te laten gaan van angst en gewoon liefde.

Van alle culturele pareltjes hij met mij gedeeld muziek, boeken, film, eten, kunst en reizen, om zijn onverschrokken nog praktische benadering van het leven van alledag, ik echt bewondering voor de manier waarop mijn vader beschouwt het leven en de mensen erin. Als hij had 5 dollar in zijn zak en we liepen door een dakloze man zittend op de grond, tegen de tijd dat we naar de auto zijn zak zou leeg zijn zou krijgen.

load...

Dat is gewoon wie mijn vader, Adrian Velazquez, is.

Gelukkige vaderdag!

Schrijf ons op Facebook - NaturallyCurly, en volg me op Instagram @devrivelazquez voor meer inspiratie.

load...