Wil je weten hoe je voor dreadlocks moet zorgen? Vraag deze man | NL.Inspinre.com
De stijl

Wil je weten hoe je voor dreadlocks moet zorgen? Vraag deze man

Wil je weten hoe je voor dreadlocks moet zorgen? Vraag deze man

Ik ben christen, vaak beter bekend als "Lazy Dreads" online.

Ik denk niet dat ik ooit heb beschouwd als de "hair scene" tevoren! Ik zou zeggen dat het zeer divers hier-- Sheffield heeft twee universiteiten en dus we hebben grote en multinationale studentenpopulatie, dreadlocks zijn helemaal niet ongewoon hier. Hoewel ik zou niet zo ver gaan om te zeggen dat ze normaal zijn beschouwd - ik krijg nog steeds mijn billijk aandeel of lastige staart, maar over het algemeen voel ik me heel comfortabel hier en niet bijzonder misplaatst.

Ik zou zeggen dat het de muziek die ik was in op het moment, de kunstenaars die me geïnspireerd om mijn reis te beginnen. Ik zou een belang hebben lange tijd voordat ik wist wat ze waren, maar in mijn vroege tienerjaren luisteren naar rock en metal muziek die ik echt begonnen om kennis te nemen. Anders Friden, de frontman van de Zweedse band In Flames had een aantal iconische dreadlocks op het moment dat ik geloof echt zwaaide het voor mij. Ik denk dat het moeilijk zou zijn om met hen hebben al zo lang al was het maar voor - Overtime Ik heb een verbinding na de eerste esthetische loting, waarvan ik denk dat is de reden waarom ik ze bewaard voor zo lang als ik heb gevonden de esthetische omdat ze zo vaak nogal weigerachtig, maar in eerste instantie was het de bands die ik was te luisteren naar op het moment.

load...
Geduld, geduld, geduld is belangrijk - Ik denk niet dat ik kan geduld genoeg benadrukken. Haar wil natuurlijk te knopen - vraag iedereen met een haarborstel!

Gezien genoeg tijd, zal genoeg zijn knopen te vormen en het haar zal zich vergrendelen. Het is echt makkelijk door te draaien aan de toestand van dreadlocks als ze jong, soms denk dat mensen dat als je eenmaal dreadlocks dat ze goed om te gaan vanaf de eerste dag te beginnen, anderen weten dat zij maanden op te sluiten, maar zijn niet helemaal voorbereid voor de manier waarop ze in de tussentijd. Ze sleutel is echt om dingen te wachten, ze schoon te houden, aparte indien nodig, maar anders gewoon laat ze hun ding te doen.

Afgezien van shampoos, ik weet echt niet zo veel gebruik van producten te maken.

Ik vrij veel houd mijn haar schoon en laat het doen het is ding. Ik heb echter een spray uit Dollylocks waar ik ben er heel gedeeltelijk aan, heeft een kokosnoot en limoen geur waar ik van hou en dat ik soms gebruik van maken. Mijn favoriete routine zouden geven mijn haar een diepe schoon met een aantal essentiële oliën. Diepe reiniging verfrist mijn hele hoofd, blaast nieuw leven in mijn haar elke keer - dus wanneer ik de tijd heb, zal ik geef ze een geniet.

Met mijn blog hoopte ik dat ik zou kunnen sommige mensen een aantal van de valkuilen te sparen en gewoon lay-out onpartijdige voors en tegens.

Mijn Youtube kanaal was eigenlijk oorspronkelijk slechts een spin-off van mijn blog.

Ik voelde dat ik mezelf beter kon uitdrukken als ik in staat om te zitten in de voorkant van een camera was en spreken in plaats van te proberen en typ alles uit. Ik begon te bloggen over dreadlocks juist omdat ik vond het een onderwerp dat ik had een behoorlijke hoeveelheid ervaring met (die al opgesloten voor 5 jaar op dat punt) gehad. In mijn ervaring is er een hoop niet al te grote informatie rondzweven over begin- en de zorg voor dreadlocks. Zelf heb ik een groot deel van de dubieuze gidsen in het verleden gevolgd en vond dat veel van hen zijn zeer product gedreven, met de resultaten schijnend om het product bedrijven meer dan de consument ten goede komen. Met mijn blog hoopte ik dat ik zou kunnen sommige mensen een aantal van de valkuilen te sparen en gewoon lay-out onpartijdige voors en tegens.

U kunt Lazy Dreads vinden overal! Het grootste deel van mijn inhoud is op mijn Youtube pagina-Lazy Dreads.

load...

Maar je kunt me ook vinden als Lazydreads op Facebook, Instagram en Tumblr evenals Lazy_Dreads op Twitter.

load...