Wat te doen als sommige van je krullen strakker zijn dan andere | NL.Inspinre.com
De stijl

Wat te doen als sommige van je krullen strakker zijn dan andere

Wat te doen als sommige van je krullen strakker zijn dan andere

[Caption id = "attachment_155864" align = "alignnone" width = "650" titel = "Foto met dank aan Kazzakova - Getty Images"]

[/onderschrift]

Vraag

Is er een manier om mijn top krullen zo strak en krullend als mijn billen krullen te krijgen?

De onderste helft van mijn haar is krullender en strakker dan de bovenste helft van mijn haar. De bodem is als 3c en boven is als 3b. Ik weet zeker dat je in staat zijn om te vertellen in de foto's [hieronder]. Ik merkte dat de krullen zijn meestal rechter in de bovenste helft van het midden-back deel van mijn haar. (Als dat zinvol is) de bovenste helft, voor krullen vrij krullend toch niet zo curly de bodemhelft. Hoe dan ook, is er een manier die ik al mijn krullen te krijgen, zoals de bodem degenen? Ik meestal diep conditie en doe een kokosolie behandeling eenmaal twee keer per maand. Zou het helpen hen om het vaker te doen? Ik hou van al mijn krullen, maar ik net als de bodem die meer dus ik zou een happy camper zijn als ik ze allemaal als dat zou kunnen krijgen. Bij voorbaat bedankt!

load...

Antwoord

Ik ben blij dat je van al je krullen, maar ik krijg je lot. Er zijn een paar redenen waarom we hebben verschillende texturen op dezelfde kop; het kan gewoon zijn DNA, maar het kan ook worden toegeschreven aan verschillende soorten schade aan het haar. We manipuleren de bovenkant of de voorzijde van ons haar het meest, omdat we het kunnen zien. Het is gewoon logisch dat we hebben vaak een ander patroon aan de voor- of bovenkant van ons hoofd als gevolg van deze reden. Hier zijn een paar eenvoudige oplossingen voor dat front krijgen meer als de achterkant en het midden van je hoofd.

Maak strakkere krullen

Je hebt het niet eens met de manier waarop u meestal stijl van uw haar, maar het lijkt erop dat je kunt wassen & go. Als dat zo is, is de gemakkelijkste manier om je voor naar je rug spiegel te krijgen is door het creëren van een strakkere krul aan de voorkant. U kunt dit doen door het plaatsen van de voorkant van je haar in krulspelden, terwijl het droogt en waardoor de rug om op natuurlijke wijze te hangen. U kunt ook gewoon kneed het front meer bij de toepassing van conditioner en styler. Probeer Bantu knopen aan de voorkant in de nacht ze een curlier look voor 's ochtends op te geven. Probeer alle technieken uit om te zien welke (s) daadwerkelijk het werk doen.

Maak een uniform krul over

Dit is een eenvoudiger manier om ervoor te zorgen al uw krullen zijn uniform. Plaats gewoon haar in Bantu knopen, pin krullen, twists, of vlechten over je hoofd en laat in de ochtend voor een consistent krulpatroon. U kunt ook kleinere secties te creëren in de voorkant van het hoofd voor een nog strakkere krullen waar je ze het meest nodig en probeer de verschillende technieken om te zien welke de krullen je het meest opleveren.

Beide methoden zullen helpen u meer symmetrie in je krullen zonder het gebruik van warmte. Onthoud, als je het tegenovergestelde effect waar je de rug losser naar de voorkant spiegel, eenvoudig te manipuleren en detangle meer, zodat het zal beginnen om los te komen sommigen willen. Wees voorzichtig en voorzichtig over hoe vaak je je haar te manipuleren, zodat er geen schade veroorzaken en maak uw textures nog uitdagender te mengen.

load...